Регистрация в Club Penguin

Разгледахте ли сайта ни? Играта, за която пишем навсякъде, се казва Club Penguin. Ако сте я харесали, точно в тази страница ще можете да научите как да се регистрирате в нея. Ние обичаме новите приятели и ще се радваме да се присъедините към клуба ни! ^.^

Първо влезте в http://play.clubpenguin.com/#/create, за да започнем с обучението. Трябва да попълните всички бели полета, които са номерирани. Ето и какво се пише във всяко едно:

 1. Цвета на пингвина ви, който ще имате първоначално
 2. Желаното име за пингвина ви, изписано на латиница [между 4 и 12 символа]
 3. Паролата, с която ще влизате в регистрацията си [между 6 и 12 символа]
 4. Напишете един и същ имейл адрес на ваш родител в двете полета

След това кликнете в празната кутийка под номер 4, за да може в тях да се появи отметка. Когато сте готови, натиснете бутона „Next“, който е най-долу в дясно.

create1

Сега помолете родител да влезе в имейл адреса, който посочихте по-рано. Имате 7 дни да продължите напред или ще трябва да започнете регистрацията си отначало, като отново можете да използвате същото име на пингвина.

create2

Ще получите писмо от имейла “ support@clubpenguin.com“, което ще е със заглавието „Activate your child`s Club Penguin Account“. Ако случайно не го намирате в чакащите, тогава погледнете и папката „Спам“. Най-горе в писмото има син бутон с текст „Activate Penguin!“, който е вдясно от анимираната картинка с пингвин. Трябва да натиснете него. А иначе имате право да използвате акаунта си за 7 дни без активиране, ако не се справяте.

*Ако имате проблем с потвърждението, тогава влезте в линка, който е най-долу в писмото, след което въведете името на пингвина и кода за активиране.

create3

Вече се намирате в началната страница на играта. Най-горе можете да си изберете какъв чат да има пингвина ви. Standard Safe Chat Mode е за писане на ваши собствени съобщения, а Ultimate Safe Chat Mode – за писане само от репликите в играта. По-долу има четири бели квадратчета, в които трябва да сложите отметки. Последните две са задължителни, а първите две са за получаване на информация, свързана с Club Penguin и Walt Disney, която ще бъде изпращана на адреса ви. Когато сте готови, натиснете бутона вдясно, който е с текст „Activate!“.

Вече пингвинът е активиран и спокойно можете да играете с него. Кликнете върху бутона „Limited Play“ отляво, ако искате да играете играта веднага. Това ще ви спести влизането в пингвина ви, което е с въвеждане на име и парола, въпреки че при следващия път информацикята ще ви потрябва.

create4

Важно: Името на пингвина ви ще е нещо подобно на P239254495 в първите два дни след регистрацията ви. Това е, защото то трябва да бъде одобрено от екипа на Club Penguin, за да са сигурни, че в него не се съдържат обидни думи. След 48 часа ще виждате и използвате нормалното си име.

Advertisements

Posted on 24.10.2005, in Без категория and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 36 Коментари.

 1. Много добър пост, много помага. Дано някой да го използва!

 2. Това е прекрасно!

 3. Аз го направих и така се включих в Club Penguin!
  P2: Добре дошла в играта.. :]]

 4. Bellasmella

  Аз разбрах за играта от един приятел. Малко по-късно проучих играта и се регистрирах. За рождения ми ден получих мембърство от баща ми!

 5. Отдавна съм си направил регистрация, ама браво! 😉

 6. Gary, аз няма да те намеря! Утре пред Town в 15:00.
  P2: Gary не вижда какво пишеш.. 😀

 7. P2, като си направя втори пинго, ще ми се запази ли пьрвия?
  Да, можеш да си правиш колкото искаш пингвини. Това е позволено от екипа на Club Penguin! :]]

 8. И аз ще си направя втори.

 9. Знаете ли нещо за снежното доджо и доджото на сенките? Знам, че не е тук мястото за питане.
  Снежното доджо идва в някои от първите месеци на 2013. https://bobonika1212cp.wordpress.com/questions/

 10. Мои приятели са се регистрирали, но не могат да влязат в клуба. И аз не года да си направя втора регистрация.
  След като сте готови с регистрацията, трябва да влезете в мейла, който сте посочили. Там ще имате писмо за потвърждение на регистрацията ви. Проверете и в папката „Спам“ на мейла.

 11. Кой чат трябва да отметна, за да мога да си пиша свободно?
  Standard Safe Chat, но той може да се смени и след регистрацията.

 12. Хайде де, кога ще дават код за мембърство?
  Нямаме информация за това.

 13. Аз много харесвам тази игра, но най-гадното е, че трябва да платиш за мембърство. По света има хора, които имат и които нямат пари за това нещо. Най-добре ще е, ако ги премахнат, защото са ги сложили с пари, за да могат да се прехранват.
  Това е само опция, който не може да си позволи мембърство, отново може да играе Club Penguin. Аз мисля, че трябва да сме благодарни, защото има и игри, които могат да се играят само от хора, които са платили.

 14. Играта хубава ли е!
  Да, има милиони играчи. Можеш да разгледаш сайта ни, за да разбереш повече за Club Penguin.

 15. Аз вече имам два пингвина.

 16. P2, може ли да ми кажеш как да се регистирам в Club Penguin?
  Написано е в тази страница и не знам как да обясня по-добре. Само следвай инструкциите оттук и ще успееш.

 17. Какво трябва да направя, за да получа свободен чат?
  Ако вече имаш пингвин, първо си направи родителски акаунт, използвайки имейла, с който е регистриран той. http://secured.clubpenguin.com/parent-tools/login Когато си готов, влез в него, натисни името на пингвина си и избери Chat Mode от менюто. После натисни точката до Standard Safe Chat и е готово. http://i.imgur.com/PoEsmuO.png

 18. Трябва ли да съм платен играч, за да изпълнявам EPF мисии?
  Не, но те са временно премахнати от Club Penguin. В момента можеш да ги играеш, но няма да спечелиш марки или айтеми от тях. http://www.clubpenguin.com/fun-stuff/psa-missions

 19. Защо трябва да има мембарство? Един приятел е платен играч и това ме кара да му завиждам.
  Чрез парите, които платените играчи дават, Club Penguin наема екип, който да обновява играта. Един вид чрез тези пари тя се поддържа и позволява безплатното играене на другите играчи.

 20. Ама какви трудни регистарации с кодове!
  Е, не е много сложно, може дори да не ти се наложи да използваш код, за да я активираш. Само следвай инструкциите правилно.

 21. tyzemnobebe66

  Защо не може да се избере бял цвят?
  Ivan: Той е добавен единствено във каталога за смяна на стила на пингвините ни, но може би скоро и страницата за регистрация ще бъде обновена.

 22. tyzemnobebe66

  Ще има ли сив цвят?
  Ivan: Това е специалният цвят, който само Sensei носи, но се показва и в част от клиповете на Game On. Възможно е, но може би в бъдеще.

 23. Руските пингвини на кирилица ли си изписват името?
  Филип: Не, могат да кръщават пингвините си само с имена на латиница. Но пък могат да пишат на кирилица в играта.

  • А как тогава видях пингвини в руски сървъри – маша, новичков, хербът и други?
   Spyro: Това са известните личности, те имат различни имена в различните езици.

 24. Как да стартирам Operation Hot sauce – EPF мисия?
  P2: Това беше нещо като събитие в Club Penguin. За съжаление никога отново няма да имаме възможност да играем тази задача, но все пак можеш да видиш публикацията ми за Operation Hot Sauce, за да видиш какво се е правило на нея. http://bobonikacp.com/2013/04/05/operation-hot-sauce/

 25. Кой е този пингвин Createbobo? Да не е на P2?
  Ivan: Пингвинът е направен специално заради указанията и не се използва. :]]

 26. Аз си имам пингвин. 😀

 27. Какаво значи, че можем да играем Club Penguin 6 дни без активация?
  P2: Не знам откъде го видя, но попринцип след регистрация на пингвин е необходимо човека да влезе в имейл адреса, който е посочен при регистрацията. Там има писмо от Club Penguin с линк, в който трябва да се влезе, за да може акаунта да се използва. Това е с цел да няма пингвини, които да не са използвани, но все пак да претоварват базата данни на Disney.

 28. Как да изпращам съобщения на другите играчи?
  Филип: За съжаление в играта няма такава опция. Можеш да си пишеш с тях в реално време или да им изпращаш картички.

 29. Как да събирам подписките?
  P2: За какви подписки става въпрос?

 30. Как да събирам подписите?
  P2: Ако говориш за фоновете с автограф – можеш като отидеш в тази стая: https://bobonika1212cp.files.wordpress.com/2014/07/fullroom.png и изчакаш изпълнителите, след което кликнеш върху тях. Повече информация има тук: http://bobonikacp.com/2014/07/17/music-jam-2014/

 31. Sensei ли трябва да победя, за да спечеля огнения шлем?
  Филип: Огненият шлем и всички останали части на огнения костюм се печелят като играеш Card-Jitsu Fire. След като ги спечелиш, трябва да победиш Sensei, за да станеш огнена нинжда. Подробна информация можеш да откриеш в тази страница: http://bobonikacp.com/become/ninja/fire/

 32. Скоро може би ще бъда платен играч и знам, че щом мембърството изтече, мембърските дрехи и други айтеми без пъфълите се махат. Има ли начин това да не се случва?
  P2: Не се махат, само не могат да се използват докато си безплатен играч. Начинът е един – да платиш отново за мембърство. Но иначе има някои дрехи от пъфъл копаенето, които могат да се носят винаги, затова можеш да ги търсиш с пъфълите си.

 33. Naborcheto

  Играя от една година. Когато за първи път ми казаха за нея, си помислих, че ще я оставя на втория ден, но това никак не бе така. Запалих се по играта. В нея си създадох приятелства с хора, които не познавам.
  P2: Наистина Club Penguin е едно магическо място за хора на всякаква възраст! ^.^

 34. Тази игра е много яка! Никога през живота си не съм срещал по-хубава игра от Club Penguin!

 35. Тази страница е много полезна за новите играчи!

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s