Бърз урок за Club Penguin

Нови сте на острова и не знаете как да играете Club Penguin? Не се тревожете, защото в тази статия ще ви науча за всичко по-важно в играта.

login

Като за начало да започнем с иконките. Гледайте номерацията на снимката, за да имате по-ясна представа.

 1. Вестникът на острова (Club Penguin Times), който се сменя всяка седмица. Него можете да четете и от този линк.
 2. Това е пощенската ви кутия, от която можете и да изпращате писма към други потребители.
 3. EPF телефон, който трябва да си заслужите. Той се дава само на тези, които попълнят правилно теста за кандидатстване като агент.
 4. Картата на острова ни, от която ще стигнете до най-различни места.
 5. Тест за безопасност, който ще ви донесе награда – блузка. Тази публикация ще ви покаже точно как да я спечелите.

option

По средата най-долу е чат бара, където можете да пишете свои собствени съобщения, но на английски език. Ето и точно за какво служи бутонът под всяко число:

 1. Накарайте своя домашен любимец (пъфъл) да изпълни трик или пък да ви изкопае малко парички (coins), с които по-късно да си купите нещо.
 2. Изпратете емотиконка, за да покажете вашите емоции
 3. Накарайте пингвина си да махне, да седне или да танцува.
 4. Хвърлете снежна топка по друг играч
 5. Изпратете съобщение от безопасните текстове.
 6. Преоблечете пингвина си с други дрешки.
 7. Вижте списъка си с приятели и добавете нови.
 8. Посетете своето иглу (вашият дом).
 9. Вижте в кой сървър сте и на колко дни е регистрацията ви.

typebar

Пингвинът си можете да местите с натискането на ляв бутон на мишката някъде в стаята. Ще разберете, че движите своят играч по това, че името ви е с удебелен текст и имате синьо кръгче под себе си.

moving

Натиснете върху пингвина си, за да ви се появи игралната карта. От нея можете да сменяте дрешките си, а също да виждате колко парички имате, както и марки.

player

До текста „Your Stamps“ има иконка на марка. Натиснете я, за да видите своята книга с марки. Посетете тази публикация, за да разберете всичко за тях.

stamps

А отдолу виждате как изглежда профилът на друг пингвин след като го отворите. Нека изясним и номерациите:

 1. Добави към приятелите си (или премахни).
 2. Показва в коя стая е играчът, но само при положение, че сте в един сървър с него.
 3. Отидете в иглуто на пингвина.
 4. Изпратете му писмо.
 5. Вижте книгата му с марки.
 6. Игнорирайте го, за да не ви досажда.
 7. Докладвайте на модератор за нарушаване на правилата на играта.

othercard

Като споменахме картата, нали помните къде беше? От нея имате четири опции в горния ляв ъгъл. Кликнете върху някоя и проучете различните неща на острова.

 • Places за всички външни стаи
 • Games за мини игрите в Club Penguin
 • Shops за всички каталози
 • Pets за всякакви неща свързани с домашните любимци

map

А ако случайно на някое място, в което сте отишли, има каталог, той ще се показва в долния десен ъгъл.

catalogicon

И ще ви се отвори отново с едно натискане. Разгледайте го, ако имате повече свободно време. Оттук имате и възможност да промените цвета на пингвина си.

styleapril15

А за да пазарувате от каталога са ви необходими парички, които можете да спечелите от всички мини игри. Има толкова много, че няма как поне една да не ви допадне.

games

А сега да споменем и нещо повече за домашните любимци. Пъфъли можете да осиновите като първо влезете в The Plaza от картата, а след това отидете в Pet Shop (първата сграда от дясно наляво). Кликнете върху сладките пухчета, които скачат, за да си изберете цвят.

adopt

И тук ще ви спомена, че в Club Penguin общността има два типа играчи – безплатни и платени. Платените имат достъп до всичко в играта, а останалите – само до някои неща. Ето, например вие можете да имате само червен или син пъфъл, освен ако не си купите играчка.

puffle

А сега да влезем във вашето иглу, за което ви споменах по-рано. В него се намират всичките ви домашни любимци. И вие можете да си добавяте мебели, точно като мен, но за това е необходимо отново да дадете истински пари. Вдясно виждате надпис „Like“. С натискането му ще дадете харесване на някое иглу. В долния десен ъгъл пък има бутон, който води към задния ви двор, където пъфълите нямат нужда от грижи, както и до редактирането на вашия дом.

igloo

Всеки месец в Club Penguin има поне по едно парти. От него можете да спечелите дрешки за пингвина си, целият остров е декориран и понякога има специални мини игри. Вижте всички минали събития в тази категория.

party

Това беше всичко, което имах да ви кажа. Остана вие да започнете сами да опознаете нашия свят. Какво чакате? Забавлявайте се със своите приятели! ^.^

Advertisements

Posted on 24.10.2005, in Uncategorized. Bookmark the permalink. има 1 коментар.

 1. Не се колебайте да ни питате, ако имате нужда от помощ. Можете да го направите чрез коментар в този линк: https://bobonika1212cp.wordpress.com/questions/