Куестове

Първият път в Club Penguin е много важен, защото тогава се учите как да играете. Поради тази причина, след създаването на нов пингвин, известна личност от нашия клуб – Tourdude се появява, за да ви покаже най-важното от играта.

1quest

Има толкова много неща за вършене из острова. Например да играем игри и да печелим coins. С тях пък се купуват дрешки, мебели за иглуто ни, домашни любимци и така нататък. Няма да ви губя времето, затова просто кликнете на стрелката, която сочи надясно, за да продължим. След изпълнението ще е нужно да натиснете картата. Тя пък се намира в най-долния ляв ъгъл на стаята.

2quest

В момента виждате целия ни остров, но ние сме тук, за да спечелим наградки. Изберете удивителния знак (!) вдясно. Видяхте ли го?

3quest

Пред вас стоят три задачи. Няма значение с коя ще започнете, затова просто изберете една като за начало.

 1. Да намерите магазина за дрехи (Find the Clothes Shop)
 2. Да откриете магазина за домашни любимци (Find the Pet Shop)
 3. Да стигнете до своето лично иглу (Find Your Igloo)

4quest

Появи ви се жълта стрелка за ваше улеснение. Тя сочи мястото, на което трябва да отидете. Просто го натиснете с ляв бутон на мишката.

5quest

Изберете „OK“, когато видите нашия любим водач, а после просто влезте през вратата на сградата.

6quest

Браво! Успяхте и вече сте в магазина за дрехи. Изберете два пъти „OK“ и не забравяйте – платените играчи всеки месец могат да си купуват нови неща от каталога в стаята. А вие пък си спечелихте безплатна блузка, но трябва да си я вземете, ако я искате.

7quest

Сега отворете картата. Забравихте ли къде е? В долния ляв ъгъл, разбира се. Веднага ще видите наградата си, която можете да вземете с натискане на бутона „Collect Reward“.

8quest

Нека продължим с откриването на магазина за домашните любимци, които са по-известни с името „пъфъли“. Знаете какво следва – да отидем, където стрелката ни казва.

9quest

Този път вие сами трябва да откриете коя от четирите сгради е правилната. Огромните надписи ще ви помогнат много да отидете в „Pet Shop“.

10quest

Вече сте там, ураааа! ^.^ Току-що си заслужихте още един подарък, който е шапка за вашия домашен любимец. Още нямате такъв, но съвсем скоро можете да си осиновите поне един.

11quest

Това става със зелената иконка, в която има плюсче. Сега няма да се бавим, затова нека продължим с избиране на „OK“.

12quest

Отворете картата за предпоследен път. Знаете какво следва, нали?

13quest

И така, сега е нужно да завършим и последната задача. Влезте в иглуто си!

14quest

Браво! Вече сте там. Това е вашият личен дом, където сте свободни да каните приятелите си. Спечелихте и невероятен подарък – маса, която можете да сложите точно тук, в иглуто си.

15quest

Но разбира се, първо трябва да си я поискаме, нали така?

16quest

Това беше всичко, което Tourdude искаше да ни научи. Добре дошли в клуба! Сега остана сами да откривате нови места и да се забавлявате на нашия остров. Можете да се срещате с приятели, да се преобличате, да играете на игри, да сте нинджа, суперзвезда, таен агент и ВСИЧКО ОСТАНАЛО! Ще се видим скоро, приятели!

17quest

Advertisements

Posted on 24.10.2005, in Без категория. Bookmark the permalink. 63 Коментари.

 1. Благодаря! Благодарение на вашия сайт вече играя Club Penguin!

 2. Аз не мога да пиша дори и в сървъри без мехурче. Моля ви, помогнете ми! Може ли да ми напишете писмо на английски, което да го пратя на сайта на Сlub Рenguin, чрез което да ми позволят да имам номер ,,5″.
  Ivan: Не разбирам въпроса ти с пълна точност, затова ще те помоля да ми обясниш малко повече за какво точно става дума. :]]

 3. Аз играя Club Penguin от 2013!

 4. Един мой приятел стана платен играч за седмица без такива карти. Как се случва това? Сякаш всички могат да стават мембъри безплатно за един път.
  P2: Не, не могат, вероятно е просто грешка от Club Penguin и ти показва знака за мембърството, но той не е платен играч. Попитай го и той ще ти каже по какъв начин е станало.

  • Напротив! Всеки играч получава на имейла си код за 1 седмица мембърство, което може да се ползва на всеки акаунт.
   P2: Да, изпращат се такива кодове, но не на абсолютно всички играчи.

 5. xX Rexi Xx

  Не мога да открия къде е Night Club. Някой може ли да ми каже?
  P2: Влиза се в нея от Town (на картата): http://media1.clubpenguin.com/play/v2/content/global/rooms/town.swf?contentVersion=68889 Night Club е старото име на Dance Club. Сградата се намира в средата на Town, който ти показах в линка.

 6. Аз играя CP от 2012 година и тогава на картата нямаше удивителния знак отстрани.

 7. bing bong bum

  А има ли и други куестове освен тези?
  P2: За момента не. Куестовете се показват само при новите играчи в Club Penguin, но скоро би трябвало да са достъпни за всички регистрирани пингвини.

 8. Тези куестове са супер.

 9. Кога куестовете ще са достъпни и за старите играчи?
  Spyro: Все още не се знае.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s