Отключване на кодове

Посетете тази страница, ако не знаете какво е Coin Code или откъде можете да вземете такъв. Ако вече имате такъв, тук е мястото да видите как да го използвате.

 • Влезте в http://play.clubpenguin.com/#/redeem, след което напишете името и паролата на пингвина си. Изберете “Login” когато сте напълно готови. “I`ve got a Membership Code” е бърз бутон за активиране на код за мембърство.

 • Сега изберете бутона „I`ve got a Book“, ако имате книга и „I`ve got a Code“, ако имате код от играчка или някакъв безплатен код.

 • От „I`ve got a Book“ ще видите пълен списък с всички книги. Натиснете с ляв бутон върху тази, която притежавате.

 • Ще ви се появи въпрос, на който трябва да отговорите, ако искате да си отключите айтема, заедно coins. При верен отговор, веднага ще ви се покаже какво сте отключили.

 • Изберете бутона „I`ve got a Code“, за да използвате код. Въведете го, а после натиснете „Next“, за да проверите дали е правилно написан.

 • При въведен Coin Code от играчка, Treasure Book веднага ще ви се отвори и ще можете да изберете какво да си отключите от нея.

 • Aко това е 5-тият ви Coin Code, който използвате за вашия пингвин, вие ще получите достъп до Super Exclusives страницата, заедно с 2 айтема подарък.
 • Гледайте етикета или опаковката на играчката, за да разберете какви неща ще можете да отключите с кода, включен към нея.
Advertisements

Posted on 24.10.2005, in Club Penugin 2. Bookmark the permalink. 199 Коментари.

 1. Йордан

  Моля за помощ! Получих код за седем дневно мембърство и не знам как да го активирам. Моля, помогнете!
  Филип: http://secure.clubpenguin.com/membership/activate_card.php Първо пишеш името и паролата на пингвина си, след което ще ти се отвори поле, където трябва да напишеш имейла, с който е регистриран, както и кода за членство в играта!

  • Йордан, ти си голям късметлия! Жалко, че аз нямам мембърски код.

  • Преди време и аз получих код за членство.

 2. Аз знам кодовете за книгите – за почти всички, мисля. 🙂 Но повечето отключват само coins.
  P2: Да, така е. Тук сме написали айтемите, които дават книгите: https://bobonika1212cp.wordpress.com/penguins/free-codes/

 3. sofia tashev

  Има ли значение дали си платен играч?
  P2: Не, някои неща, например тези от Treasure Book могат да се използват винаги, дори и да си безплатен играч. Същото важи и за кодовете в страницата ни „Безплатни играчи“.

 4. sofia tashev

  А какъв е кодът и къде да го напише?
  Има различни кодове. Тук пише само как да ги въведеш, а повече за тях е написано тук: https://bobonika1212cp.wordpress.com/penguins/free-codes/ и тук: https://bobonika1212cp.wordpress.com/toys/

 5. А ако нямаме книга, как да го интервюираме?
  P2: Ето тук има няколко кода за книгите: https://bobonika1212cp.wordpress.com/penguins/free-codes/

 6. Много са яки, но вече нещо ги няма.

 7. А имате ли кодове и за други книги?
  P2: Има, но в страницата ни „Безплатни кодове“ сме написали само тези, които дават някакъв айтем. https://bobonika1212cp.wordpress.com/penguins/free-codes/

 8. Имате ли някакви кодове от играчки?
  P2: Тези кодове са за еднократна употреба, затова едва ли някой би ти дал безплатно. Но иначе не са скъпи – дават се към играчките от 7 лева. https://bobonika1212cp.wordpress.com/toys/

 9. Имам код, но не мога да разбера къде да го въведа. Моля за помощ!
  P2: Следвай стъпките от тази публикация. За код от играчка, правилният бутон е „I`ve got a Code“ от този линк: http://play.clubpenguin.com/#redeem Написал съм с текст и картинки как става активирането на всякакъв вид код, само прочети статията ми.

 10. Как да взема синята книга? Като наистина пише „Натисни тук“ и сте обяснили, че трябва да се влезе чрез „Treasure Book“. Аз знам къде е „Treasure Book“, но пак не ми е ясно как да я взема.
  Ivan: Трябва да се логнеш в Club Penguin, след което трябва да натиснеш бутона „Unlock Items Online“, който се намира най-горе вдясно. Избери бутона ”I have a book” вляво, след което избери книгата „The Great Puffle Switch“. Въпросите и отговорите можеш да намериш в този линк – http://bobonikacp.com/2004/09/09/free-book-codes/ а в случай, че въпросът зададен ти в играта не съвпада с някой от тези, написани в страницата – излез от книгата и влез отново, докато въпросите не съвпаднат. :]]

 11. Сестра ми има карта на Visa, но я е страх да не й вземат парите.
  Филип: Заплащането чрез карта е напълно безопасно. Все пак това е една от най-популярните игри в света, а и е притежание на Дисни, които никога не биха измамили някой от играчите.

 12. Моля ви, много искам тази книга?
  P2: Коя книга? Всички безплатни кодове са написани тук: http://bobonikacp.com/penguins/free-codes/ Там има и обяснения за отключването на всяка дрешка.

 13. A къде е тази бутон “I`ve got a Membership Code”? Кажете, моля ви!
  P2: Влез в този линк: http://play.clubpenguin.com/#/redeem и ще го видиш вляво. http://i.imgur.com/MSo2cXI.png

 14. P2, може ли код за мембърство, моля те?
  Spyro: Тази вечер има конкурс за такъв код. От 20:00 часа в тази публикация и там ще има код за membership! Трябва да си бърз и да го активираш първи.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s