Card-Jitsu Party 2013

Здравейте пинговци!

Card-Jitsu Party е отново в Club Penguin, затова побързайте да изберете любимия си елемент. Целият остров е декориран с трите основни знака – огън, вода и сняг. Вижте как изглежда стаята Town:

Още с влизането ви в Club Penguin ще ви се появи специално съобщение. От него можете да вземете два специални айтема.

Те могат да се открият и в парти каталог, който се показва в долния десен ъгъл на някои стаи. Тук има страхотни дрехи за безплатни и платени играчи, а дори имат и специален танц.

Ще намерите врати към специална парти стая с трите елемента, които се намират в стаите The Dock, Forest и Ski Hill.

Добавени са 21 марки към играта Card-Jitsu Snow, които всички играчи могат да спечелят. Влезте в тази страница, за да разберете как да ги вземете.

Ще откриете, че има и 3 нови парти емотиконки. Можете да ги използвате само до 6 юни, а те се намират най-долу.

Започваме от стаята Dojo. Преди няколко дни ви показах, че тя ще е с нов вид, а дори и видяхте снимка. За съжаление Ninja Hideout вече е премахната.

Ще ви се появи и Sensei, който ще ви даде и няколко карти със снежен елемент. Новите играчи ще получат повече карти [защото влизат за първи път], както и медальона.

Продължете напред и влезте в стаята. Отвътре също има нов дизайн. За да влезете в едно от другите доджота, само натиснете врата.

Ще забележите, че когато натиснете картите в долния десен ъгъл, вие ще видите обновен дизайн и на нинджа развитието си. Оттук можете да гледате специални Card-Jitsu Snow части от историята, да виждате всичките си карти и да разберете колко процента ви остават до това да станете някакъв вид нинджа.

Каталогът Marital Artworks вече е преместен тук и е с малко променен вид. Повече за него ще намерите в тази публикация. Това е всичко ново от партито. Остава само да станете снежна нинджа. Продължете от Dojo към снежната врата вдясно. Повече информация за това как да станете снежна нинджа, ще откриете в тази страница.

Под този текст са марките, които можете да спечелите на това парти. Посочете ги, за да видите как да ги спечелите.

Какво мислите за цялото парти? Вярно е, че има малко безплатни дрехи, но в Card-Jitsu Snow могат да се отключат много дрехи. Те могат да се вземат от всички играчи, затова не забравяйте да го направите.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 23.05.2013, in Parties. Bookmark the permalink. 65 Коментари.

 1. Защо Tusk иска да унищожи Sensei? Нали бяха приятели.
  Всичко се е започнало от една Card-Jitsu битка между двамата. Tusk е провокирал Sensei, като е хвърлил снежна топка срещу него и то преди да са започнали. След това Sensei му отвръща, а Tusk прави огромна снежна топка, която хръвля срещу Sensei. Той използва силата си, за да я обърне срещу него, но тогава се образува лавина, която затрупва Tusk. Той е завиждал на Sensei, защото той е бил по-добър от него в Card-Jitsu. Явно случката го е накарала да иска да си отмъсти и сега има този шанс.

 2. Партито е страхотно!И ма много безплатни неща и най-после се съгласиха с това, че безплатните и платените играчи имат равни права.

 3. Как се печели марката с трите използвани power карти? На мен никога не ми се зареждат повече от две, дори и в бонус рунда.
  Това няма нищо общо с чакане, всеки пингвин има определен брой power карти от всеки елемент, а ти имаш само две. Платените играчи могат да си купят още карти от Dojo, но не всички безплатни играчи имат достатъчно за марката. За съжаление не можеш да я вземеш в момента.

 4. P2, ти победи ли Tusk? Аз да!
  Да, няколко пъти. Така подаръците от играта се печелят по-бързо.

  • Да, но е трудно! 😦 Става много бавно, а аз нямам много време, за да играя. Аз знам, че Club Penguin: Game Day се купува от Англия, но колко струва?
   Около 30 лева, но Nintendo Wii се продава отделно. Трябва да си купиш и него, за да можеш да играеш.

 5. P2, ти колко карти имаш? Един приятел е платен играч и има 3000 карти.
  Имам 39.

 6. А Nintendo Wii колко струва и има ли го в България?
  Да, продава се в България. Виждам, че не е евтино – 200 лева. Мисля, че играта можеше да се играе и на телевизор, но не съм много сигурен.

 7. Аз съм регистриран и почти станах водна нинджа.

 8. До коя дата ще продължи партито и ще можем ли и след него да спечелим дрехите от Card-Jitsu Snow?
  Ще бъде до 6 юни. Дрехите от Card-Jitsu Snow отново ще могат да се спечелят от всички играчи, дори след края на партито.

 9. Как да използвам повече power карти?
  Има два начина, чрез които можеш да взешеш още Card-Jitsu карти. Първият е да станеш платен играч, а втория – като използваш код от реални Card-Jitsu карти. С всяко пакетче се дава и код за отключване на карти в Club Penguin, но такива не се продават в България. http://i.imgur.com/UHCVdKQ.png

 10. P2, пробвал ли си играта за телевизор?
  Не, но едва ли ще стане, трябва да играеш с нещо.

 11. P2, супер е, че можем да владеем всички елементи, нали?
  Да, така е. :]]

 12. Как да използвам повече power карти в снежното доджо?
  Има два начина, чрез които можеш да взешеш още Card-Jitsu карти. Първият е да станеш платен играч, а втория – като използваш код от реални Card-Jitsu карти. С всяко пакетче се дава и код за отключване на карти в Club Penguin, но такива не се продават в България. http://i.imgur.com/UHCVdKQ.png

 13. Аз имам 18 от 21 марки в Card-Jitsu Snow.

 14. P2, ще може ли да ми кажеш код за нови power карти?
  Съжалявам, но аз нямам такъв код.

 15. Как мога да играя с 3 power карти в Card-Jitsu Snow?
  Трябва пингвинът ти да има толкова power карти. Достатъчно е например да имаш 3 такива, но с воден елемент, за да вземеш марката. Ако нямаш – има два други начина да я спечелиш. Първият е да станеш платен играч, а втория – като използваш код от реални Card-Jitsu карти. С всяко пакетче се дава и код за отключване на карти в Club Penguin, но такива не се продават в България. http://i.imgur.com/UHCVdKQ.png

 16. пламен

  Може ли да ми дадеш страницата с кодове за огнени Card-Jitsu карти?
  Няма такава страница, кодовете за Card-Jitsu карти могат да се използват само от един пингвин.

 17. Puffle ninga

  Когато Card-Jitsu Party приключи, всички играчи ли ще могат да вземат айтемите?
  Тези от парти каталога вече няма да могат да се взимат от никой, а подаръците от Card-Jitsu Snow ще могат да се спечелят от всички.

 18. Супер, много е яко! Иска ми се да не бях спрял да играя тогава. 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s