Muppets World Tour

Здравейте пинговци!

Muppets World Tour вече започна и затова целият остров е променен с различни кътчета от 9 различни държави. Пълно е със забава и безплатни айтеми, затова можете да прочетете публикацията, ако се интересувате повече за всичко ново. Ето как изглежда Town в момента:

Town

С влизането ви в играта ще видите Жабока Кърмит, който ще ви даде нещо специално. За целта трябва да натиснете стрелкичката надясно, за да можете да имате парти емотиконката.

kermitwelcome

Нека да не губим време, направо ще ви кажа какво следва от тук нататък. Без да губите време, натиснете самолетния си паспорт от горния десен ъгъл на играта, а след това кликнете върху бутона „Find Foozie“ от горния ляв ъгъл или просто отидете в стаята Forest. Ако сте платен играч, изберете бутона „Equip“ под пая, за да го вземете. Той ще ви е нужен по-късно.

tasks

Да не забравя – кликнете върху костюма на Kermit отдясно, за да видите парти каталога, от който платените играчи могат да си купуват дрехи на любимите си мъпети.

memberscat

И така, вече се намираме в правилната стая, която споменах малко по-горе в публикацията си. Сега е време да натиснем Фози, който си стои седнал и ни показва червен удивителен знак.

fozzie

Сега Фози ви обяснява малко по-подробно за вашата задача, но вие просто натиснете „OK“, защото аз също ще ви кажа какво да правите.

fozzieicon

Когато видите, че пингвин е показал зелена емотиконка с пай, кликнете върху нея, за да може да изпълните любим номер на Фози.

piechallenge

Ще започнете битка с пай, която ще продължи няколко секунди, затова бъдете търпеливи.

piebattle

След като изпълните дневната си задача, ще можете и да си вземете подаръка от 20 март. Само натиснете бутона „Collect“ и вече ще я притежавате.

FozzieCollect

Чудите ли се какво следва? Е, попринцип трябва да изчакаме до утре за следващото ни предизвикателство, но днес е специален ден, защото Muppets World Tour пристигна в Club Penguin. На много места из острова ни ще видите плакати с надписа „Търси се“, на който е нарисуван Константин, а под него пише, че е видян последно в музея.

wanted

Това изобщо не е случайно. Той също е злодей като Herbert и си има свои планове. Нека да се насочим към музеят, който всъщност е на мястото на Clothes Shop. В момента от вас се изисква да кликнете върху трите витрини със съкровища.

museumshop

След като го сторите, Константин ще ви даде възможността да получите безплатен фон с негова снимка. Но това не е всичко! Ние ще го видим отново много скоро, затова бъдете готови за още задачи.

bgsteal

Картата на острова е обновена и в момента ни показва как изглежда всяка парти стая. Има много украсени места, затова непременно посетете всички.

map201403

„Show Them!“ бутонът ще ви покаже всички иглута в сървъра, които използват иглуто CP Airliner. Ако искате и вие да сте включени в този списък, тогава си купете иглуто, което струва 1200 coins и е само за платените играчи.

flights

Ще забележите и че повечето емотиконки са променени и имат оранжев нос. Освен това имаме и три нови, които можете да използвате до 4 април.

emotes

Под този текст съм показал марките от категорията „Party„, които можете да спечелите до 4 април. Посочете ги, за да разберете как да ги получите.

Не забравяйте, че партито е вдъхновено от филма „Muppets Most Wanted“, който има премиера на 21 март (САЩ), а скоро и в България. Търсете го в кината и във вашия град, ако искате да видите една забавна история с мъпетите. Не пропускайте и възможността да ни кажете какво мислите за партито. Напишете ни коментар в тази публикация и избразете мнението си. ^.^

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 20.03.2014, in Parties. Bookmark the permalink. 39 Коментари.

 1. P2, виж, че имам новия фон на Константин! Ако искаш го добави в публикацията си. http://i.imgur.com/sIUUHOu.png
  P2: Благодаря ти! Току-що написах как се взима.

 2. Аз не съм платен играч и не мога да взема пая. Има ли друг начин да го взема?
  P2: Не, но пък можеш да си вземеш страхотни шапки и фон от партито. Може да има и още изненади на 28 март, не се знае.

 3. На мен не ми се показва зелена емотиконка с пай. Правихме всичко с Данис. 😦
  P2: Някой играч, който носи пай, трябва да я покаже, като натисне бутона „D“ от клавиатурата си.

 4. Какво е това: http://prikachi.com/images/113/7177113p.png
  P2: Динозавърско яйце от Prehistoric Party 2014. Чрез него можехме да се трансформираме в специален вид дракон. Повече можеш да прочетеш от таз публикация: https://bobonika1212cp.wordpress.com/2014/01/23/prehistoric-party-2014/

 5. Но жабата не беше ли добра?
  P2: Кърмит е добрият, а Константин е злодея, който много прилича на Кърмит. Той е противник на мъпетите и не е никак безобиден. Ще ги различиш по лицето, както и по цвета, защото Константин е малко по-тъмен.

 6. Страхотно е! Да знаете в коя стая ще влиза Kermit?
  P2: Не, но ще напишем утре в тази публикация. Още не е сигурно кои места посещава той.

 7. Гледах трейлъра на филма Muppets Most Wanted и там Константин бяга от затвора, обира музея, а после се разменя с Кърмит.

 8. Нищо, оправих се…

 9. Това парти е прекалено скучно!

 10. Има и много интересни тайни! Влезте в руската стая и цъкнете на матрьошката! Влезте във френската стая, седнете срещу статива и ще нарисувате „Пингвина лиза“ или Айфеловата кула!

 11. Определено партито е хубаво! Много ми хареса, особено това с музея и с шоуто 😀 Супер е всичко! Иначе наистина Константин прилича много на Кърмит, даже го помислих за него..

 12. Срещнах Kermit, но за съжаление той не ме прие! 😦 😦 http://prikachi.com/images/455/7178455o.png

 13. Аз много искам да взема пай! Откъде мога да го направя?
  P2: Написал съм в публикацията, но трябва да сик платен играч, за да го имаш.

 14. P2, мисля, че имаш грешка. Споменал си „различни кътчета от Европа във всяка стая“, а Бразилия, САЩ и Индия не са в Европа. 😀
  P2: Благодаря ти! Ще поправя грешката си.

 15. P2, ще ми кажеш ли ID-тата на стаи, от които мога да взема сега марките „Snack Snack“ и „Target Champion“? Знам, че има начин, само ми кажи ID-тата.
  P2: В момента с ID можеш да вземеш само марката „Target Champion“. ID-то е 854, но може да баннат пингвина ти, ако го използваш. Правиш това на свой риск! :/

  • ID-то 854 ме изкарва в The Plaza. P2, май си се объткал.
   P2: ID-то на The Plaza е 300. Явно в момента не може да се влиза в стаята. Аз така си го обяснявам, защото във файловете на Club Penguin, стаята за играене на Puffle Soaker е 854.

 16. Партито е невероятно и между другото сте обновили емотиконките! 😀

 17. Тъкмо щях да попитам каква е тази бенка под дясното око на Кърмит, когато разбрах, че всъщност това бил неговият зъл двойник. Сигурно петното му е отличителен белег. Колкото до самото парти, виждам, че екипът се е потрудил доста. Браво! Но щеше да е дори още по-яко, ако имаше зурлата на Мис Пиги като безплатен айтем за всички, не мислите ли?

 18. Защо не получих първата шапка? Аз натиснах върху пая.
  P2: А след това появи ли ти се Фози, който ти предлага да я вземеш? Ако не, тогава отново се опитай с пая.

 19. Kermit не ми дава приятелство. Спират ми се приятелите в сървъра.
  P2: Не отваряй много игрални карти докато си на среща с Kermit. Ако го направиш, поне изчакай айтемите на нея да се заредят. Докато чакаш в стая се увери, че чат листа ти функционира добре. Google Chrome е уеб браузъра, който ти препоръчвам. Също и не отваряй много сайтове или програми докато си в Club Penguin. Спазвай тези простички съвети и ще успееш да го добавиш.

 20. P2, ще направиш ли събрание, за да спечелим марките?
  P2: Ами този месец няма да има парти за печелене на марки, но дригия непременно ще организирам едно.

 21. Константин да не би да е злият брат близнак на Кермит? 😀

 22. Да знаете кога точно идва филмът в България?
  P2: Проверих в сайта на Арена, както и в този на Cinema City, които са по-известните вериги кина в България, но не откривам информация за филма. Надявам се да е скоро, но в момента нямам информация.

 23. Има нова публикация в блога на Club Penguin. 🙂

 24. До кога ще бъде партито? Защото на 1 април родителите ми ще ми купят мембърство и искам да знам до кога ще е.
  Филип: Партито приключва на 1ви април, но напоследък се случва да ги одължават с няколко дни. Дано имаш късмет!

 25. Партито е супер! Стаите са украсени много хубаво, но ми се щеше да имаше и някакви айтеми и за тяло или ръка.

 26. Супер е! Може ли само да ми кажете как да взема шапките?
  P2: Прочети публикацията за повече информация. Различна шапка ще се отключва всеки ден до 28 март.

 27. Прочетох я и се опитах да покажа емотиконката с пая и не ми се получи. Малко помощ, моля! 🙂
  P2: Трябва да си платен играч, за да можеш да покажеш емотиконката с пая. А иначе можеш да спечелиш шапката и като натиснеш иконката, когато някой друг играч я е показал.

 28. Много яко! Нямам търпение до 28 март.

 29. mileysairas

  Гледах трейлъра на филма и в него ще участват и много други звезди като Ross Lynch. Той играеше Брейди във филма Teen Beach Movie. Обожавам го много и се вълнувам!

 30. Как се печели дневна задача?
  P2: За 23 март е като отидеш в The Beach и я приемеш, а след това натиснеш върху иконка вилица и лъжица. Така ще изпълниш специално движение и ще спечелиш безплатната шапка за деня.

 31. Georgi85407

  Ако не съм платен играч, ще мога ли да вземам наградите с емотиконките? Всъщност какво могат да правят безплатните играчи на партито?
  P2: Само да спечелим безплатни айтеми. Ами всъщност имаме почти еднакви опции като платените играчи този месец. В публикацията ми пише всичко по-важно.

 32. Взех всички шапки, а дори не съм платен играч. Харесвам това парти!
  Филип: Да, от всяка държава има шапка за неплатените играчи! 🙂

 33. Как мога да видя Константин?
  P2: За съжаление той не може да се срещне на Muppets World Tour. Само Кърмит посещава острова ни.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s