The Spoiler Alert – епизод 16

Здравейте пинговци!

Новата седмица означава и нов епизод от The Spoiler Alert. Megg добави епизод 16 в официалния блог на Club Penguin с информация за предстоящото на острова този четвъртък – 27 март.

episode16

И така, под този текст можете да видите снимка от Club Penguin Times с номер 440. X-Treme Reading се повтаря, но този път с участието на доста повече хора от обикновено. Малко интересна информация за вас – пингвинът със синята коса се казва JordyP1 и е доста популярна в Twitter с рисунките си. Наистина е много талантлива, затова е успяла да влезе в сърцата на екипа на Club Penguin. Нейни рисунки са показани в Book Room, а повярвайте ми, не те не са никак малко. Също така виждаме, че и има рубрика „Ask Dot“. Дали тя ще посети острова ни през месец април? Предстои да разберем.

440newspaper

Дали е шега, че Rockhopper пристига към острова ни, никой не знае, но със сигурност това е факт, защото ще можем да срещнем любимия си капитан много скоро на острова ни. Той ще пристигне някъде към средата на април, но още не знаем точно кога.

rh270314

Очакват ни и още забавни задачи, които мъпетите са ни приготвили. Влизайте в играта всеки ден, за да взимате безплатна шапка [за всички] и интересни айтеми [за платените играчи].

polomuppets14

Muppets World Tour ще продължи до 3 април, тоест имате още малко повече от седмица да се порадвате на героите от филма Muppets Most Wanted. Не забравяйте и да изгледате видеото на The Spoiler Alert за още интересна информация, както и да се забавлявате заедно с Polo Field, Megg и гостите им.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 25.03.2014, in The Spoiler Alert. Bookmark the permalink. 9 Коментари.

 1. Може би Rockhopper е открил новите видове и идва да ни каже къде са.

 2. Може би Rockhopper ще ни посети за една седмица преди партито, както стана миналата година.

 3. Какво ли ни носи?

 4. Дано Rockhopper да пристигне колкото се може по-скоро. И много съм развълнуван, вижте какви неща си отключих от списанието на Club Penguin. http://prikachi.com/images/370/7197370O.png

 5. Супер! Мисля, че ще донесе новите пъфъли или ще ни разкрие неща за тях! 🙂

 6. Името е: selenna2001 Паролата: *******
  Филип: Готово! Успях да ти взема липсващите шапки. Вече можеш да си смениш паролата! 🙂

 7. Благодаря ти много! А как се сменя парола?
  Филип: Няма проблем! Първо влез тук: http://secured.clubpenguin.com/penguin/forgot-password и въведи името на пингвина си в горното поле, а в долното – имейл адреса, с който е регистриран. Кликни на бутона “Submit”, след което влез в пощата си. Ще получиш писмо от Club Penguin с линк за смяна на паролата. В него въведи два пъти новата парола, която искаш, след което избери “Update”.

 8. ayhanayhan

  Как става това? http://www.youtube.com/watch?v=azBSzT8yfz0
  P2: В случая пингвинът е използвал програма, която само симулира влизането в пингвина на Sensei. Никой не може да играе като него, с изключение на екипа на Club Penguin. Има много такива видеота в YouTube, но всички са фалшиви. Не се доверявай на всичко, което виждаш.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s