The Spoiler Alert – епизод 16

Здравейте пинговци!

Новата седмица означава и нов епизод от The Spoiler Alert. Megg добави епизод 16 в официалния блог на Club Penguin с информация за предстоящото на острова този четвъртък – 27 март.

episode16

И така, под този текст можете да видите снимка от Club Penguin Times с номер 440. X-Treme Reading се повтаря, но този път с участието на доста повече хора от обикновено. Малко интересна информация за вас – пингвинът със синята коса се казва JordyP1 и е доста популярна в Twitter с рисунките си. Наистина е много талантлива, затова е успяла да влезе в сърцата на екипа на Club Penguin. Нейни рисунки са показани в Book Room, а повярвайте ми, не те не са никак малко. Също така виждаме, че и има рубрика „Ask Dot“. Дали тя ще посети острова ни през месец април? Предстои да разберем.

440newspaper

Дали е шега, че Rockhopper пристига към острова ни, никой не знае, но със сигурност това е факт, защото ще можем да срещнем любимия си капитан много скоро на острова ни. Той ще пристигне някъде към средата на април, но още не знаем точно кога.

rh270314

Очакват ни и още забавни задачи, които мъпетите са ни приготвили. Влизайте в играта всеки ден, за да взимате безплатна шапка [за всички] и интересни айтеми [за платените играчи].

polomuppets14

Muppets World Tour ще продължи до 3 април, тоест имате още малко повече от седмица да се порадвате на героите от филма Muppets Most Wanted. Не забравяйте и да изгледате видеото на The Spoiler Alert за още интересна информация, както и да се забавлявате заедно с Polo Field, Megg и гостите им.

– Penguinn2 –

Advertisements

9 thoughts on “The Spoiler Alert – епизод 16

  1. Името е: selenna2001 Паролата: *******
    Филип: Готово! Успях да ти взема липсващите шапки. Вече можеш да си смениш паролата! 🙂

  2. Благодаря ти много! А как се сменя парола?
    Филип: Няма проблем! Първо влез тук: http://secured.clubpenguin.com/penguin/forgot-password и въведи името на пингвина си в горното поле, а в долното – имейл адреса, с който е регистриран. Кликни на бутона “Submit”, след което влез в пощата си. Ще получиш писмо от Club Penguin с линк за смяна на паролата. В него въведи два пъти новата парола, която искаш, след което избери “Update”.

  3. Как става това? http://www.youtube.com/watch?v=azBSzT8yfz0
    P2: В случая пингвинът е използвал програма, която само симулира влизането в пингвина на Sensei. Никой не може да играе като него, с изключение на екипа на Club Penguin. Има много такива видеота в YouTube, но всички са фалшиви. Не се доверявай на всичко, което виждаш.

Оставете ни въпрос или мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s