Попълнете полето в комикса

Здравейте пинговци!

В момента Chattabox държи най-новия брой на Club Penguin списанието от Великобритания и е направила нова публикация със забавна идея. Докато го е гледала, тя е решила, че ще е супер, ако изреже част от комикса и изтрие репликата, за да може ние да довършим посланието или по-точно какво според нас трябва да каже зеленият пингвин.

Comic-1396534138

А вие имате ли някакви идеи? Можете да споделите с нас като коментирате тази публикация. Нека всички разнообразим деня си и изпробваме фантазията си. Нямам търпение да чуя вашите предложения. :]]

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

32 thoughts on “Попълнете полето в комикса

 1. Eх, пак се разсърди. Ела да си играем и ще те нахраня! Погледни, падаща звезда! Да си пожелаем много здраве и забава в любимия ни Club Penguin!

 2. – О, моля те, прости ми! – каза зеленият пингвин.
  – За да те развеселя, ще ти подаря тази падаща звезда, като спомен от мен! Ще си припомним старите дни, когато си лежахме спокойно на поляната.

 3. Хей , усмихни се де ! Колко е красива тази падаща звезда !
  Погледни , моля те !

 4. Хайде пъфълче, трябва да те спася! Падащата звезда ще унищожи града!

 5. „Ох, моля не ми се сърди! Виж, на небето има нещо! Мисля, че е падаща звезда.“

 6. Ooo, ела Снежинке! Искаш ли… хей, виж тази падаща звезда. Да си… чакай малко! Това не е падаща звезда, това е… Астероид! Бягай и си спасявай живота!!! Тадаа.

 7. Ох, пак се разсърди… Хей, Арчи, виж! Падаща звезда! Наистина ли няма да я погледнеш?

 8. -Хайде, пъфи! Няма да се сърдиш дълго, ако ти кажа, че идва звездата и трябва да се качваме, за да стигнем до изложбата за цветния пъфъл!
  -Ами…не мога, защото…Добре де идвам, защото не мога да пропусна да видя цветния пъфъл, пък и там ще ядем сладолед, ама ти ще платиш! 😀

 9. -Хей, виж тази падаща звезда! Ти си ми най-ценното и единствено пъфълче! Аз няма нищо да си пожелая, това е твоята звезда.

 10. Тъй като повечето хора по-горе не са съобразили с картинките по-долу мисля, че това ще помогне, макар, че може да не е правилно. По това което виждам на 3 картинка се появява Гари и казва „Според моите изчисления ние имаме/трябва…(зависи от следващата дума)“ и после на 4 „Имаш предвид, че твоя пъфъл е…“. Но не мога да видя целия текст за да знам дали това е правилно, но се надявам да помогне с измислянето на текста. 🙂

 11. Добре! Прости ми! А сега трябва да побързаме да спрем този метеор преди да е унищожил острова.

 12. P2, дали ще може цветовете на пъфъла котка и на пъфъла куче да се сменият? Някой може да не харесва син цвят или пък да не харесва оранжев.
  P2: Едва ли това ще е възможно. Може би Club Penguin ще ги пуснат в няколко цветове, не се знае. Ще напиша в сайта ни, ако науча нещо ново, но поне засега информацията е, че ще са си оранжев и син цвят.

 13. -Хей, Пъфи, не се сърди. Виж, падаща звезда. Ще си пожелая да падне в ръката ми, че никога не съм виждал какво представлява тази звезда.(В мислите си: Пожелавам си Пъфи да ми прости) И след 2 мин. Пъфи му простил.

 14. Спри за малко да ми се сърдиш и погледни нагоре. Това ще се блъсне в острова и във всички негови граждани. Ако не искаш да дойдеш с мен и да ми помогнеш да спрем метеорита си тръгвай. И така пъфъла се съгласява и отиват при Гари да го помолят за някое от неговите устройства за да спасят острова. И край.

 15. „Хайде, спри да се цупиш! Трябва да спрем метеорита навреме! Все пак не искаме целият остров да стане на кайма“ 😀 🙂 И после пъфълът казва: „Мисля, че е гигантско Puffle O, но не съм сигурен.“ 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s