Погледи към версия 1.4 на приложението от CP

Здравейте пинговци!

Малко по-рано тази седмица Club Penguin добавиха нова снимка в началната си страница, но по-късно я премахнаха. Тя е свързана с приложението им за iPad, което скоро ще бъде достъпно също за iPhone, както и за iPod touch. Знаете, че новата версия на приложението идва скоро, а с нея ще са добавени пъфълите, като дори ще можем да ги осиновяваме.

0409-Mobile-1-4-PreAwareness-Billboard-en-1396657835

Повече информация за версия 1.4 можете да намерите в стара моя публикация. А иначе имам и ексклузивен поглед за вас. По-долу виждате какъв ще е фонът, който ще е в началната страница на приложението по време на Puffle Party тази година. Не смятате ли, че е повече от впечатляващ?

PuffleBG2014

Наистина много интересни неща предстоят да дойдат на острова ни този месец, затова бъдете в готовност за още интересна информация. Непременно ще напишем за нея, когато разберем нещо ново.

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

8 thoughts on “Погледи към версия 1.4 на приложението от CP

  1. Като натисна върху картата и видя целия Club Penguin град, има един удивителен знак, който като го натисна ми излиза, че в момента няма никакви мисии. Какво е това?
    P2: Оттук ще можеш да си спечелиш безплатна шапка за пингвин, шапка за пъфъл, както и масичка за иглу. Това е за всички играчи и е нещо като урок за новите пингвини на острова ни. В момента обаче има проблем със задачите, но вероятно ще е поправен скоро. Утре ще направя публикация в сайта ни, за да напиша по-подробна информация по темата.

  2. Club Penguin много напреднаха в технологиите. Първо пускат приложението с 3D пингвини и с няколко обновени игри, после добавят стаи, сега и партита. Екипът на играта се стараят да ни задоволят максимално.

  3. Филип и P2, познайте! Говорих с екипа на Club Penguin, за да ги питам какво ще има през ноември и те каза, че ще е Card-Jitsu Shadow!
    Филип: Можеш ли да снимаш съобщението, което са ти пратили?

  4. Съжалявам, не знам как да снимам това съобщение. Не са ми казали как!
    Филип: Можеш и да го копираш, просто искам да съм сигурен, че информацията е вярна, преди да съобщя на мои приятели. 🙂

Оставете ни въпрос или мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s