Rockhopper се завърна в CP

Здравейте пинговци!

Любимият ни капитан се завърна на острова, заедно със своя пъфъл Yarr. Подготвил ни е страхотни изненади, затова не чакайте, а направо влезте в кораба му от стаята The Beach.

Ship

При влизането си в кораба, ще получите съобщение от Rockhopper, с което ще ви информира, че има котки и кучета пъфъли на кораба, които го побъркват и няма търпение PH да ги прибере в Pet Shop, от където платените играчи ще могат да ги осиновяват на 17ти април.

Message

В каютата на кораба има специален каталог с три айтема за платените играчи, както и един безплатен, който е за всички пингвини. Можете да го получите като натиснете бутона „Collect“, а после изберете „Yes“.

Каталог

Pufflescape Ball има специален танц, който платените играчи могат да изпълняват. Когато облечете костюма и натиснете „D“, ще започнете да се търкаляте. Време е да посетим и последната стая от кораба и да видим какви съобщения ни е оставил Rockhopper. За нея ви трябва специален пин, който е ключ. Той се намира в книгата „The Journal of Captain Rockhopper“ или по-точно на нейната последна страница. Можете да я откриете в Book Room!

Notice board

Голяма бъркотия, но въпреки това на дъската можем да прочетем листа с неща за правене. Първото от тях е да свали от кораба котката и кучето пъфъли. Второто, да вземе повече от любимото си миризливо сирене. И накрая, но не на последно място, да открие заровеното съкровище.

Things to do

Не забравяйте, че в тази стая можете да играете Treasure Hunt, за да печелите coins, както и марки от категорията на играта. От тази страница можете да видите как да вземете всяка една. Страхотно е, че Rockhopper се завърна на острова с толкова много изненади. Съвсем скоро ще можем да го срещнем, а до тогава, не забравяйте да споделите чрез коментар какво мислите за нещата, които ни е донесъл този път.

– Филип –

Advertisements

Posted on 10.04.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 10 Коментари.

 1. Не намирам последната стая в кораба на Rockhopper.
  Филип: За да я посетиш, трябва да притежаваш специален пин ключ, който се намира в книгата „The Journal of Captain Rockhopper“ или по-точно на нейната последна страница. Можеш да я откриеш в Book Room!

 2. Страхотно! Вече получих шапката му! 🙂

 3. Още един айтем за безплатните играчи! 🙂

 4. Много ми харесват публикациите ти, Филип! 🙂
  Филип: Радвам се, че смяташ така. От както Иван ни напусна, се старая да го замествам, до колкото е възможно. Винаги съм обичал да публикувам в сайта, но за съжаление не ми остава много свободно време. И въпреки това се старая да помагам на българските пингвини, предавайки им опита и знанията, който съм натрупал през годините ми в Club Penguin. 🙂

 5. Този път Rockhopper ни е донесъл хубави айтеми. А танца с „Pufflescape Ball“ е много смешен. 😀

 6. Колко време имаме да купим айтемите на Rockhopper? Кога ще тръгва?
  P2: Ще напусне острова ни на 17 април, в около 04:00 часа сутринта по българско време.

 7. Костюмите са много хубави.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s