Погледи към Puffle Party 2014 – видео

Здравейте пинговци!

Оу, не! Polo Field е изгубил пъфъла си – Chedda, който е от новия вид – пъфъл котки. Разберете как се случило това, както и дали той ще го намери, като изгледате новото видео с поглед към Puffle Party 2014. Видеото е също и забавно, което компенсира факта, че няма нови епизоди на #WaddleOn от няколко седмици, тъй като сезонът приключи.

Вече сте виждали снимка от новата стая – пъфъл парка, който ще отвори врати на 17 април и ще се намира зад The Plaza. И все пак имаме поглед и към тази стая. Новото, което научаваме е, че ще има няколко интерактивни предмета като пожарния кран.

park0414

Forest ще има лека промяна от вида си, който е сега. Виждат се повече елхички и растителност, както и следи от мечка. Наистина е доста интересно.

forest0414

За стаята по-долу не съм сигурен коя е, но поне на мен ми прилича на Snow Forts. Има страхотен дизайн за пъфъл котките и пъфълите, както и места за сън. Тук ще се намира и листът с пингвините, които са си купили най-новото иглу от каталога. Вижда се и място с катинарче вдясно, от което вероятно ще можем да получим един от седемте айтема за безплатни играчи.

forts0414

Stadium ще е превърнат в още едно място за игра с много забавни неща – тръба, обрач, трамплин, място за презскачане, както и още много.

stadium0414

The Plaza също ви е позната, защото сте я виждали, но все пак аз ще ви я покажа. Прилича на дизайна си от миналата година, но е малко променен – няма сняг, а жълто покритие с форми на пъфъли.

plaza0414

Всичко това и още много забава ще започне с Puffle Party от 17 април. Не забравяйте, че PH ще ни посети на партито, тоест ще можете да вземете нейната марка. А вие вълнувате ли се за партито и защо? Кажете ни като ни напишете коментар в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 15.04.2014, in Videos. Bookmark the permalink. 12 Коментари.

 1. Знам, че не е по тази тема, но може ли да се срещна с пингвина на име Bobonika1212 на 15 април в 16:45 часа или някой друг час или дата?
  P2: Съжалявам, но Румен не влиза често в Skype и Facebook и не би могло да е възможно да го срещнеш само 7 минути след писането на коментара си. ВСсе пак ще го попитам за среща и ще ти кажа допълнително къде и кога да го чакаш, ако се съгласи.

 2. Много се вълнувам! Ще е супер!

 3. Нямам търпениe до четвъртък!

 4. Friendlypoffle

  Като гледам, явно ще можем да осиновяваме много пъфъл животни.

 5. spongebob2121

  Нямам търпение! Puffle Party ще бъде страхотно!

 6. http://www.prikachi.com/images/680/7263680v.png P2, браво! Можеш да напишеш със сигурност, че това е Snow Forts. Виждаш ли малката бяла черта? Тя е от часовника.
  P2: Да, всъщност часовникът ще е сложен на доста интересно място, не мислиш ли? ^.^

 7. Това с катинара, както казахте, най-вероятно ще е айтем и ще се взима с някаква задача може би?

 8. Ще е много забавно!

 9. Видеото е много хубаво и забавно. Cat Lady има тооолкова много котки пъфъли! 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s