Пъфълите идват за iPad, iPhone и iPod

Здравейте пинговци!

Екипът на Club Penguin е развълнуван да ни покаже 3D версиите на пъфълите, които ще са добавени в приложението на играта за iPad, iPhone и iPod touch. Това е резултат от дълга работа, чиито резултат ще можем да видим още утре, с излизането на новата версия 1.4 на приложението.

pufflebasiccloseup-1397662521

За съжаление няма да са включени всички видове, а само главните 11. Златният, пъфъл динозаврите, както и пъфъл котките и кучетата вероятно няма да са добавени в тази версия, но предполагам, че скоро ще можем да се грижим и за тях. Ето как ще изглеждат домашните ни любимци в иглуто ни:

PufflesinIgloo-1397662521

Благодаря на Тaiko25140, който ми каза за новите погледи. Остават само няколко часа до пускането на приложението за iPhone и iPod touch. Вълнувате ли се? Очакват ни и още обновявания, за които ще напишем утре в сайта ни. Да се надяваме, че Филип ще помогне с публикация, в която ще добавим всичко ново от версия 1.4, която чакаме от няколко месеца. :]]

– Penguinn2 –

Advertisements
Uncategorized

5 thoughts on “Пъфълите идват за iPad, iPhone и iPod

  1. Филип, днес трябва да е пусната новата версия за приложението на Club Penguin. Казвам го на теб, защото имаш iPhone и iPad. Може да качиш снимките, а P2 ще добави текста.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s