Нови видове пъфъли – котки и кучета

Здравейте пинговци!

Моментът най-после настъпи! Пъфъл кучетата и котките, вече са достъпни за осиновяваяне от платените играчи. Отидете в Pet Shop, за да започнем. Най-долу вдясно ще видите PH, която ще ви показва удивителен знак. Натиснете я, за да ви каже това, което трябва да знаете.

petshop

Тя ви разказва повече за пъфъл триковете и как да ги използвате. Те също са нови и са добавени днес, но за тях имам специална публикация, затова можете да прочетете нея. Сега натиснете „OK“, а после изберете пъфълите, които подскачат вляво.

phpet

Вече двата вида, които са за безплатни играчи – син и червен, са показани в преден план. А ето и повече за пъфъл котката – тя е любопитна и капризна. И един интересен факт – обичат да се трият в тесни пространства. Ако искате от този вид пъфъл, за цена от 800 coins можете да осиновите няколко чрез бутона „Adopt“.

catpuffle

За пъфъл кучетата е същото, но те са верни и предани, а освен това са и пакостливи. Забавен факт: Обичат да преследват пъфъл котки.

dogpuffle

А ето и как изглежда сертификатът за осиновяване, който ще получите за пъфъл котка. На него си има информация за името, както и датата, на която е осиновен пъфълът, както при другите видове.

catadopt

При пъфъл кучето е същото, но неовият сертификат е син.

dogadopt

Можете да се грижите за пъфъл котките и кучетата си само, ако сте платен играч. За да напълните стойностите им за храна, баня, сън и игра, трябва да ги заведете в пъфъл парка или пъфъл хотела. А след това няма да можете и да ги разхождате, нито да ги местите в задния си двор, ако сте безплатен играч, затова правете всичко внимателно. Това е по-важното за новите видове, а ако вие имате да допълните нещо, напишете ни нов коментар в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 17.04.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 3 Коментари.

  1. Най-после ги пуснаха! 😀

  2. Много са сладки! 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s