Нова стая: Пъфъл парк

Здравейте пинговци!

Вече имаме нова стая в Club Penguin, която отново е за пъфъли – пъфъл парк. Стаята е прекрасна за почивка и разходка на домашния ви любимец, но как да стигнете до нея? Можете да го направите от специалния вход в The Plaza, както и от другия, който е в Pet Shop.

plaza

Тук има много неща за игра – както за пъфъли, така и за пингвини. Пингвините могат да се спускат по пързаклата и по въжето. Тук можете да храните, да играете пъфъла си, както и да го карате да спи. Това значи, че няма нужда да давате coins за храна, тъй като вече ще ви е безплатно.

pufflepark

Е, какво чакате? Заведете всичките си домашни любимци и им покажете новата придобивка на острова. Със сигурност много ще се зарадват и ще искат да се върнат отново. А вие както мислите за пъфъл парка? Кажете ни чрез коментар в тази публикация.

Advertisements

Posted on 17.04.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 4 Коментари.

  1. Кога ще обновите класацията с топ коментари? Днес е четвъртък.
    P2: По изключение ще е в петък или събота. Имам много ангажименти от Club Penguin днес, както и извън играта. Правя всичко възможно да свърша колкото се може по-бързо.

  2. Пледи си мислих, че пъфъл хотелът е много готин и забавен но, пъфъл паркът е много по-забавно място за игра, защото има пързалки, алпийски тролей, дърво за игра, спане и още много други! Партито е уникално! 😀

  3. Здравейте, искам да попитам дали кодът DISN2014 ще бъде валиден?
    P2: Не, този код вече никога няма да бъде валиден отново. Възможно е айтемът да се вземе скоро, но по някакъв друг начин. Ще напишем в сайта ни, ако научим нещо ново за него.

  4. Паркът е идеален за разходка с пъфълите ми. 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s