Puffle Handbook с ново обновяване

Здравейте пинговци!

Puffle Handbook бе неочаквано обновена днес. В книгата има нова информация за домашните ни любимци и особено за новите видове, което е повече от страхотно. Искате ли да научите повече? Посетете Pet Shop или прочетете публикацията ми.

handbook14

И така, вече има страница, в която са написани всички седем трика, които пъфълите ни могат да изпълняват. За да стане това, първо трябва да ги изведем на разходка, а после да кликнем на бутона с пъфъл, който е вдясно на чат бара ни.

tricks

Отдолу съм ви показал всичките трикове, с което се надявам, че ще ви запозная още по-добре с тях. Надявам се триковете да са достатъчно добре изобразени.

Tricks7

Има и информация за задния двор. Вече знаете – сега платените играчи могат да си осиновяват до 40 пъфъла, да ги местите в задния двор, където нямат нужда от никакви грижи и да си оставите до 10 пъфъла в иглуто.

backyard

А сега нека научим малко повече за пъфъл кучетата. Те са предани на стопаните си, но и пакостливи. Това, което се знае за тях също е, че обичат да дъвчат любимите си писукащи играчки. Също така обичат да преследват пъфъл котки. Винаги са в настроение за разходки и обичат да раздават целувки.

bluedog

Пъфъл котките са любопитни, но и капризни. Те обичат да се катерят по дърветата, както и да се крият в тесни пространства. Ако си осиновите такъв вид, трябва винаги да бъдат център на вниманието ви, както и да са на високи места.

orangecat

Пъфъл създанията са вид пъфъли, но малко по-различни. Динозаврите се броят за такива, но те можеха да се осиновят само на Prehistoric Party през януари тази година и то от платени играчи. Имаше 6 вида пъфъл динозаври, но със сигурност скоро ще има още различни. Те са специални с това, че намират редки съкровища, които другите видове не могат да изкопаят.

creatures

Поне аз нямам търпение да видя какво ново ни подготвят Club Penguin. Бих се радвал много на още подобни пъфъли, например хамелеони. Със сигурност ще е забавно да видим какво ни предстои, но разбира се, ще трябва да изчакаме преди това да стане.

Advertisements

Posted on 17.04.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 4 Коментари.

  1. От книгата разбрахме повече за котките и кучетата пъфъли.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s