Поглед към The Puffle Gala

Здравейте пинговци!

The Puffle Gala отваря врати в The Stage от 24 април, но аз имам ексклузивна снимка за вас, която ви показва как ще изглежда стаята. Още не се знае, но се очаква при влизането ни в нея да се появи PH, която да ни даде някакъв подарък. Дали ще е така и какъв ще е той, предстои да разберем.

stage14

В момента никой не може да влиза в стаята, дори използвайки специалния трик, който всъщност вече не работи. Виждате един прекрасен дизайн с голям подиум, на който ще можем да покажем стила си, както и колко много обичаме домашните си любимци. Лично аз нямам търпение да стъпя тук с пъфъла си, а вие?

– Penguinn2 –

Advertisements
Uncategorized

7 thoughts on “Поглед към The Puffle Gala

  1. P2, може ли да ми дадеш линка за влизане в The Stage? Много те моля!
    P2: Да, но няма да можеш да влезеш. Само ще видиш стаята и съобщението един вид ще те изгони от нея. Аз не съм влизал, а само взех снимката от файловете на Club Penguin. http://play.clubpenguin.com/?rm=340#/login

  2. Нямам търпение! The Puffle Gala изглежда невероятно! Пък и ако даде айтем на партито ще има 9, защото 7 получаваме от горния ъгъл и 1 великденски (ушите), както и този! 😀

  3. В The Puffle Gala ще има ли трофей и други?
    P2: Може би ще има само една награда за всички, но в момента не знаем дали и това ще стане. Нямаме информация за безплатните айтеми, затова ще трябва да изчакаме до 24 април.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s