Поглед към The Puffle Gala

Здравейте пинговци!

The Puffle Gala отваря врати в The Stage от 24 април, но аз имам ексклузивна снимка за вас, която ви показва как ще изглежда стаята. Още не се знае, но се очаква при влизането ни в нея да се появи PH, която да ни даде някакъв подарък. Дали ще е така и какъв ще е той, предстои да разберем.

stage14

В момента никой не може да влиза в стаята, дори използвайки специалния трик, който всъщност вече не работи. Виждате един прекрасен дизайн с голям подиум, на който ще можем да покажем стила си, както и колко много обичаме домашните си любимци. Лично аз нямам търпение да стъпя тук с пъфъла си, а вие?

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

7 thoughts on “Поглед към The Puffle Gala

  1. P2, може ли да ми дадеш линка за влизане в The Stage? Много те моля!
    P2: Да, но няма да можеш да влезеш. Само ще видиш стаята и съобщението един вид ще те изгони от нея. Аз не съм влизал, а само взех снимката от файловете на Club Penguin. http://play.clubpenguin.com/?rm=340#/login

  2. Нямам търпение! The Puffle Gala изглежда невероятно! Пък и ако даде айтем на партито ще има 9, защото 7 получаваме от горния ъгъл и 1 великденски (ушите), както и този! 😀

  3. В The Puffle Gala ще има ли трофей и други?
    P2: Може би ще има само една награда за всички, но в момента не знаем дали и това ще стане. Нямаме информация за безплатните айтеми, затова ще трябва да изчакаме до 24 април.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s