Погледи към партито през май

Здравейте пинговци!

Парито през май най-после е обявено, което поставя край на нашите предположения. Вече със сигурност знаем, че другия месец в Club Penguin ще си имаме Future Party – парти в бъдещето. Megg е нетърпелива да ни покаже няколко снимки с погледи в официалния блог на Club Penguin.

Robos-1398271935

По-горе виждаме невероятни машини, които са вдъхновени от пъфълите, от лютивия сос, както и от Fluffy – жълтата риба. Е, за какво мислите, че ще ги използваме? Естествено имаме и още една снимка, която лично на мен ми прилича на някаква мини игра, която ще бъде достъпна за нас.

SpaceStuff-1398271935

А вие на това мнение ли сте? Как мислите, че бъдещият остров на Club Penguin ще изглежда и вълнувате ли се за партито? Кажете ни мнението си чрез коментар в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 24.04.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 6 Коментари.

 1. Помощ! Влизам в Club Penguin и натискам „Play Now“, зарежда и спира. Натискам, натискам и нищо, а пробвах от два компютъра.
  P2: И при мен е така. Този проблем ще е оправен след няколко часа, само имай търпение. Да се надяваме, че ще стане бързо, защото всички искат да влязат и да видят всичко ново от днес.

 2. А как ще се ходи в бъдещето, чрез машината на времето ли?
  Филип: Все още нямаме такава информация, но най-вероятно ще бъде с машина на времето. Все пак, това е единствения начин да отидем в бъдещето. Предстои да разберем. 🙂

 3. Нямам търпения за партито!

 4. Страхотно, нямам търпение! 🙂

 5. Georgi85407

  А коя известна личност ще ни посети на партито?
  Филип: Все още не е ясно, но според мен е възможно да ни посети Gary, тъй като има връзка с машината на времето. Разбира се, това е само предположение и предстои да разберем дали съм прав или не. 🙂

 6. Herbert кога ще напада и кога ще го видя?
  P2: В момента не знаем кога ще ни посети отново, както и какво е намислил, но определено ще споделим с вас, ако научим нещо ново. Следи сайта ни за повече информация.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s