Попитай Polo – април 2014

Здравейте пинговци!

Polo Field отново отговори на въпросите на някои от феновете на Club Penguin в Twitter акаунта си. Благодарение на Spyro662 разбрах, че е публикувал няколко интересни новини отново и нямаше как да не ви кажа за тях. Ето точно какво ново разбрахме този път:

question4

 • Music Jam? Да, това лято.

question1

 • Recycling Plant ще се завърне ли? За съжаление, вероятно не. Никой не използваше стаята, а и в нея всичко зареждаше бавно.

question3

 • Някога Marvel Takeover ще се завърне ли? Може би един ден. Не съм сигурен!

question2

 • Можем ли да добавим нови пиеси в The Stage? Вероятно не. Хората не използват достатъчно The Stage.

Но той не отговорил само на тези въпроси. За следващите няколко ще отделя малко по-малко внимание, но това не означава, че са маловажни. Изглежда е вероятно тази година да има и още нови пъфъли, а манията на Polo към айтема Keytar е за почнала през 2006 година! 😀 Не е сигурно дали книгите Paint By Letters ще се завърнат отново, нито кое парти ще е през ноември тази година. Club Penguin още нямат планове за това, както и за Card-Jitsu Shadow. В момента екипът им не работи по нищо свързано с Card-Jitsu. Конкурсите за иглута като това за Хелоуин вече никога няма да се завърнат. В момента CP работят по няколко музикални видеота, но за съжаление не и по Penguin Play Awards, което не е било много популярно.

PoloTwitter2014

Още не се знае дали ще има приложение и за Android, защото това би отнело много време, но пък The Spoiler Alert се завръща отново от този понеделник. Дали някога ще чуем гласа на всяка известна личност – не се знае. Това е по-важното, а за още вълнуващи новини следете сайта ни или последвайте Polo Field в Twitter, но само при условие, че имате навършени 14 години.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 26.04.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 12 Коментари.

 1. Не ти ли казах аз за Music Jam? 😀
  P2: Да, на теб също ти благодаря. 😀 Много хора са ни информирали за Music Jam, но конкретно за тези отговори на Polo Field, поне аз първи научих от Spyro.

 2. Какво в превод е Fature party? 🙂
  Филип: Future в превод означава бъдеще, тоест пингвините ни ще се телепортират напред във времето! 🙂

 3. Благодаря ти, че си ме споменал, но нямаше нужда. 😀

 4. P2, имам въпрос към теб. Още от предишното си мембърство знам, че ако червен или син пъфъл намери дреха на пингвина ти, ще можеш да я носиш дори когато си безплатен играч. Club Penguin ми бяха пратили код за членство, който изтече днес сутринта. Още преди 3-4 дни червеният ми пъфъл беше намерил костюм на овца, а на следващия ден – плюшен Rockhopper. Сега видях, че костюмът на овца не е достъпен, а играчката Rockhopper – да. Защо става така? Много исках да си нося костюма. Страх ме е да пиша на екипа на Club Penguin, за да не ми забранят да ползвам и плюшения Rockhopper.
  P2: Няма значение кой вид пъфъл ти е открил айтемите, защото всички видове намират еднакви неща. Изключение правят пъфъл динозаврите, както и златният. Част от намерените неща могат да се използват винаги, а останалите – само, докато си платен играч. Когато намериш айтем, в горния десен ъгъл на играта ти се показва иконка, чрез която разбираш дали намереният предмет е за платени играчи или не. Няма смисъл да им пишеш, защото няма никаква грешка, а и няма как да ти отнемат това, което имаш, защото всичко е наред.

 5. Аз мисля, че знам кога Tusk ще се завърне. Сигурно ще е при Card-Jitsu Shadow. P2, ти как мислиш – дали тогава ще се върне?
  P2: Може да е и по-рано, не се знае. Аз лично мисля, че ще се изправи срещу нас още тази година, но все пак това е само мое предположение.

 6. Има нов код за шапка: NATLPARK.

 7. P2, има нов код за шапка – NATLPARK.

 8. Искам Marvel Takeover да се върне! 😦
  P2: Възможно е другата година да се завърне.

 9. Има нов безплатен код: NATLPARK.

 10. Нов код: NATLPARK! Отключва шапка на рейнджър, която е стара.

 11. P2, има нов код – NATLPARK.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s