Две нови партита през май!

Здравейте пинговци!

Месец май тази година ще е по-специален в сравнение с който и да е месец през тази година, защото ще имаме възможността да се радваме на две партита. Вече знаете за Future Party, но освен него, ще имаме възможността да празнуваме и още едно, което ще бъде едноседмично и само в стаята The Dock. Вижте за какво говоря:

MayMiniPartyConcept-1398465806

Както сами виждате, стаята ще е декорирана доста добре, а дори ще има 5 безплатни айтема за всички играчи, както и фон. Не ви ли напомня на стария Club Penguin? Партито с най-странните шапки започва от 1 май, което е само след няколко дни. Вълнувате ли се да посетите стаята и какво мислите за идеята? Искам също и да ви напомня, че през следващите няколко месеца ще има още едно мини парти, което в момента е неизвестно.

– Penguinn2 –

Advertisements
Uncategorized

12 thoughts on “Две нови партита през май!

 1. Не разбрах! Значи партито от първи май ще трае цяла седмица и то в The Dock, нали?
  P2: Да, това е първото парти за другия месец и ще бъде от 1 до 7 май, но само в The Dock. На 22 май ще започне Future Party, а то ще е за две седмици и ще е навсякъде из острова.

 2. Нали ще можем да вземем и петте шапки?
  P2: Да, дори безплатните играчи ще могат да ги вземат всичките.

 3. Много е готино! Супер, ще си имаме пет нови шапки. Не мога да чакам до 1 май! 😀

 4. Получиха се много шапки. Ако съберем тези от партито в The Dock и от Muppets World Tour, ще имаме цяла колекция. Да беше така и с дрехите! Какво мислиш, Р2?
  P2: Оу, аз имам много шапки, тъй като някъде до средата на 2012, на всяко парти имаше само шапки за безплатните играчи. Поне за себе си мога да кажа, че имам по много неща от всеки вид, но да се надяваме, че скоро ще дадат възможност на всички играчи да имат повече блузки и обувки. Дори аз бих се радвал на нови дрехи! ^.^

 5. Това ще е мини парти, нали? Наистина прилича на стария Club Penguin А шапката-наковалня не прилича ли на тази от Underwater Expedition през 2012?
  P2: Да, мини парти, което ще е само в една стая и ще продължи дна седмица. А иначе мисля, че шапката си е същата и просто ще я върнат за това парти.

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s