Club Penguin Times #445

Здравейте пинговци!

Разбрахте ли? Пъфъл триковете си остават и след края на Puffle Party, тоест можем да продължаваме да се радваме на номерата, които домашните ни любимци могат. PH още не е сигурна какво ще ни донесе следващата година, но тя продължава усилено да търси за нови видове пъфъли. Сега вече е ясно, че има много повече пъфъл създания, отколкото мислихе и тя ще трябва да се върне на някои стари места, които е посетила, за да провери отново дали няма нещо необичайно. Надяваме се скоро да я видим отново, а дори и да сподели с нас какво ново е намерила или научила.

445

ПЧували ли сте за Ultimate Protobot 10000? Той е злодей, който първоначално е създаден от тест роботите на Gary, но после се е променял няколко пъти, използвайки собствените си умения. Да го изключите обаче е много сложно. Всеки път, когато той се завръща, той използва нова програма и техника на нападение. Оглеждайте се за електронни техники, които работят странно, защото е възможно той да ги контролира. Подозирайте всичко с изключение на вашия тостер. Protobot може скоро да се заяърне отново! Предстоящи събития:

up445

8 май – Space Adventure Planet Y се завръща в The Stage

8 май – Нов моден каталог в Clothes Shop

15 май – Нов каталог за обзавеждане на иглу

15 май – Нов пин

___________________________________________________

Тази седмица е добавен един много забавен комикс, показващ една много умна… или глупава идея на пингвин. 😀 Вижте за какво говоря:

comics445

А вие смятате ли, че това е възможно? Наистина летим до Cloud Forest, но облаците са много по-близо от Луната, а и на нея няма въздух, който ни е много необходим. Можете да ни кажете мнението си чрез коментар в тази публикация. Също и не забравяйте да ни споделите кое е събитието от този месец, за което най-много се вълнувате. :]]

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 01.05.2014, in Newspapers. Bookmark the permalink. 8 Коментари.

  1. Винаги комиксите са страхотни! 🙂

  2. Комиксът е смешен и според вестника, Protobot може да се завърне на следващото парти. 😀

  3. Не разбрах комикса.

  4. Комиксът е много смешен! 😀

  5. Мисля, че знам кой ще е известнят пингвин на Future Party. Щом според вестника пише, че Protobot отново се връща, може би ще е той.

  6. Ако Protobot е известният пингвин на новото парти, дали ще добавят марка?
    P2: Да, със сигурност. Има марка за него от няколко години, тоест във файловете на Club Penguin, но никога не е била достъпна за пингвините. Да се надяваме, че най-после ще може да се спечели.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s