The Spoiler Alert – епизод 19

Здравейте пинговци!

Готови ли сте за седмичната си доза смях, придружен с погледи към предстоящото в Club Penguin този четвъртък? Надявам се да сте, тъй като новият епизод на The Spoiler Alert вече е добавен в YouTube акаунта на играта, както и в блога им. Ако случайно искате да се смеете истински, като започнете седмицата с нещо положително, непременно изгледайте цялото видео. А ако не – тогава ви препоръчвам да не четете публикацията ми, тъй като ще развалите изненадата си за новостите на 8 май.

Изглежда някакъв странен обект е забелязан във въздуха. Това може да се забележи от телескопът в стаята Beacon. Това е някакъв робот, а Megg е точно там, за да направи репортажа си.

episode19_pic

Вестник #446 ще е тук, а от него се разбира, че Gary се е върнал от бъдещето с машината си – Time Trekker 3000. А предизвикателството в Extreme Reading този път е за Lilac Ren. Каква е нейната награда при успешен опит и ще я спечели ли, ще разберете от видеото. А иначе другият гост на шоуто е Ninja.

episode19_pic2

И така, модният каталог за месец май ще е обновен. Платените играчи ще могат да посетят Clothes Shop, за да си купят дрехи, които са на мода, а безплатните – 4 фона за игралната си карта.

episode19_pic3

Има някои много хубави неща за момичетата, като мигли и сенки, например. Определено няма да останете разочаровани. А ето и част от айтемите:

episode19_pic4

Space Adventure Planet Y се завръща в стаята The Stage, а Megg ще бъде хваната, докато разиграва пиесата си, но Ninja ще се присъедини към нея в тази забавна игра. 😀

episode19_pic5

Е, това е всичко, което очакваме този четвъртък. Непременно гледайте видеото по-горе, което е и с български субтитри, добавени от мен. Надявам се да ви харесва! Но също и не забравяйте да споделите мнението си за епизода, като ни напишете коментар в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements

32 thoughts on “The Spoiler Alert – епизод 19

 1. Това черно нещо ми прилича на робот. Явно е свързано с Future Party или ще е Marvel Super Hero Takeover.
  P2: Не, за съжаление скоро няма да има парти на Marvel, потвърдено е от Polo.

 2. P2, какъв е онзи удивителен знак вдясно на картата?
  P2: Оттам новите играчи могат да изпълнят три задачи, за да получат безплатна шапка за пингвин, за пъфъл, както и маса зас иглу. За съжаление това не е достъпно за пингвини, които са регистрирани преди много време, но все пак скоро е възможно да има още задачи с айтеми.

 3. Това е нещо смесено между #WaddleOn и The Spoiler Alert.
  P2: Да, това е и основната идея. Предполагам, че вече няма да има нови серии на #WaddleOn, тъй като това шоу според мен е по-забавно.

 4. Новият епизод е много добър! Чудя се дали може да добаите още снимки на Penguin Style?
  P2: Е, ще добавим повече на 8 май в публикацията ни за каталога. Не мисля, че в момента има нужда да ги слагаме тук, но ако имаш проблем с видеото, ето снимки от страниците: http://i.imgur.com/yXutcC3.png http://i.imgur.com/unfzWEn.png http://prntscr.com/3gn62a http://i.imgur.com/vWuFPRh.png http://i.imgur.com/n4JT4pO.png

 5. Ура! Откога чакам фона на The Spoiler Alert. Епизодът е адски смешен, особено когато Megg описва обекта в небето и също така как танцува, дoкато Polo търси тайни в каталога. 😀 😀 😀

 6. P2, кой известен пингвин ще идва на Future Party?
  P2: В момента не е официално ппотвърдено, но се очаква да бъде Gary. Все пак с неговата машина ще пътуваме във времето. Очакваме скоро Club Penguin да ни кажат повече информация по въпроса, защото всички искаме да научим името на известния пингвин, който ще дойде този месец.

 7. На коя дата е новото парти ? 🙂
  Филип: Все още не е ясно на коя дата започва Future Party, но ще е малко след средата на този месец. 🙂

 8. Gary от бъдещето ли е?
  Филип: Не, Gary живее в настоящето, но може да ходи в миналото и бъдещето, чрез своята машина на времето.

 9. Хора, аз спечелих матрьошка и код, с който си я отключваш, но тя в кой инвентар отива?
  Филип: Матрьошката е айтем за обзавеждане на иглуто ти.

 10. Кой месец приложението на Club Penguin ще е за Android?
  P2: Не се знае дали някога приложението ще едостъпно за Android устройства, тъй като Club Penguin казват, че ще им бъде трудно. И все пак работят по версията, а най-рано може да дойде към края на 2014 година.

 11. P2, през телескопа не виждам онова черно нещо!
  P2: Ще се показва от утре сутринта. За съжаление в момента никой не може да види робота.

Оставете ни въпрос или мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s