Посетете зоопарка на Chattabox

Здравейте пинговци!

Миналата тема на Chattabox за нейното парти, което се проведе на 8 май беше свързано със смешните и странни шапки. Със сигурност много от вас са отишли да я видят, а тези, които са били с повече късмет, имат шанса да видят пингвина си на снимката по-долу, която е публикувана в официалния блог на Club Penguin.

FunnHatScreen-1399861470

За тази седмица темата е свързана със зоопарка. Облечете любимите си дрехи, които например са вдъхновени от животни и елате в сървър Down Under, стаята Forest на 15 май в 09:00 a.m./часа сутринта по българско време, за да се забавлявате заедно с Chattabox – модератор от Club Penguin. Със сигурност няма да съжалявате, затова какво чакате? Облечете се подходящо и се пригответе за забавата.

– Penguinn2 –

Advertisements

11 thoughts on “Посетете зоопарка на Chattabox

  1. Оо, супер! Мога да си сложа мечешките ушички или ушичките на пъфъл котка или куче! Може костюма на мечка от безплатния код! Ако някой иска, може да си сложи заешката великденска шапка! Някой ако желае, може да си сложи шапката на елен! Ще е готино и мишчицата за ръка от Puffle Party 2014! Можем да си сложим фона на Константин от Мъпетите! И между другото, това са предложенията ми за безплатните ирачи, а иначе ще бъде готино някой мембър да си облече костюма на слон или там каквито животни има в каталога в магазина за дрехи !

    • А можем и нищо да не обличаме, нали сме си пингвини, животни сме си!

  2. Ще я срещна! Аз съм втора смяна на училище и в 09:00 съм свободен напълно. 🙂

Оставете ни въпрос или мнение!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s