Club Penguin Times #447

Здравейте пинговци!

В миналия брой на Club Penguin Times, Gary ни говореше повече за бъдещето, но в него има заплахи, точно както  сега. Ultimate Protobot 10000 е бил забелязан от Gary 3000. В бъдещето, този зъл робот се е построил наново. Сега той е голям и може да изтрелва метеорити. Той ще потопи острова ни, ако Gary 3000 не изпълни исканията му. Обикновено Extra-Planetary Federation биха спрели робота, но за съжаление сега те са на планетата Upzar II. Има 99.3 % вероятност островът да е разрушен без нашата помощ. Нека се обединим и заедно да спрем Protobot от 22 май на Future Party!

447

Jet Pack Guy никога не би оставил Jet Pack-а си, но той не пропуска да похвали роботите, които платените играчи ще могат да си построят и използват на Future Party. Те реагират бързо, а също и следват движенията, които правите вътре, на безопасно, като така се сражават доста лесно. Островът скоро ще има нужда от помощта ни, затова бъдете готови за обучението си по пилотиране. Предстоящи събития:

rumors447

22 май – Future Party

29 май – Нов пин

  • Cadence продължава да чува слухове за пъфъл банди из острова ни. Тя предполага, че някой прави пъфъл хор, използвайки трик? Или може би те се забавляват сами?! Дали е възможно да правят концерти след време и  това истина ли е? Преценете сами възможностите на домашните ни любимци.

___________________________________________________

Преводът на шегата от новия комикс не е много точен, тъй като думите на английски имат няколко значения, докато при нас не е така, но все пак смятам, че ще ви хареса.

comics447

Пингвинът е жълт, което доста ми допада. Смятам, че като дизайн, комиксът е направен доста добре. А на вас харесва ли ви съдържанието на днешния вестник? Споделете мнението си с нас, като ни напишете коментар.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 15.05.2014, in Newspapers. Bookmark the permalink. 8 Коментари.

  1. Каталогът също е тук, затова ще го видя!

  2. Комиксът е доста забавен! 😀

  3. Нямам търпение за партито! 😀

  4. Комиксът наистина е много забавен! 😀

  5. Пак ще кажа, супер! 🙂

  6. Комиксът е супер! Много ми харесва! 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s