Поглед към кухнята през Future Party

Здравейте пинговци!

Polo Field ни зарадва с един от първите погледи към Future Party, а именно – показа ни как ще изглежда кухня в бъдещето. Виждат се доста подобрения, а готвачът е робот. Впечатляващо, нали? Само вижте детайлите!

BnoPXUuIQAEmp7b

На снимката по-горе можете да забележите и една от парти емотиконките, които ще можете да използвате на Future Party между 22 май и 5 юни. Харесва ли ви и какво мислите за дизайна на стаята? Можете да ни кажете като ни напишете коментар в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

13 thoughts on “Поглед към кухнята през Future Party

 1. Къде изчезна Protobot от телескопа? Няма го!
  P2: Може би се е върнал в бъдещето. Ще го срещнем много скоро, защото Future Party започва на 23 май, а той ще е главната ни заплаха.

 2. Яко и интересно! Нямам търпение за Future Party! Искам да използвам един от вашите пингвини. Този мембър, Tiffan123 е много як пингвин и ще го използвам, за да се бия срещу Protobot. Кой още ще го използва?

  • Аз, той е мой.
   P2: Пингвините от страницата ни нямат собственик. Веднъж дадени, няма как да се използват само от един човек и затова е възможно дрехите му или другите му неща да се променят или изтриват. Тоест няма как да кажеш, че е твой, тъй като никой няма да се съобрази с това, което казваш, защото никой няма право да си присвоява нещо, което не е негово.

 3. Ами ако не успем да видим сървъра за партито, няма да успеем, но аз ще се постарая да дойда.
  P2: Мисля, че си сбъркал/а публикацията. За срещата трябва да влезеш в този линк: http://play.clubpenguin.com/#login а после да избереш Fjord, използвайки бутона “More Servers Click Here” отляво в жълтата бележка, а след това кликнеш върху сървъра. http://i.imgur.com/EO6F2r1.png

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s