Пъфълите около света!

Здравейте пинговци!

Най-после излезе новото видео, което показва как пъфълите и хората могат да се забавляват заедно. Това е всъщност видео номер 200 в YouTube канала им и затова е празнично. В него се включват всички цветове на домашните ни любимци, но без пъфълите динозаври, заедно с модератори от екипа на Club Penguin. Е, нека пристъпим към етапа с гледането:

Признавам си, наистина започнах да танцувам, докато го гледах, опитвайки се да имитирам движенията. 😀 Опитайте и вие, защото наистина е доста забавно. Музиката определено е запомняща се и със сигурност ще си я тананикате наум. А вие какво мислите за видеото? Брат ми има странно мнение за видеото, но той не играе Club Penguin и все пак аз не го приемам. 😀 Но вие какво мислите за цялостната идея, която виждате? Кажете ни чрез коментар в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements

12 thoughts on “Пъфълите около света!

  1. Надявам се да направят урок за тези танцови стъпки. 🙂 А за видеото – супер е!

  2. P2, искам да я имам на телефона. Ако може можеш да добавиш песента във страницата „Музика“, за да може другите да си я изтеглят.
    P2: Няма да я добавя там, тъй като тя е само мелодия, не е музика с текст. Но иначе няма проблем да ти я изпратя. Можеш да я изтеглиш от този линк: http://app.box.com/s/1eay2w08iatcl7m4jm1s Ако си харесаш и други мелодии от видеотата на Club Penguin, само ми кажи и аз ще ти помогна да ги изтеглиш.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s