The Spoiler Alert анкета

Здравейте пинговци!

В момента екипа на Club Penguin има нужда от вашата помощ. Помогнете им в избора на ден, в който да публикуват новите видеота на The Spoiler Alert – шоуто, в което ни показват какво предстои на острова всяка седмица в четвъртък. В момента има анкета, с която можем да дадем мнанието си. В кой ден искате да виждате нови епизоди на The Spoiler Alert?

Alert

Ако имате желание да помогнете с избора, моля, посетете тази страница. Имаме четири опции, между които да решим, а именно:

 • Friday [Петък]
 • Saturday [Събота]
 • Sunday [Неделя]
 • Monday [Понеделник]

Всяка нова серия в момента се добавя в понеделник вечерта по българско време и така разбираме какво ще се случи само два дни и половина преди обновяването, което според мен не е достатъчно. Моето мнение е, че петък е най-подходящ ден, но все пак всеки има право на мнение. Маркирайте денят, който за вас е най-подходящ, след което кликнете върху бутона „Изпращане“, за да проброят гласа ви. А вие за кое гласувахте? Можете да споделите с посетителите на сайта ни, ако искате, разбира се. :]]

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

18 thoughts on “The Spoiler Alert анкета

 1. Вторник!
  P2: Всъщност няма вторник в анкетата. Може би искаш да кажеш понеделник. Видеото се публикува тогава, но късно вечерта – в около 21:00, затова повечето хора го виждат на следващия ден.

 2. Бих искал да е сряда, но няма такъв ден в анкетата. Затова избрах понеделник.

  • И аз така, защото тогава повечето хора са свободни.

 3. Аз гласувах за събота, но все още не разбирам защо трябва да има определен ден. От Club Penguin да си ги пускат когато си решат. Нали все пак пингвините ще ги видят рано или късно в YouTube, други сайтове или в този? Какъв е смисълът ние да определяме кога да ги добавят? Щом има вариант петък, значи те ще са готови тогава и защо трябва да се бавят?
  P2: Ами просто е – за да знаем кога да го очакваме. Така е по-лесно за всички, вместо постоянно да се чудим дали вече няма да го добавят. А за денят – отнема им една седмица да направят епизод. За тях няма значение в кой ден е, защото пак имат същото време за подготовката на епизода. Те вече са готови и с няколко напред, но все пак може би новият ден ще започне от сезон 3 на The Spoiler Alert.

 4. На коя дата ще има нови кодове? В играта аз се казвам Alllexander1.
  P2: Нямам представа. Следи сайта ни, за да разбереш, когато има нов безплатен код. Да се надяваме, че ще е скоро.

 5. Между другото, вие сте създателите на играта. Не, че е голяма работа, но може ли да направите някои яки коси за безплатни играчи?
  Филип: Club Penguin е собственост на Disney и ние нямаме нищо общо с играта, но чрез сайта ни ви информираме за всичко ново, което се случва на острова. 🙂

 6. Какво значение има кога ще излизат новите епизоди? Вие видяхте ли на таблицата „пингвини“, че под тях излизат кодове за някои яки неща?
  P2: Не, къде видя това?

Оставете ни въпрос или мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s