Мембърството с 30 дни тест период

Здравейте пинговци!

От 27 май Club Penguin стартирата безплатен 30 дневен тест период на мембърството, който може да се получи от всеки с кредитна карта. В сайта дори има и видео, което доста наподобява телевизионна реклама, но иначе в него има повече информация за опциите, които платените играчи имат. За повече информация посетете http://tryclubpenguin.com/

member

Искам да използвам момента и да благодаря на Perry861, който ме информира за сайта! ^.^ Заедно с мембърството ще получите и още подаръци. Взимате безплатно плажно иглу, 5000 coins, както и 25 виртуални айтеми за иглу. Страхотно, нали?

itemsmember

*Офертата е валидна само до 6 юли 2014 в 09:59:59 часа сутринта по българско време. За да се възползвате от нея, трябва да притежавате кредитна или дебитна карта и да имате позволение от родител да я използвате. Изисква се да въведете данните от нея, след което пробният ви период ще започне. От офертата могат да се възползват пингвини, които са безплатни играчи от 90 дни или повече. Преди края на мембърството е необходимо да спрете автоматичното обновяване, за да не ви взима по 7.95 долара на месец. За съжаление офертата не е валидна в България, но публикувам за новината, защото имаме и посетители от други държави. А вие смятате ли да се възползвате от безплатното мембърство? Кажете ни чрез коментар в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

27 thoughts on “Мембърството с 30 дни тест период

 1. Супер, но как става? Тоест как може да се плати и да стане?
  P2: От България няма никакъв начин да се плати. Иначе се следват стъпките, които ще излязат след кликването на бутона „Get Free* Trial Membership“ от линка. Тогава ще те препрати в сайта на Club Penguin.

 2. Тъкмо се зарадвах и видях, че офертата не е валидна в България. Е, все пак късмет на другите!

 3. Много се зарадвах като видях страницата. Надявам се някой от САЩ да вземе мембърство. ;]]

 4. Ама това плаща ли се?
  P2: Не се плаща. Само въвеждаш данните на кредитна или дебитна карта и ще получиш 30 дни безплатно мембърство. Може би се чудиш какво пречелят Club Penguin? Това, че мембърството ще се подновява автоматично след първия месец. Естествено, това може да се спре и да не платиш нищо, стига да знаеш как.

 5. Значи българските пингвини няма да могат да са безплатни играчи за един месец.
  P2: Ще могат, ако живеят някъде извън териториите на България.

 6. Как да взема безплатно мембърство?
  P2: Прочети публикацията и ше разбереш! ^.^

 7. Промоцията е много хубава! Сигурно я пускат за 1 юни, но наистина е жалко, че офертата не е валидна за България.

 8. Защо го няма и в България? Щеше да е много яко. 😦
  P2: Безспорно, но не съм сигурен за причината. Ще попитам екипа на Club Penguin и ще ти кажа.

 9. На мен ми купуват мембърство, но аз исках мебелите и иглуто. Жалко, че няма да ги получа. Е, все пак честито на американските деца!

  • Така е, все едно ни омаловажават! Ехоо и ние съществуваме на този свят, въпреки че сме малка държава. Все пак сме живи и играем Club Penguin, а ще бъде готино да не ни пренебрегват.

 10. Брат ми живее в САЩ, но не знам дали вече има кредитна или дебитна карта, тъй като е там от няколко месеца.

 11. За Филип това е страхотно, тъй като живее в Америка! Ако има дебитна карта, може да я използва!

 12. Е, стига де, защо винаги ние – българите получаваме от малко, по-малко?
  P2: Нямам представа, но на мен също не ми харесва това, че не можем да изпробваме опциите на платените играчи. Може би причината е поради това, че малко пингвини от България играят Club Penguin.

 13. Жалко, че не е валидна за България! Толкова много исках да съм платен играч. Постоянно пиша на Club Penguin да ме направят мембър, но не ми отговарят. 😦 Не е чесно! Защо не е валидно за България?
  P2: Нямам представа, но ще попитам екипа на Club Penguin.

 14. За съжаление съм мембър и няма да мога, защото то е до 12-ти, а ми трябват 90 дни да съм безплатен.

 15. Колко струва мембърството?
  P2: Струва около 9,70 лева на месец, но цената става много по-ниска, ако предварително платиш за 12 месеца. Плащането е възможно с дебитна или кредитна карта от MasterCard, Visa, PayPal и други популярни.

 16. В България? И ако например дам пингвина си на приятел извън България и той ми активира безплатното мембърство, ще мога ли да играя оттук?
  P2: Да, може да стане по този начин. Има значение къде се намира приятелят ти в момента. Ако е в друга държата, няма да има проблем и ще можеш да получиш 30 дни безплатно мембърство.

 17. Помощ, купих си код за книгата и си избрах оранжев пъфъл, но ми даде 1500 coins и нищо друго. Защо?
  P2: А продуктът, който си закупил мини фигурки ли е? Ако да, тогава не следва да получиш айтеми от Treasure Book, тъй като от кода им можеш да получиш само coins. Ако продуктът е друг – кажи ми, за да ти кажа какво да направиш, за да получиш айтемите си.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s