Малки обновявания от 5 юни 2014

Здравейте пинговци!

Днес е първият четвъртък от месеца и затова е време за някои важни малки обновявания. Но предполагам вече знаете това. Като за начало, в главната страница на Club Penguin е добавена нова снимка, която рекламира Penguin Cup – от 19 юни до 3 юли. Главната тема на партито е футболът, а както виждате по снимката по-долу, ще има и някои неща, които няма в реалния живот. Само вижте тези мощни обувки, които платените играчи ще имат! Невероятни са!

0604-(Marketing)-Penguin-Cup-Homepage-Billboard-1401932410

Също така и картичките са разменени с няколко различни, които и преди сме виждали в играта. Те са свързани с четирите отбора – червен, зелен, жълт и син, както и с пиесата Fairy Fables, която вече е в The Stage. Можете да изпратите една или повече картички като натиснете иконката от горния десен ъгъл в играта, а после платите и цена от 10 coins.

postcards

И да не забравя – музиката в Pizza Parlor вече е сменена и е отново старата, която беше в стаята преди нейното обновяване. Е, това са всички неща, за които сметнах, че трябва да научите. Следващата седмица ни очакват още, но за целта ще трябва да изчакаме, разбира се. :]]

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

11 thoughts on “Малки обновявания от 5 юни 2014

  1. P2, някои играчи имат фон с например синия или червения отбор. Как мога да си ги взема?
    P2: Те се отключват от играта Club Penguin: Game Day, която е за Nintendo Wii. Ако искаш този фон, купи си я и чрез кода от нея ще имаш възможността да получиш четири фона, заедно с още допълнителни подаръци.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s