Twitter погледи към Penguin Cup

Здравейте пинговци!

Започваме деня с нещо страхотно и доста положително, а именно погледи към Penguin Cup. Polo Field е нетърпелив да каже на всички, че ще бъде към отбора на сините акули и затова дори ни показа поглед към стая, която е декорирана специално за тях. Но това не е коя да е, а именно – The Beach. Ето и как ще изглежда тя на Penguin Cup от 19 юни:

BpeULeUIMAAWI2a

А пък Megg не хареса това, което Polo написа и веднага реши да му покаже колко по-страхотен е нейният отбор на зелените космически сепии! В снимката си тя показва The Dock с безплатния айтем в него – вувузела, която е за всички играчи!

BpeW8e_IUAAwQNR

Това е всичко, с което разполагаме на този етап, но да се надяваме, че скоро ще имаме и още снимки към партито, защото вече съм нетърпелив да започне! Специално искам да благодаря на Spyro662, че ме информира за новите погледи. Ти сам го каза – днес си много активен. 😀 А вие към кой отбор планирате да се присъедините? Главните са четири – син, червен, жълт и зелен.

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

40 thoughts on “Twitter погледи към Penguin Cup

 1. P2, този айтем май ми прилича на кларинет.
  P2: Да, има малка разлика, но определено е вувузела. Тя е типична за футбола.

 2. Надявам се, че вувузелата ще има специален танц! P2, виж, че около Megg има зелено кръгче, тоест сигурно като си изберем отбор и около нас ще се появи кръг със съответния цвят. 😀

 3. Какво ще е талисман на жълтите, ако знаете? Жълтият цвят ми е любим.
  P2: За съжаление в момента нямаме информация за талисманите на жълтия и на червения отбор. Щом научим, задължително ще споделим с вас.

 4. Ще могат ли безплатните играчи да играят футбол и ще има ли екипи за тях?
  P2: Ще могат да играят, но не мога да гарантирам дали за тях ще има футболни екипи. Само времето ще покаже. :/

 5. Не искам да се оплаквам, но не мога да взема онази шапка от театъра. Показва ми, че е за платени играчи. 😦
  P2: Да, безспорно проблемът е от Club Penguin. Ще им пиша, за да ги информирам за него и да се надяваме, че скоро ще бъде поправен. Попринцип шапката трябва да е за всички играчи.

 6. P2, ама направо съм много, ама много разочарован, защото екипът на Club Penguin не може да поправи проблема в The Stage със шапката. Защо още не са готови?
  P2: Нямам никаква представа, но да се надяваме, че всичко ще е наред скоро. Сигурен съм, че ще бъде така.

 7. Като гледам повечето пингвини харесват синия отбор, включително и аз, така че можем да си сформираме някаква групичка. Например сините, да са със синьо тяло и подходящи дрехи на съответния цвят. Polo ми е любим от екипа на CP, така че мисля да подкрепя неговите предпочитания. А на теб, P2, кой отбор ти е любим и защо? Аз в по-горен коментар казах, че много харесвам синия цвят. Той е приятен и спокоен. А също и кой ти е любим от екипа на Club Penguin?
  P2: Аз ще съм от жълтия отбор, защото това е любимият ми цвят. А от екипа на Club Penguin харесвам Megg и Polo Field. Двамата са просто невероятни! ^.^

  • Аз харесвам повече Megg и затова мисля да подкрепя нейния отбор – „зелените космически сепии“! 🙂

 8. Аз ще съм от сините, защото Polo Field ще бъде.С ъщо много харесвам синият цвят. Морските животни са ми любими. Р2, Филип вие от кой отбор ще сте?
  Филип: Аз лично обичам синия цвят и затова ще бъда от този отбор!
  P2: Аз може би ще се присъединя към жълтия. :]]

 9. P2, възможно ли е да ми дадеш линк към каталога от 12 юни?
  P2: Няма как да стане, тъй като той още не е дошъл. Очаквай погледи към него утре в публикацията ни за новия епизод на The Spoiler Alert.

 10. Кога ще може да се вземе вувузелата?
  Филип: Вувузелата ще бъде достъпна за всички играчи по време на Penguin Cup, което започва на 19 юни!

  • А как Megg се е снимала с вувузелате преди да е започнало партито Penguin Cup?
   Филип: Megg е част от екипа на Club Penguin и има достъп до партито, преди да е започнало. 🙂

 11. А ще можем ли да си вземем боички за лице със цвета на съответния отбор?
  P2: В момента нямаме тази информация. Ще напиша в сайта ни, ако науча нещо за тях.

 12. Р2, аз искам да попитам Club Penguin дали може да ми добавят този футболен костюм: http://prikachi.com/images/207/7383207q.png Става ли да ми напишеш на английски какво да им изпратя?
  P2: Hello Club Penguin Team! Could you please add me the Blue Kit [ID: 24104]? I really want this soccer jersey and I know that I`ll be able to use it only when I am a paid member. My penguin name is Tzveti01. Изпрати текста от имейла, с който е регистриран пингвинът ти и го адресирай към support@clubpenguin.com

 13. Какво е Penguin Cup?
  P2: Парти, което е посветено на футбола и ще се празнува в Club Penguin от 19 юни до 3 май. На него целият остров ще е празнично декориран с много елементи от футбола, а също ще има и много безплатни айтеми за всички играчи.

 14. P2, как да си взема този айтем? Отидох до The Dock, а там нямаше нищо. И още нещо – безплатните играчи ще могат ли да се надпреварват за купата?
  P2: Няма нищо, защото това е поглед към стаята. Тя ще изглежда така само мебду 19 юни и 3 юли. А за купата – да, ще можеш да помагаш на отбора си с победи, а също и ще можеш да я вземеш за пингвина си, за да си я носиш, дори и да си безплатен играч.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s