The Spoiler Alert – епизод 23

Здравейте пинговци!

Нов каталог за обзавеждане на иглу, нов вестник, едноседмично събитие в университета… Това са само част от обновяванията, които Club Penguin ще направят този четвъртък. Но това не е всичко! В новият епизод на The Spoiler Alert са включени още погледи, забавни скечове и отговаряне на интересни въпроси. Ето за какво говоря:

Съжалявам, но не се сдържах. Просто трябваше да прекъсна всичко друго, което правя в този момент и да ви кажа, че току-що гледах най-забавния епизод досега! 😀 Оу, не пропускайте да си пуснете и субтитрите на български език, които добавих.И така, много добре знаете, че в четвъртък идва каталога за обзавеждане на иглу, който е издание за юни. А искате ли да научите какво съдържа?

june2014catiggy

Платените играчи ще могат да си купят специално иглу, което представлява футболен отбор. То струва 1800 coins, а тези от вас, които го използват на Penguin Cup от 19 юни до 3 юли, ще бъдат включени в специален парти списък, където името им ще е показано.

iggysoccer

Ще има 6 тайни, а общо взето повечето декорации и мебели са стари, но това няма значение, защото все още са доста хубави, поне за мен.

iggysocceritems

От 12 до 19 юни в университета ще има мини събиране за дипломирането на пингвините. Отидете в стаята през тази седмица, за да се забавлявате с три различни помещения – стая за дипломиране, коридор, както и място за бала.

universityroom

Всички играчи ще могат да вземат безплатна шапка, както и фон, а вместо снежни топки, в стаята ще хвърляме шапки за дипломиране.

graduationhat

Стадионът ще е с малко повече декорация от обикновено, тъй като му предстои реконструиране, за да стане по-голям.

stadiumcons

Можем да видим и от Snow Forts целите основи. Вижте само колко много място има за зрители! Оттук ще имате възможност да спечелите марката „Construction“, която е от категорията Party.

snowfortsstadiumconstruction

Какво да очакваме в следващия епизод, който излиза на 16 юни? Погледи към Penguin Cup, избор на отбор, както и сградата на CPSN. Неофициалната версия на епизод 24 можете да гледате от моя публикация, която направих днес.

episode24thespoiler

Но това не е всичко от това издание на The Spoiler Alert. В него има доста забавни моменти с Polo, Megg и Ninja, състезания, както и някои други разкрития.

spoilerfun

Хайде де, вече няма ли да изберат наградата зад врата номер две? 😀 Нямам търпение да разбера какво се крие зад нея. Оу, а също и да не забравя – новият пин ще е парченце портокал. Къде ще е скрит ли? Търсете го в подземна стая, точно до стар щурвал. Аз се досещам точно къде е, но нека да не разваляме момента с още разкрития. Това е всичко, което имам да ви споделя. А вие имате ли си любим момент от видеото или обновяване, което ще дойде на 12 юни? Кажете ни като ни напишете коментар в тази публикация. :]]

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 09.06.2014, in The Spoiler Alert. Bookmark the permalink. 11 Коментари.

 1. Уоу, супер интересно е, прав си, P2! 😀 Това парти ще бъде много фантастично. Ти така ли мислиш, P2? 🙂
  P2: Да, нямам търпение да започне, въпреки че не съм голям фен на футбола. Партито изглежда доста впечатляващо.

 2. Партито ще бъде страхотно! 😀

 3. Пинът ще бъде в Hidden Lake, точно тук: http://i.imgur.com/VoM8RrX.png И виждам на минута 2:37, че Polo пак си е купил телефон. Предишният наскоро се счупи. 😀

 4. Най-якият епизод! 🙂

 5. Този епизод наистина ми стана любим от първото гледане. 😀 Пинът също е много хубав!

 6. Това наистина беше един от най-забавните епизоди! 😀 😀

 7. borislav3009

  P2, кое е любимото ти парти през тази година? Моето беше това за бъдещето.
  P2: Определено The Fair. То ми е и едно от най-любимите партита като цяло.

 8. borislav3009

  P2, Филип, Bobonika1212, благодаря ви, че направихте този сайт толкова хубав! Без вас нямаше да знам нищо. Дано сайтът ви винаги да бъде толкова хубав!
  P2: Много благодарим за милите думи! Ще се постараем да го поддържаме добре и да го правим само по-полезен за всички вас, посетителите на Bobonika1212cp! ^.^

 9. borislav3009

  P2, искаш ли да бъдем приятели? Името ми е Gotiniat1.
  P2: Да, разбира се. Изпратих ти показа за приятелство.

 10. P2, кога пак ще има парти за печелене на марки? Дано да е скоро.
  P2: Не, за съжаление няма да е скоро. Гледам да не ги организирам често, за да може на тях да има достатъчно пингвини, които да помогнат с марките. Може би ще е през септември или октомври месец, нямам представа. Зависи от интереса на посетителите ни.

 11. Това беше много забавен епизод! 🙂

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s