Sushi Drop съвети от Daffo

Здравейте пинговци!

Имате безплатното приложението на Club Penguin върху своя iPad, iPhone или iPod touch, но не сте напълно наясно с правилата на играта и как по-лесно да спечелите айтеми и coins? Не се тревожете, Daffodaily5 има специални съвети за вас. Всеки ден печелите по едно суши, но ако влезете в приложението. Влизайте в различните секции от приложението като игрите, мястото с видеотата и блога на Club Penguin и така ще получавате допълнително сушита.

EarnSushi_1-1402409482

След като вече имате такива, ще можете да играете като го пуснете във водата. Предизвикателството е сушито да отиде в устата на най-голямата мида, която всъщност дава най-много coins.

Clams_0-1402409482

Опитвайте се да управлявате и насочвате сушито си наляво и надясно, използвайки пръста си, за да може то да отиде в устата на голямата мида, която е в средата на морското дъно.

Aim_1-1402409482

Имате възможност да създавате и помощни балончета във водата като натиснете с пръста си някъде в нея. Те също ще ви помогнат да насочвате сушито към страната, която искате. Ако сушито има опасност да се удари в риба, можете предварително да натиснете върху нея, за да може да отплува и да не ви създава проблеми. При тази дейност ще се появи балонче във водата, а след като го натиснете с пръста си, ще получите и монетката, която е в него!

Bubbles_1-1402409482

А знаете ли, че понякога можете да спечелите и айтеми от играта Sushi Drop? Това става на случаен принцип, затова колкото повече играете, толкова по-голям шанс имате да спечелите един или повече! Тези айтеми са достъпни за всички играчи и могат да се носят нормално в Club Penguin. От айтемите, които Daffodaily5 има досега, нейните любими са Life Ring и Sailor Hat.

Item_0-1402409482

Успех и приятно спускане на сушитата във водата! Ако сте ескерт по играта и имате други съвети за нея, които не са написани в публикацията, не се притеснявайте да ги споделите с посетителите на сайта ни. А само за информация – Sushi Drop е достъпна само за iOS устройства, поне на този етап, затова тези, които нямат такова, няма как да спечелят нищо от играта.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 10.06.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 10 Коментари.

 1. Нямам търпение приложението да излезе и за Android! 🙂

 2. Кога играта Sushi Drop ще е достъпна за Android?
  P2: Ами тя е част от приложението на Club Penguin, а то не се очаква скоро да бъде добавено в Google Play. Само времето ще покаже, но със сигурност няма да стане през 2014-та.

 3. cleorikiema

  И аз!

 4. Да, аз съм печелил айтеми! 🙂

 5. Аз имам всички items! 🙂

 6. Супер! Аз имам всички айтеми оттам. :]]

 7. Играта изглежда забавна!

 8. spider king4

  Вече имам четири, но колко са всичките?
  Филип: В играта можеш да спечелиш 5 редки айтема, 3 фона за игралната си карта, както и coins между 150 и 500. Айтемите са маряшка блуза, спасителен пояс, жълт шнорхел, гердан с мида и моряшка шапка.

 9. Не бяхте ли казали, че приложението за Android ще излезе през септември?
  P2: Да, но за съжаление Club Penguin отложиха датата, защото имат затруднения с приложението. Не се знае дали ще излезе някога или точно кога, но със сигурност няма да е тази година.

 10. P2, пак си объркал Daffodaily5 с Chattabox. 😀
  P2: Да, просто свикнах доста с нейното име, а Daffodaily5 не беше публикувала отдавна. Поправих грешката си! 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s