Penguin Cup 2014 – видео поглед

Здравейте пинговци!

Penguin Cup стартира след по-малко от седмица – на 19 юни и както ни беше обещано от Polo Field, Club Penguin публикуваха поглед към партито в специално видео, което качиха в YouTube канала си. В него главните съперници са отборът на сините акули с капитан Polo Field и червеният отбор на лютивия сос, който е воден от Ninja. Кой ли ще бъде победител?

Aquarium Bob и Rock Opera се явяват като водещи в CPSN и коментират мача, в който любимите ни отбори – червеният и синият ще вземат участие.

pc1

Имаме ексклузивен поглед към друга част от The Beach – стаята на сините акули. В нея се вижда и една от парти емотиконките, които ще можем да използваме от 19 юни до 3 юли.

pc2

Ще има и вувузели за всички четири отбора, затова не се притеснявайте. Ще можете да подкрепите фаворитите си. Също и вижте поглед към айтеми, които ще се появят на Penguin Cup от по-долу:

pc3

Отдолу си имаме още една част от плажа, където явно има дори и фитнес уреди, чрез които играчите да се поддържат във форма.

pc4

Червеният отбор – този на Ninja, също ще има място за упражнения. Не се изненадвате, нали?

pc5

А иначе картата ще бъде обновена, за да може да побира гигантския стадион, който ще успее да събере всички пингвини на острова ни. Вижте само обработения път до мястото!

pc6

И да не забравя – Spike Hike също се появява. От Snow Forts ще имаме възможността да наблюдаваме резултатите на отборите и да видим кой води. Не забравяйте, че към края на партито ще има победител, който ще грабне златната купа!

pc7

Включете си и българските субтитри от видеото, ако случайно искате да разберете точно какво се казва в него. Да се надяваме, че скоро ще имаме още погледи към партито, защото със сигурност екипът на Club Penguin ни готвят още изненади. Нямам търпение да дойде 19 юни, а вие?

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 13.06.2014, in Videos. Bookmark the permalink. 9 Коментари.

  1. Супер видео!

  2. Интересно видео! 🙂

  3. Много добре направено, както винаги. Перфектно видео! :]]

  4. Стадионът наистина изглежда огромен! 😀

  5. И P2, не знам дали съм уцелил точното място, но искам да ти кажа, че хедърът е невероятен. :]]
    P2: Няма проблем. Благодаря ти, радвам се, че ти харесва! ^.^ Ще гледам да направя още по-хубав на 19 юни, когато ще имам много повече файлове.

  6. Партито наистина ще е супер!

  7. Стадионът е голям като Национолния стадион „Васил Левски“! 😀

  8. Много е интересно, нямам търпение да дойде 19 юни!

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s