Конкурс за 30 дни мембърство

Здравейте пинговци!

Отдавна не сме правили конкурси с награди, а и е крайно време да имаме един за 30 дни платено членство в Club Penguin, нали така? Ще бъда бърз и крактък с обясненията на правилата, но ви моля да прочетете изцяло публикацията. Ако искате да вземете участие, направете рисунка на тема „Моят ден в Club Penguin“, като задължително трябва да имате поне един пингвин или пъфъл на картинката си, както и надпис „Bobonika“. Важно е да знаете, че един човек може да участва само с една рисунка!  След като е готова, можете да я прикачите в сайт като prikachi.com и да ни изпратете линк към нея като коментар в тази публикация. Можете да помолите приятел или родител да ви помогне, няма проблем, стига рисунката да е предадена от ваше име и вие също да сте се включили в нейната направа. Позволено е рисуването както върху лист хартия, така и на компютър с програма като Paint, например.

Contest30

Под този текст можете да изтеглите файлове на пингвини и пъфъли, които да прерисувате, ако искате. Доста са, но все пак можете да си изберете от тях или от други места в Club Penguin като тези в каталозите, вестниците [в Boiler Room] и така нататък. Направил съм това с цел да ви помогна по-лесно да създадете рисунката си. Не е казано да ги използвате задължително, аз просто искам да ви помогна по един или друг начин. За съвети как да рисувате пингвини, влезте в тази страница. Имаме също и за пъфъли, а урокът е ето тук.

Files

От всички предадени рисунки, аз и Филип ще изберем 12, които според нас са най-добрите. След това ще има анкета в сайта ни и вие, посетителите на Bobonika ще можете сами да изберете победителя чрез гласуване. Ще ви обясня принципа, когато стане време. Крайният срок за участие в конкурса е 21 юни [събота] до 20:00 часа по българско време. Тези, които продължават във втория и последен етап, ще бъдат публикувани на другия ден [неделя], отново в 20:00 часа, когато и ще започне гласуването. За него ще имате време около 4-5 дни. И да не забравя – наградата е само една и ще отиде при човека с най-много гласове. Той/тя ще спечели 30 дни платено членство (мембърство) с пълни опции в Club Penguin. Пожелавам ви успех! ^.^ Ако имате някакви други въпроси, можете да ги зададете към нас в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements

237 thoughts on “Конкурс за 30 дни мембърство

 1. Мислите ли, че имам шанс да продължа?
  P2: Да, със сигурност имаш. :]]

 2. Не се вижда добре, но на рисунката, където има няколко рамки закачени на стената, в едната пише „Bobonika“.
  P2: Няма проблем, всичко е наред.

 3. Аз не смятах да участвам, тъй като мога да си взимам мембърство и си имам матрьошка, а си личи, че много хора желаят тези награди, затова аз реших да им дам шанс. ;]

 4. Закъснявате!
  P2: Финалистите ще са написани на 22 юни в 20:00 часа.

 5. P2, моята хубава ли е?
  P2: Да, определено си личи колко много си се постарал/а за нея и честно казано имах големи колебания дали да бъде в топ 12, защото наистина е хубава и креативна.

 6. Участието в конкурса приключи! Очаквайте информация за това кои 12 души продължават към последния етап, както и информация за това как ще се избере победител. Това ще се случи на 22 юни – неделя в 20:00 часа.

Коментари са забранени.