Penguin Cup

Здравейте пинговци!

Партито, което е изцяло вдъхновено от футбола – Penguin Cup е вече в Club Penguin и то чак до 3 юли. Фенове, готови ли сте да помогнете на своя отбор да спечели купата след 10 дни? Ако да, тогава веднага влезте в Club Penguin и започнете битката. Всички разчитат на вас да бъдете полезни на отбора си!

Town

Няма да сте изненадани, ако ви кажа, че Aunt Arctic ще ви се покаже при първото ви влиза в играта, нали? Тя е известния пингвин, който ще ни посещава на острова този месец. А иначе трябва да натиснете „OK“, за да продължите.

aunt-town

И сега от парти иконката – футболната топка в горния десен ъгъл е мястото да си изберете отбор. Изборите са четири – този на лютивия сос [червени], на жълтите Fluffy риби, на сините акули, както и на зелените космически сепии.

teamchoose

Аз съм от жълтия отбор, разбира се. Сега виждате всички айтеми, които можете да спечелите чрез предизвикателства и игри на футбол. Отгоре са тези за безплатните, а на втория ред са тези за платените играчи. Натиснете бутона „Collect“ под топката по средата, за да я вземете. Тя ще ви е нужна!

items

И така, вече я имате добавена в инвентара си, а дори и поставена на пингвина ви. Нека да ви обясня какво се прави с нея.

balladded

Ще видите, че в игралната ви карта има информация за общите точки, които сте спечелили чрез двубои, както и цвят на отбора ви, който подкрепяте. Той е под пингвина ви и се вижда при всички играчи.

playercard

За да предизвикате пингвин на футболен мач, само натиснете бутона „D“ от клавиатурата си, докато носите топката, а после изчакайте някой да се присъедини или просто кликнете върху иконката, която показва друг пингвин.

challenge

А как се играе? Само изчакайте бялото кръгче да се доближи до цветното, след което натиснете Spacebar от клавиатурата или ляв бутон на мишката си. Така или ще вкарате гол, или ще се провалите и ще дадете преднина на опонента си. Но внимавайте, защото всеки гол е от различна трудност, тъй като формата за ритане е различна.

soccergame

След като времето ви изтече, независимо колко точки имате и дали сте победили другия пингвин, вие печелите coins и малко резултат, чрез който ще спечелите страхотни айтеми. Така помагате и на отбора си да се изкачи в класацията! Продължавайте да играете, за да получите всички 16 айтема – по 8 за безплатните и платените играчи. Мембърите имат шанс да спечелят бутонки, чрез които да са по-бързи и да печелят по-лесно.

collectsocceritems

Нека да пристъпим към безплатните айтеми. В стаите на всеки отбор има вувузела със съответния цвят. Натиснете я, а после изберете „Yes“ и ще я имате. За синия отбор е The Beach.

bluebeach

Зелените космически сепии пък са с главна стая The Dock, където има също доста фитнес уреди.

greendock

Отборът на Ninja – червеният лютив сос е във Forest. Стаята е доста различна от другите, защото прилича на училище.

redforest

Жълтият отбор на Fluffy рибите, който си избрах аз, е с главна стая Cove.  Мястото е различно, защото има място за водни дисциплини, както и мноооого забава.

yellowcove

Ако отворите картата на острова, няма как да не забележите, че е обновена в зависимост от това как изглежда всяка стая на партито. Оттук имате и бърз линк към иглутата, които са с футболно игрище.

mapcup2014

Платените играчи могат да си го купят на цената от 1800 coins. Списъкът се вижда както от картата, така и от стаята Stadium.

igloos

Имаме си и 8 парти емотиконки, които можем да използваме за лимитирано време – две седмици. Те са всички показани на снимката, но без сърцето. А след като използвате свирката, ще чуете и звук от нея, което е страхотно!

partyemotes

А под този текст са всички марки, които можете да спечелите до 3 юли. Посочете ги, за да разберете как да ги вземете.

Е, харесвате ли партито като цяло? Имаме толкова много време да му се радваме, че направо ще свикнем с него. По мое мнение то е най-доброто за 2014, защото цялостната му идея е просто прекрасна, а и има много безплатни айтеми. Споделете с нас кое най-много харесвате в Penguin Cup. Ще се радваме да чуем мнението ви! ^.^

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 19.06.2014, in Parties. Bookmark the permalink. 61 Коментари.

  1. P2, може ли да ми вкарваш голове? Ще съм при баба и там нямам компютър. Името ми е Katikiti.
    P2: Готово, не се тревожи, взел съм ти всички 8 айтема. :]]

  2. Сигурно и тя е от отбора на акулите. 😀

  3. Защо не направите и парти с Годзила? Би било яко! 🙂
    P2: Със сигурност, но Disney нямат права върху него и със сигурност не биха искали да го рекламират. Освен това Club Penguin е за деца.

  4. mileysairas

    P2, успях да вляза в Club Penguin и да взема наградите. Благодаря все пак, че искаше да ми помогнеш. :]]

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s