Нов безплатен код: GOOOOOAL

Здравейте пинговци!

Футболен фен ли сте? Ако да, тогава със сигурност няма да искате да пропуснете да си отключите новия безплатен код, който дава шапка за пингвина ви. За тези, които се интересуват от него, той е GOOOOOAL

superfanhat

Благодаря на Veronika2509, Pandy, MiTi2001 и Perry861, че първи ни информираха за него. Ако не знаете къде и как да активирате кода си, тогава посетете ето тази публикация в сайта ни. А под този текст ще видите и точно как стои върху пингвина ви.

hatfree2014cup

А от страницата ни „Безплатни кодове“ можете да разгледате и да си вземете всички айтеми, които си харесате. Направи ми впечатление за Superfan Hat, че въври със сянка, което е страхотно. Така лицето ни е малко по-скрито и като цяло е по-реалистично. А вие доволни ли сте от тази невероятна шапка? Кажете ни чрез коментар в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

15 thoughts on “Нов безплатен код: GOOOOOAL

 1. Всички трябва да благодарим на целия екип на Bobonika1212 за всички нови неща от Club Penguin! Aз без този сайт нямаше да знам нищо за тази игра. Благодаря ви много!
  P2: Благодарим ти за милите думи! Стараем се да бъдем полезни колкото можем.

 2. А кога ще пуснете кода за и за топката?
  P2: Не знам дали в момента има код за нея. Когато разбера, веднага ще напиша в сайта. Имай малко търпение и да се надяваме, че ще е скоро.

 3. А другият с топката?
  P2: В момента нямам информация за него. Може би има безплатен код, но поне аз не го знам. Следи сайта ни, за да разбереш повече информация много скоро.

 4. Скоро ще излезе и другият код, който би трябвало да е затова парти. Като разбера, ще напиша веднага коментар в сайта. 🙂

 5. Супер е! Очаквам и костюма с топката. Сигурно ще го пуснат към края на партито. 😀
  Ivan: Костюмът на топка се получава със специален код от списанието на Club Penguin и за съжаление не е достъпен в България. :]]

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s