Направете си футболен екип

Здравейте пинговци!

Ако имате свободно време и се чудите какво да правите през него, може би ще харесате новата идея на Club Penguin за създаване на ваш собствен футболен екип! Идеята е да си изтеглите и принтирате шаблона под този текст, след това да направите дизайн какво ви харесва, а накрая да изрежите по прекъснатата линия и направите дупките, през които да минава панделка. Остана само да сложите своя екип на подходящо място, което ще е видимо за всички.

PenguinKit

Кликнете с ляв бутон върху изображението, а след като ви се отвори новият линк, с десен бутон изберете „Save Image As“ (Запиши изображението като). Приятно забавление и не забравяйте, че можете по всяко време да направите и нещо друго от страницата ни „Направи си сам„.

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

13 thoughts on “Направете си футболен екип

 1. P2, виж това видео http://www.youtube.com/watch?v=rHqxcorDXM0 Дали е вярно?
  P2: Оу, Spike Hike просто отбелязва, че хората искат такова парти, но не е потвърдил, че ще се състои. Няма да е тази година, тоест може да е най-рано другата. В момента това е само идея и не се знае дали ще се осъществи, затова само времето ще покаже.

 2. Това е просто уникално! Може да съм момиче, но все пак ми харесва да си правя футболни екипи! Направих три различни дизайна! =)
  P2: Ако имаш желание да ни ги покажеш, бих се радвал да ги видя. :]]

  • Не мисля, че е задължително. Можеш да си ги декорираш на компютъра с Photoshop или Paint, може също и да ги декорираш и с файлове. Опитвай! ;]

 3. Аз си направих, сега какво да направя, че да ми се облече пингвинът?
  Ivan: Футболният екип е предназначен за закачане на стена или на всяко свободно място, като за съжаление не може да бъде използван онлайн. :]]

 4. Това е хубава украса! Нека да се включа и да кажа, че този екип може да се оцвети както си искаме, дори да не е футболен! Може да са просто дрешки, чиито дизайнери сме ние!

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s