Music Jam 2014 с нови изненади!

Здравейте пинговци!

Новият брой на Club Penguin списанието – 32 вече се продава в будките за вестници и списания, както и в супермаркетите, но само във Великобритания и Република Ирандия. Специалното на този брой е, че е посветен на Music Jam – музикалното парти, което ще се състои на острова през месец юли. А от списанието научаваме и малко ексклузивни новини за случващото се на острова. Искате ли да научите какво предстои?

MagazineMusicJam2014

Cadence ще празнува своя нов сингъл – „Best Day Ever“, който ще излезе много скоро. На партито ще има и специален круиз, на който ще можем да се наслаждаваме. DJ Cole Plante, Зендая, Sabrina Carpenter и Виолета ще посетят острова като изнасят специални представления. Те дори ще дават и безплатни айтеми! Ще имаме възможност да разглеждаме круизния кораб отвътре, както и да си купим иглуто с пътнически автобус.

SoundStidio10July

От 10 юли, DJ3K в Dance Club ще е заменена с нова машина – SoundStudio. Ще имаме възможност да миксираме нови мелодии и да контролираме музиката както никога досега. След това ще можем и да пуснем музиката си на пингвините в Dance Club, за да могат те да чуят това, което сме създали. Какви чудесни новини! Зендая (Rocky) се завръща за втори път на острова ни, а и с нея ще има още гости. Също искам да напомня, че Penguin Band (Petey K, Franky, Stompin` Bob и G Billy), както и Cadence ще ни посетят на Music Jam, като ще имате възможност да вземете фона и марката им. Вълнуващо, не сте ли съгласни? А вие очаквате ли партито с нетърпение и коя от всички новини ви зарадва най-много? Можете да споделите мнението си като коментар в сайта ни.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 27.06.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 27 Коментари.

 1. Какви страхотни новини! Супер, ще се опитам да видя всички гости! Между друго има ли информация дали когато си купуваш мембърство ще има още един код, който е подарък?
  P2: В момента не знаем, но е вероятно много скоро да научим нещо за новите специални оферти от Disney. Да се надяваме, че в следващите месеци отново ще има промоция с подарък при закупуването на мембърство от сайта на Club Penguin.

 2. P2, ти имаш ли списание на Club Penguin?
  P2: Не, за съжаление нямам, но много бих искал да се сдобия с американски брой. Надявам се един ден да имам тази възможност.

 3. Най-много ме зарадва, че ще има нова машина в Dance Club!

 4. А на мен най-много ме зарадва това, че ще посетят много гости като Cadence, Penguin Band, DJ Cole Plante, Зендая, Sabrina Carpenter и Виолета, както и за промяната в Dance Club. 🙂

 5. Това ли е логото на партито? http://i.imgur.com/sdUcx5E.png
  P2: Да, то е изцяло ново и според мен е много по-подходящо за Music Jam от предното.

 6. Виолета от Disney Channel, нали? Не мога да повярвам! ❤
  P2: Да, точно тази Виолета.

 7. Това ми е най-любимото парти! Очаквам го с голямо нетърпение! 😀

 8. СИСИ И РОКИ ЩЕ ИДВАТ, ДААААА, ТОЛКОВА ГИ ЧАКАМ И ИСКАХ ТЕХНИЯ ФОН!
  P2: Съжалявам, че ще те разочаровам, но само Rocky, тоест Zendaya ще ни посети. CeCe няма да вземе участие тази година.

 9. Какво означава Mod Monday?
  P2: Понеделникът на модераторите е събитие, което се организира в началото на всяка седмица. На него много модератори от Club Penguin посещават различни сървъри и се срещат с феновете на играта. Срещите с тях се пишат всеки понеделник в сайта на Club Penguin, а ние ще започнем да публикуваме информацията за събитието от 1 юли.

 10. А Bella Thornе няма ли да дойде на партито? 😦
  P2: Не, за съжаление няма да ни посети тази година.

 11. Страхотно! 😀

 12. Роки се завръща!

 13. Mimi Kasova

  Наистина ли Виолета ще ни посети и само една среща ли ще е с нея? А и с другите и още на 10-ти ли ще има срещи с някой от тях? Най-много се вълнувам от срещата с Виолета и Зендая!
  P2: Те ще ни посещават от 24 юли, а иначе ще има много срещи с тях, които разбира се, ще публикуваме в сайта ни скоро.

  • Искам да попитам за коя Виолета говорим?
   Ivan: Това е Мартина Стоесел, която е известна от сериала „Виолета“, който до скоро беше излъчван по Disney Channel. :]]

 14. Коя Виолета? Martina Stoessel ли? Иначе много се радвам да посетя Music Jam!
  Ivan: Да, Виолета e Мартина Стоесел, известна от сериала, който беше до скоро излъчван по Disney Channel. :]]

 15. Нямам търпение да се срещна с Виолета и с Cadence! Но може и да нямам тази възможност, защото съм при баба и дядо!

 16. Как ще изглеждат DJ Cole Plante, Зендая, Sabrina Carpenter и Виолета?
  Ivan: За съжаление към момента знаем само как ще изглежда DJ Cole Plante. Продължавай да следиш сайта ни, за да разбереш повече информация за предстоящото парти Music Jam. :]]

 17. Това е супер!

 18. Ще бъде СТРАХОТНО! Харесвам Виолета и другите изпълнители!

 19. Аз ще срещна само Rocky и Cole Plante.

 20. Може би Виолета ще изглежда така: http://i.imgur.com/t8GfbTK.png

 21. Polo Field е направил голяма грешка, защото се оттегли от мястото на капитан на сините акули, а при жълтите той носи водата. 😀

 22. Ще срещна всички! 🙂

 23. Много се вълнувам за партито. Щеше да е супер, ако ни посети и Ross Lynch от Остин и Али. Той също е музикална звезда, но въпреки това партито ще е уникално.

 24. Vikimm01, с тази снимка на Виолета се съмнявам тя да изглежда така. Снимката е направена от фен на Club Penguin, а Виолета ще изглежда сигурно като нея, както е в реалния живот.
  P2: Да, снимката е от фен и със сигурност няма да изглежда точно така, но все пак е нещо, което се доближава до нейния външен вид.

  • Е, да знам, то е ясно! Просто се рових в интернет и я открих, затова реших да ви я покажа. Аз не казвам, че ще изглежда така, просто предполагах. Вече е ясно, че няма да изглежда по този начин.

 25. Жалко, че играта ще е заменена, когато остават 15 дни преди DJ3K да стане на 6 години. 😦

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s