Music Jam 2014 с нови изненади!

Здравейте пинговци!

Новият брой на Club Penguin списанието – 32 вече се продава в будките за вестници и списания, както и в супермаркетите, но само във Великобритания и Република Ирандия. Специалното на този брой е, че е посветен на Music Jam – музикалното парти, което ще се състои на острова през месец юли. А от списанието научаваме и малко ексклузивни новини за случващото се на острова. Искате ли да научите какво предстои?

MagazineMusicJam2014

Cadence ще празнува своя нов сингъл – „Best Day Ever“, който ще излезе много скоро. На партито ще има и специален круиз, на който ще можем да се наслаждаваме. DJ Cole Plante, Зендая, Sabrina Carpenter и Виолета ще посетят острова като изнасят специални представления. Те дори ще дават и безплатни айтеми! Ще имаме възможност да разглеждаме круизния кораб отвътре, както и да си купим иглуто с пътнически автобус.

SoundStidio10July

От 10 юли, DJ3K в Dance Club ще е заменена с нова машина – SoundStudio. Ще имаме възможност да миксираме нови мелодии и да контролираме музиката както никога досега. След това ще можем и да пуснем музиката си на пингвините в Dance Club, за да могат те да чуят това, което сме създали. Какви чудесни новини! Зендая (Rocky) се завръща за втори път на острова ни, а и с нея ще има още гости. Също искам да напомня, че Penguin Band (Petey K, Franky, Stompin` Bob и G Billy), както и Cadence ще ни посетят на Music Jam, като ще имате възможност да вземете фона и марката им. Вълнуващо, не сте ли съгласни? А вие очаквате ли партито с нетърпение и коя от всички новини ви зарадва най-много? Можете да споделите мнението си като коментар в сайта ни.

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

27 thoughts on “Music Jam 2014 с нови изненади!

 1. Какви страхотни новини! Супер, ще се опитам да видя всички гости! Между друго има ли информация дали когато си купуваш мембърство ще има още един код, който е подарък?
  P2: В момента не знаем, но е вероятно много скоро да научим нещо за новите специални оферти от Disney. Да се надяваме, че в следващите месеци отново ще има промоция с подарък при закупуването на мембърство от сайта на Club Penguin.

 2. P2, ти имаш ли списание на Club Penguin?
  P2: Не, за съжаление нямам, но много бих искал да се сдобия с американски брой. Надявам се един ден да имам тази възможност.

 3. А на мен най-много ме зарадва това, че ще посетят много гости като Cadence, Penguin Band, DJ Cole Plante, Зендая, Sabrina Carpenter и Виолета, както и за промяната в Dance Club. 🙂

 4. Виолета от Disney Channel, нали? Не мога да повярвам! ❤
  P2: Да, точно тази Виолета.

 5. СИСИ И РОКИ ЩЕ ИДВАТ, ДААААА, ТОЛКОВА ГИ ЧАКАМ И ИСКАХ ТЕХНИЯ ФОН!
  P2: Съжалявам, че ще те разочаровам, но само Rocky, тоест Zendaya ще ни посети. CeCe няма да вземе участие тази година.

 6. Какво означава Mod Monday?
  P2: Понеделникът на модераторите е събитие, което се организира в началото на всяка седмица. На него много модератори от Club Penguin посещават различни сървъри и се срещат с феновете на играта. Срещите с тях се пишат всеки понеделник в сайта на Club Penguin, а ние ще започнем да публикуваме информацията за събитието от 1 юли.

 7. А Bella Thornе няма ли да дойде на партито? 😦
  P2: Не, за съжаление няма да ни посети тази година.

 8. Наистина ли Виолета ще ни посети и само една среща ли ще е с нея? А и с другите и още на 10-ти ли ще има срещи с някой от тях? Най-много се вълнувам от срещата с Виолета и Зендая!
  P2: Те ще ни посещават от 24 юли, а иначе ще има много срещи с тях, които разбира се, ще публикуваме в сайта ни скоро.

  • Искам да попитам за коя Виолета говорим?
   Ivan: Това е Мартина Стоесел, която е известна от сериала „Виолета“, който до скоро беше излъчван по Disney Channel. :]]

 9. Коя Виолета? Martina Stoessel ли? Иначе много се радвам да посетя Music Jam!
  Ivan: Да, Виолета e Мартина Стоесел, известна от сериала, който беше до скоро излъчван по Disney Channel. :]]

 10. Нямам търпение да се срещна с Виолета и с Cadence! Но може и да нямам тази възможност, защото съм при баба и дядо!

 11. Как ще изглеждат DJ Cole Plante, Зендая, Sabrina Carpenter и Виолета?
  Ivan: За съжаление към момента знаем само как ще изглежда DJ Cole Plante. Продължавай да следиш сайта ни, за да разбереш повече информация за предстоящото парти Music Jam. :]]

 12. Polo Field е направил голяма грешка, защото се оттегли от мястото на капитан на сините акули, а при жълтите той носи водата. 😀

 13. Много се вълнувам за партито. Щеше да е супер, ако ни посети и Ross Lynch от Остин и Али. Той също е музикална звезда, но въпреки това партито ще е уникално.

 14. Vikimm01, с тази снимка на Виолета се съмнявам тя да изглежда така. Снимката е направена от фен на Club Penguin, а Виолета ще изглежда сигурно като нея, както е в реалния живот.
  P2: Да, снимката е от фен и със сигурност няма да изглежда точно така, но все пак е нещо, което се доближава до нейния външен вид.

  • Е, да знам, то е ясно! Просто се рових в интернет и я открих, затова реших да ви я покажа. Аз не казвам, че ще изглежда така, просто предполагах. Вече е ясно, че няма да изглежда по този начин.

 15. Жалко, че играта ще е заменена, когато остават 15 дни преди DJ3K да стане на 6 години. 😦

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s