Ексклузивно за Music Jam 2014

Здравейте пинговци!

Megg се завърна от ваканцията си и то с вълнуващи новини за Music Jam този месец. Отдавна всички искаме в Club Penguin светлината в стаите да се променя както в истинския живот – през деня да е светло, а през нощта – тъмно и най-после ще го получим! В и играта това ще бъде за първи път възможно от 17 юли, когато започва Music Jam, но само в някои стаи. Само вижте:

MusicJamSkyTransitions-1404156455

Но има и още, разбира се. Под този текст се намира и списък с изпълнителите, които ще вземат участие на партито. DJ Cole Plante, Зендая, Sabrina Carpenter, Виолета, Cadence и Penguin Band (Franky, Petey K, G Billy и Stompin` Bob) ще обикалят наоколо и ще дават безплатни айтеми, а Cadence и PB ще дават също и марките си. Не е ли страхотно? Островната банда не ни е посещавала от толкова дълго време.

MusicJamGuests-1404156455

Другото важно, което трябва да се сподели е фактът, че Music Jam ще продължи от 17 до 31 юли. Това означава, че до партито остават малко повече от две седмици. През месец юли ще има интервю със Sabrina Carpenter, което ще бъде публикувано в официалния блог на Club Penguin, а скоро очаквайте и повече информация за нея. Също да не забравя, че отново този месец ще чуем новата песен на Cadence – The Best Day Ever, а нова игра (SoundStudio) ще замени DJ3K в Dance Club, отново от 17 юли. Вълнувате ли се за предстоящото и защо? Не забравяйте да споделите с нас като коментар в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 01.07.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 28 Коментари.

 1. Нали щеше да започне на 24 юли?
  P2: Извиняваме се за грешката си. Със сигурност няма да се повтори отново. Партито ще започне на 17 и ще завърши на 31 юли, както пише в тази публикация.

 2. Това би трябвало да бъде едно наистина много хубаво парти. 🙂

 3. Mimi Kasova

  Вече яно ли е как ще изглежда Виолета, а и другите гости? Така, както са те на малките снимки ли ще са? И айтемите, които дават само за платените играчи ли ще са или ще са и за нас?
  P2: Да, ще изглеждат както на малките картинки, но в тази публикация не е показано какви айтеми ще получим при срещата ни с тях. Това още не е ясно, но пък се знае друго – че подаръците, които раздават ще са за всички играчи, а не само за платените.

 4. Написал си 17 ЮНИ. 🙂
  P2: Благодаря ти! Поправих грешката си.

 5. Ще бъде направо супер! А за гостите, които дават айтеми – трябва да ги срещнем, за да получим айтемите или просто ги получаваме?
  P2: Ще трябва да ги срещнем, тоест да сме в една стая с тях. Но не се тревожи, ние ще напишем точно къде и кога ще са на острова, затова няма да се наложи да ги търсиш.

 6. Нямам търпение до Music Jam 2014! Не мога да чакам повече! 😀

 7. Коя е Sabrina Carpenter?
  P2: Не е много популярна в България, но е доста харесвана в другите страни. Тя е звезда на Disney, която участва в шоуто „Girl Meets World“. Участвала е и в много други предавания като „Остин и Али“, „Финиъс и Фърб“ (само с озвучаване), филмът и сериал „София Първа“, който наскоро даваха по Disney Channel, „Оранжевото е новото черно“ и други. Тя е също и певица, което я прави подходяща за Music Jam.

 8. Невероятно! Толкова много гости и в комбинация с готина музика. Ще бъде едно невероятно парти! 😀

 9. Виолета изглежда страхотно!

 10. stefcho2004

  Откъде мога да си купя някаква книга за Club Penguin, за да си отключа дрехи или домашни любимци?
  P2: Оу, не е необходимо да си купуваш книга, а само играчка от Club Penguin. Такива се продават във всеки магазин на Хиполенд, а повече информация можеш да намериш в тази страница: http://bobonikacp.com/toys/

 11. Супер! Срещите поотделно ли ще са? Най-накрая светлината! 😀 Партито ще бъде невероятно! 🙂
  P2: Със сигурност ще има и срещи, на които ще дойдат поне две известни личности, но и такива, на които ще има само една. Това е въпрос на късмет! ^.^

 12. Може ли на партито да напиша данните на пингвина ми и да ги видите, защото много искам да съм приятел с тях?
  P2: Да, разбира се, ако ти си зает с нещо и нямаш възможност да ги видиш на Music Jam, ще се радвам да помогна. Но иначе ще има и определени срещи с тях, затова лесно ще можеш да ги видиш. Пиши ни отново и няма да останеш игнориран. Ще се опитаме да те зарадваме като ти помогнем. :]]

 13. Sabrina Carpenter изглежда супер като пингвин!

 14. Ще бъде прекрасно! Чудя се кой играе с пингвините Zendaya, Sabrina, Cole и Violetta?
  P2: Различни хора от екипа на Club Penguin, но е възможно и те самите да влязат в пингвините си за няколко срещи. Ако това се случи, със сигурност Club Penguin ще ни информират, за да знаем, че играем с известните личности.

 15. mileysairas

  Проверих в Google за Сабрина и тя е участвала в сериали по Disney Channel, както P2 каза, но епизодите не са се излъчвали в България. Зендая е много красива!

 16. Колко яко! Стаите ще са прекрасни! А ще се променят ли и иглутата?
  P2: Още това не е известно, но най-вероятно и в тях ще има нощ. Ще знаем със сигурност на 24 юли. :]]

 17. ayhanayhan

  Rocky и Zendaya един и същ пингвин ли ще бъдат?
  P2: Всъщност само Зендая ще ни посети на партито. Нейната героиня – Роки няма да присъства на Music Jam 2014, но съм написал името в скоби, за да може посетителите ни да се сетят за кого става въпрос.

 18. Супер! Club Penguin правят все по-изненадващи и забавни партита всяко лято! 😀

 19. borislav3009

  P2, защо ще сменят играта DJ3K със SoundStudio и завинаги ли ще бъде?
  P2: Причината може би е, че играта е остаряла и наистина има нужда от малки подобрения, а иначе да, промяната е завинаги. Няма как DJ3K да остане, решението от Club Penguin вече е взето и ще трябва да свикваме с промените.

 20. Искам да попитам, според вас кога този месец да си купя мембърсто? Искам да успея да хвана и партито.
  P2: Ако станеш платен играч на 24 юли, ще хванеш Music Jam и партито през другия месец. Ти си реши дали искаш да платиш тогава, по-рано или по-късно. Но иначе един месец се равнява на 30 дни, имай го предвид.

 21. ayhanayhan

  Имах предвид игралната карта на Rocky. Тя ще се промени ли?
  P2: Честно казано в момента нямаме информация, но Зендая този път ще дойде на острова като себе си, тоест ще се различава от образа на Rocky, затова би трябвало да са два различни пингвина. Ще напишем в сайта ни, ако разберем нещо ново по въпроса, но според мен трябва да е така.

 22. P2, ще ти кажа нещо сериозно, не се шегувам! На The Fair 2014 не видях само Rookie. С него дойдоха Cadence, Gary и Aunt Arctic. Не е ли страхотно?
  P2: Да, със сигурност ще запомниш събитието с нещо хубаво. :]]

 23. Много ми харесва пингвинът на Виолета! Той ми е любим, а иначе също доста хубаво е направен и този на Sabrina и на Зендая. Направо всички са страхотни!

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s