The Spoiler Alert – епизод 26

Здравейте пинговци!

Отново сме събота и е време за поредния нов епизод на The Spoiler Alert. Този път в него са събрани някои любими моменти от сезон едно и две. Но първо нека започнем с малко погледи. През следващата седмица предстои обновяване на каталога за обзавеждане на иглу, както и излизането на новия брой на Club Penguin Times.

Платените играчи ще имат достъп до специално иглу – автобус, чрез което ще могат да се включват в специален лист с иглута по време на Music Jam.

igloocatalog1

Странно защо, но в каталога са добавени и различни видове кухненски уреди, както и плотове. Платените играчи ще имат възможност да се докоснат до тайната на кухнята.

igloocatalog2

igloocatalog3

Хубава опция е, че всички мембъри ще имат достъп до специалното SoundStudio, с което ще могат да правят миксове и в иглуто си.

igloocatalog5

Следващият четвъртък предстои излизането и на новия брой на Club Penguin Times, в който ще можем да намерим повече информация за предстоящата смяна в Dance Club, както и за Music Jam.

cptimes

Слух или не, възможно е Голямата стъпка наистина да живее на нашия остров. Пещера може да се забележи в далечината, когато погледнем от Ski Hill.

bigfootrumor

Това беше всичко по-важно, а иначе от видеото можете да видите и още забавни неща, които Megg, Ninja, Polo Field, а и Billybob ни представят. Добавили сме български субтитри, затова се надяваме гледането да ви остави без дъх! ^.^

funseason2finale

The Spoiler Alert ще е във временна почивка за няколко седмици, тъй като сезон 2 приключи. Това означава, че следващата седмица няма да има нов епизод, но не се притеснявайте, защото съвсем скоро шоуто ще се завърне отново. Е, имате ли си причина да чакате обновяванията на 10 юли? Ако да, непременно ни кажете защо. Очакваме да разберем от вас, а вие можете да споделите с нас като ни напишете нов коментар в тази публикация.

– Ivan55562 и Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 05.07.2014, in The Spoiler Alert. Bookmark the permalink. 13 Коментари.

 1. P2, знаеш ли, че днес говорих с екипа на СР и ги помолих да ми дадат костюма на Франкенщайн безплатно и те го направиха? Сега съм с него! Не е ли страхотно?
  Ivan: Да, наистина е страхотно. Надявам се скоро от екипа да започнат да добавят желани дрехи на всички играчи. :]]

  • Много искам шапката, която носи Иван и Bling-Bling Necklace! Ще бъде много яко, ако ги имам! Според вас, ако ги помоля, ще ми ги добавят ли?
   Ivan: Да, но най-вероятно ще ти трябва Coin код, тъй като без такъв е много вероятно да не ти ги добавят. :]]

 2. Защо каталога го няма в моето иглу? Само на Penguin Cup има.
  P2: Това е поглед към обновяванията в четвъртък. Никой не вижда този каталог и няма достъп до него. Той ще е добавен в Club Penguin на 10 юли.

 3. P2, екипа на CP ми добавиха стара мембърска песен за иглу и за мен е безплатна. Тя е от Haunted Mansion на Halloween Party 2012.

 4. Gorila4322

  Наистина нямам търпение да разбера дали наистина Голямата стъпка живее на острова, а може би тoj ще ни даде пъфъл, който прилича на него. 🙂 Както и да е, исках да ви кажа, че според едно видео в YouTube там ни очаква сенчестото доджо. Според мен е новата бърлога на Tusk, но ако се замислиш, ще разбереш, че те няма да го споменат без причина. За всеки случай ни чака голямо забавление. 🙂 А според вас каква ли тайна крие тази мистериозна пещера? 🙂

 5. Страхотен клип! 🙂

 6. P2, в какъв цвят е Rookie – тъмнозелен или светлозелен?
  Ivan: Rookie е в тъмнозелен цвят.

 7. P2, кога влизаш в Club Penguin? Искам да се видим.
  P2: Винаги влизам по различно време. Например днес и утре нямам представа кога ще мога, но може би главно вечерта. Ако искаш ми кажи къде да те чакам в четвъртък и от колко часа и ще се радвам да се видим, за да играем заедно! ^.^

 8. ayhanayhan

  Как да пиша на Club Penguin за костюма на Франкенщайн? И аз го искам.
  P2: Шансът да ти го дадат е доста малък, защото това е айтем за платени играчи, който в момента не може да се взима, но все пак нищо не губиш, ако опиташ. Hello Club Penguin Team! I really want the „Frankenpenguin Costume“ and I am wondering if you could add it to my account. My penguin name is [напиши името на пингвина си тук]. Изпрати този текст на адрес: support@clubpenguin.com от имейла, с койо е регистриран пингвинът ти.

 9. azsumsvetlio

  P2, мога да се облека точно като теб!
  P2: Това е страхотно, но е хубаво и да показваш своя собствен стил като си сменяш дрехите. Ти си прецени, но иначе аз не виждам нищо лошо в идеята да си облечен по същия начин! ^.^

 10. Р2, мисля, че в тази пещера живее Tusk.
  P2: Да, напълно е възможно да си прав/а.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s