Приключение в Puffle Park с Chatta

Здравейте пинговци!

Миналата седмица партито на Chattabox беше страховито! На него присъстваха много пирати и извънземни. Под този текст можете да видите снимка от иглуто на Chatta, а може би дори и да намерите своя пингвин. Тази седмица тя е прекарала много време с пъфълите си – Lil Aussie, DinosaurAUS, Hollie и Claire, затова нашата любимка си е помислила, че ще е страхотно да има парти в пъфъл парка.

alienpirate_0-1405475613

Не се тревожете, ако нямате домашен любимец. Отново ще сте добре дошли на срещата, но също и не забравяйте да носите дрехи, които са вдъхновени от пъфълите. Мястото е в сървър Down Under, стая Puffle Park на 17 юли (четвъртък) от 09:00 часа сутринта по българско време. Забавлението е гарантирано! :]]

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 16.07.2014, in Meet Chattabox. Bookmark the permalink. 11 Коментари.

 1. Може би ще отида! 🙂

 2. Супер, но няма да мога да дойда :\

 3. Никога не успявам да отида на партитата на Chatta, защото винаги съм отрупана със задачи! Но този път ще успея! Сигурно ще бъде супер!!!! :]]

 4. Ще излезе ли доджото на сенките?
  P2: Да, но за момента Club Penguin само имат идеи за него, не са започнали да работят по добавянето му в играта. Най-рано може да дойде през 2015 година. Бъди търпелив/а и да се надяваме, че след по-малко от година ще можем да влезем в сенчестото доджо.

 5. На 17 юли е и музикалното парти, нали?
  Филип: Да, Music Jam започва утре! 🙂

 6. Този път ще съм там, няма спор. 🙂

 7. И аз ще бъда там. 😉

 8. P2, знам какво си мислиш – искаш утре да намериш Franky или другите на Music Jam. Съветът ми е да изтриеш малко от приятелите си, за да имаш възможност да ги добавиш. Аз направих така и утре Stompin` Bob ще бъде мой! Последвай съвета ми и ще успееш, сигурен съм.
  P2: Всъщност няма нужда да махам от приятелите си. Известните пингвини могат да се добавят дори и списъка ти с приятели да е пълен. Това е наистина доста добре измислено. А иначе имам достатъчно свободни места и всичко ще е наред, тоест ще добавя някои от членовете на Penguin Band без никакъв проблем. Все пак благодаря за съветите, защото със сигурност ще послужат на някои от нашите посетители.

 9. ayhanayhan

  Колко струва мембърството и как да го платя?
  P2: Струва около 9,70 лева на месец. Може да се плаща с кредитна или дебитна карта на Visa или MasterCard. Потърсете логото на една от двете компании върху картата. Ако не е такава, тогава ще трябва да заявите да ви направят като вие си изберете в коя банка. Има специални дебитни карти, които са само за онлайн плащане и съответно сигурността е по-голяма. Иначе плащането става от този линк: http://www.clubpenguin.com/membership/ като избереш мембърството за един месец от бутона “Buy 1 Month”, а после въведеш името и паролата на пингвина си. Следва само избора на картата и след това въвеждането на данните за нея.

 10. Нямам търпение за Music Jam! Едва ли ще ми дадат да стана към четири или някъде там, но ще моге да го видя сутринта, както и публикацията с обяснението Ви.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s