Поглед към 33 брой на CP списанието

Здравейте пинговци!

Daffodaily5 вече държи в ръцете си копие от 33 брой на Club Penguin списанието, което от 24 юли ще се продава в будките за вестници и списания, както и в супермаркетите, но само във Великобритания. Това издание е свързано с летните почивки. Списанието включва логически пъзели, два епични плаката, както и битка за брада с Rookie  Sensei. 😀 Кой ли ще спечели?  Също така има модни съвети от Cadence, което е невероятно. Daffo се е чувствала вдъхновена днес и затова е преобразила синия си пъфъл в русалка. Какво мислите за неговия вид?

UKMagMermaidPuffle-1406044399

Брой 33 идва също и с код за 30 дни мембърство в Club Penguin, както и специални айтеми за отключване, включително и един по ваш избор от Treasure Book 19. Ако живеете във Великобритания, тогава непременно се сдобийте с новия брой. Ако с вълнувате да си го купите или пък имате съвети за по-добро преобразяване на пъфъла в русалка, тогава непременно споделете с нас какво мислите. 😀

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 23.07.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 23 Коментари.

 1. Страхотно!

 2. Страхотно!

 3. Значи, ако си купим броя, който излиза по будките на 24 юли, ще получа код за 7 дни мембърство в Club Penguin, както и специални айтеми за отключване, включително и един по наш избор от Treasure Book 19? За жалост аз нямам роднини във Великобритания! Много искам да си го купя щом има и подаръци към него, но нямам роднини, които да ми го купят и изпратят. 😦
  P2: Едва ли много хора имат. Публикувам единствено, за да може всички да са информирани и ако някога им се отдаде възможност да си купят списанието на CP – да го направят като са по-информирани за него.

 4. mileysairas

  Може ли да се разглежда онлайн без да се купува?
  P2: Не, за съжаление не е възможно. Можеш да разгледаш само три страници от него от този линк: http://www.bubblegoal.it/clubpenguin/index.html

 5. P2, мога ли да си купя списанието от Германия?
  P2: Да, но там е по-стар брой и е с други безплатни айтеми, както и рубрики. Иначе пак имаш безплатен код за 7 дни мембърство. Недостатък е, че малко хора знаят немски език.

 6. P2, объркал си се. Кодът не е за 7 дни, а за един месец. 😀

 7. Защо там да броят е по-стар?
  P2: Защото първо списанието беше достъпно на английски език. По-късно се добави и на други езици и започна разпространението му в други държави. А също и списанието на Club Penguin в Германия се обновява веднъж на два месеца, а това във Великобритания – на всеки 30 дни.

 8. P2, в кой държави се продава списание Club Penguin и дисковете с Bling-Bling Necklace?
  P2: Списанието се предлага във Великобритания, Ирландия, Германия, Австрия, Бразилия, Мексико, Аржентина, Швейцария и Португалия. За съжаление не мога да ти отговоря за диска, тъй като се предлага на доста малко места. Повечето си го купуват онлайн от сайта на Amazon.

  • Всъщност, P2 и в Испания, защото имам познати от Испания, който ми го купиха и изпратиха.

 9. Само в тези страни ли? Ами другаде?
  P2: В момента се предлага само в тези. Не се знае дали или кога ще се разпространи и в други.

 10. Ох, много искам да си го купя. 😦 Защо го няма в България?

 11. Аз имам роднини в Америка. Могат ли да ми го купят?
  P2: Брой 33 на списанието се продава само в Ирландия и във Великобритания. Предлага се в будките за вестници и списания, както и в супермаркетите.

 12. Какво ли не бих дал да притежавам това списание или който и да е брой от него, но уви, невъзможно е.

 13. Колко струва?
  P2: 3,50 британски лири, които се равняват на около 8,66 лева.

 14. Гадно, че ги има само във Великобритания.

 15. Може ли снимка на всички издания, които са от тези списания? Искам да видя айтемите, които се раздават от тях и да си избера най-хубавия. Е, поне този, който ми хареса!
  P2: Тук има всичко, което ти е нужно – http://clubpenguin.wikia.com/wiki/Club_Penguin_Magazine

 16. Значи има два шанса. Това списание – http://prikachi.com/images/92/7495092W.jpg и това – http://prikachi.com/images/93/7495093n.png Нищо друго плюс кода и айтемите. А във всяко от двете списания ли има код за платено членство?
  P2: Да, но в брой 33 кодът е за един месец, а в другия – за 7 дни. Иначе най-новият брой е в продажба от 24 юли, но е възможно да намерите и стария, разбира се.

 17. Кой е новият брой? Нали втората картина е брой 33? Съжалявам, че досаждам, но искам да се информирам повече за списанието, защото за мен е важно какво ще купя. 🙂
  P2: Новият брой е втората картинка [с летните пингвини] и е с номер 33. Пише го отдясно в жълтия правоъгълник.

 18. А има ли разлика в цената? Тоест щом едното има код за 7 дни платено членство, би трябвало то да е по-евтино. А това, което е за 1 месец трябва да е по-скъпо. Права ли ми е логиката?
  P2: При списанието на Club Penguin не е така. Всяко издание е с еднаква цена, независимо какви подаръци съдържа. Това е нещо като страхотна изненада от Club Penguin, която не се знае дали ще се повтори, но списанието излиза доста по-евтино от купуването на месец мембърство.

 19. Има ли нещо, което не знам за брой 33 и другия? В новия има три айтема – два за дома и един за тяло. Всеки айтем с по един код ли е или всички са с един? Ако са с поотделно, тогава ще помоля да заменя кода за сладоледа с друг айтем от книгата, но по-стара версия, защото вече имам такъв сладолед в оранжево. Но така ли е?
  P2: Мисля, че знаеш всичко. Не се сещам, затова ме питай, ако има нещо неясно. А иначе кодът е един за трите айтеми и за този по твой избор от Treasure Book. Тоест при въвеждането му ведната ги дава трите айтема и те принуждава да си избереш един от серия 19, ако не искаш да го загубиш.

 20. Само от серия 19 ли трябва? Не може ли някак да махна сладоледа, като айтема, защото вече имам такъв? Не може ли да заменя кода с айтем от друга серия?
  P2: Не, за съжаление това не е възможно. Ще има още два айтема, които нямаш, а обикновено в списанието се дава един специален и един по избор от Treasure Book, затова е горе-долу същото.

  • Благодаря за всичката информация и съжалявам за досаждането. Вие наистина сте добър екип!

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s