Club Penguin Times #457

Здравейте пинговци!

Използвате SoundStudio, за да създавате музика? Дори и сам/а да правите това, съветите на Penguin Band ще са ви полезни. Първо трябва да започнете с припева. Това е най-яката част от песента, която се запомня. В SoundStudio това може да е забавен шум или пък използване на барабани. След това само измислете и останалата част, която да пасва на него. Ще бъде по-лесно да осъществите идеите си, ако се замислите над тях. Petey K и Franky обичат да ескпериментират, затова и вие може да опитате със звънеца и други странни инструменти. За още съвети можете да видите Penguin Band на острова до 31 юли.

457

Зендая ще се появи на сцената в кораба още утре – 25 юли, а тълпата вече е нетърпелива да я чуе как изпълнява хита си „Replay“. Сега някои пингвини я наричат „тройната заплаха“, защото е певица, актриса и танцьорка. И малко интересна информация – Зендая няма предпочитания към това каква емотиконка ще използвате, докато я гледате как пее, но би се радвала да танцувате. Предстоящи събития:

up457

25 юли – Вижте Зендая с песента й „Replay“

31 юли – Изпробвайте Turbo Race 3000 в Stadium

7 август – Нов моден каталог в Clothes Shop

7 август – Нов пин

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 24.07.2014, in Newspapers. Bookmark the permalink. 18 Коментари.

 1. Какво ще представлява Turbo Race 3000?
  P2: Честно казано днес се разбра за първи път за него и нямаме никаква информация. Изпратих въпроса към Club Penguin Support и предполагам, че до края на деня ще ми разкажат повече за Turbo Race 3000. Очаквай нов коментар от мен в тази публикация по-късно днес или утре сутринта.

 2. azsumsvetlio

  P2,има някакъв проблем с взимането на днешната награда (китарата).
  P2: Да, наистина е така. Club Penguin ще поправят проблема си съвсем скоро, само трябва да сме търпеливи.

 3. Супер, а какво е Turbo Race 3000?
  P2: Честно казано днес се разбра за първи път за него и нямаме никаква информация. Изпратих въпроса към Club Penguin Support и предполагам, че до края на деня ще ми разкажат повече за Turbo Race 3000. Очаквай нов коментар от мен в тази публикация по-късно днес или утре сутринта.

 4. ayhanayhan

  Не мога да си взема китарата за деня. Защо?
  P2: Проверих и проблемът е от Club Penguin, разбира се. Ще бъде поправен в рамките на няколко часа и всички играчи ще могат да си я вземат. Опитай малко по-късно днес и съм сигурен, че всичко ще е наред.

 5. P2, не знам защо, но не мога да взема китарата. Дали е за платени играчи? 😦
  P2: Не, за всички играчи е, просто Club Penguin трябва да поправят проблема си. Изчакай няколко часа и всичко ще е наред.

 6. Не знам защо, но не мога да взема китарата. Като щракна на „Cоllect“ само зарежда малко и после нищо! Този проблем само при мен ли е?
  P2: Не, при всички играчи е. В рамките на няколко часа всичко ще е наред и ще можеш да си я вземеш. Изчакваме Club Penguin да поправят грешката си.

 7. Mimi Kasova

  Защо не мога да взема китарата от днес?
  P2: Проверих и проблемът е от Club Penguin, разбира се. Ще бъде поправен в рамките на няколко часа и всички играчи ще могат да си я вземат. Опитай малко по-късно днес и съм сигурен, че всичко ще е наред.

 8. Още отсега благодаря, P2!
  P2: Няма проблем, мое задължение е да помагам! ^.^

 9. Страхотно!

 10. Страхотно! Защо не мога да взема китарата?
  P2: По-нагоре в коментарите пише. :]]

 11. Определено ще е страхотно! 🙂

 12. Нямам търпение да чуя Зендая! 🙂

 13. ayhanayhan

  Club Penguin отговориха ли ви за Turbo Race 3000?
  P2: Не, очаквам всеки момент да го направят. Всъщност сега е 11:12 часа на 25 юли и минаха около 24 часа откакто им писах. Надявам се скоро да ми изпратят писмото.

 14. Днес взех китарата, супер яка е! Може би един от най-яките айтеми за безплатни играчи изобщо, но не издава никакви звуци. Чудя се дали с нея ще мога да взема марката за пълна банда в Lighthouse?
  P2: Може би звукът ще е добавен съвсем скоро. В момента не мога да отговоря на този въпрос, но мога да попитам Club Penguin, за да сме сигурни напълно. Ще ти напиша отговора им утре в тази публикация.

 15. Би ли ми написал текст на английски как мога да получа като твоята шапка, с която си в момента? А Rainbow Puffle Shirt и надуваемата оранжева възглавница като твята откъде може да се вземе?
  P2: Hello Club Penguin Team! Some of my friends have the Life Vest, the Candy Cane Hat and the Rainbow Puffle Shirt, but unfortunately they`re not available right now. So I am wondering if you could add me them. My penguin name is [напиши името на пингвина си тук]. Изпрати текста към адрес: support@clubpenguin.com от имейла, с който е регистриран пингвинът ти. А иначе се съмнявам да ти ги дадат, защото попринцип отказват, но няма нищо лошо да опиташ. Не го казвам, за да те разочаровам, а само като информация. Почти никой не получава айтемите, които иска, ако не са от стара серия на Treasure Book.

 16. За Turbo Race 3000 – току-що получих отговор от Club Penguin Support и за съжаление те не искат да разкриват какво ще представлява, затова ще трябва да изчакаме до 31 юли, за да разберем. А иначе това изобретение ще стои само една седмица. :]]

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s