Вълнуващи новини за месец август

Здравейте пинговци!

Frozen Party наистина идва в Club Penguin и то още от 21 август! Партито е вдъхновено от филма „Замръзналото кралство“ на Disney и повярвайте ми – ще бъде невероятно. На него ще можем да си осиновим дори и пъфъл създание, което ще прилича на Олаф! Вижте как изглежда в ръцете на Елза отдясно. Има зъбите на оранжев пъфъл, но също необичаен бял цвят, морков и малко допълнително украса. Е, все пак е снежен човек, нали така?

fp2

Не се знае дали този вид пъфъл ще може да се осинови само през август тази година, но е много вероятно да е лимитиран. Платените играчи ще трябва да събират снежинки от всяка стая, с които да откриват нови магически сили. Ще е възможно да хвърляме заледяващи снежни топки, да създаваме снежен пъфъл, да се превръщаме в чудовището Marshmallow (отдясно), както и в Олаф (отляво). А ето и поглед към декорирана стая – The Dock.

fp9

От 28 август ще можем да влизаме в замъка на Елза, откъдето всички играчи ще получат мебели за иглуто си. Не е сигурно, че стаята ще изглежда точно така, но е вероятно да се доближава до този вид. Също така Елза ще изпълнява песента „Слагам край“ (Let It Go) в стаята от същата дата, когато замъкът ще е отворен за всички.

fp4

Кредит за снимките: @Ripv0r

Другите декорирани стаи ще са The Beach, Town, Snow Forts, The Plaza, Forest и Cove. Кликнете върху имената им, за да видите как ще изглеждат на партито. Всяко от тези места първоначално ще е с летен вид от 21 август, но постепенно ще става с повече сняг, точно какво във филма. Предполагам помните и как се трупаха преспи на Operation Blackout. Има още изненади, които ни чакат, но ще трябва да изчакаме няколко седмици преди да разберем какво ни е подготвил екипът на Club Penguin. А вие вече вълнувате ли се за Frozen Party? Кажете ни като ни напишете нов коментар в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 28.07.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 43 Коментари.

 1. Супер!

 2. kristian155

  P2, стаята Town ми прилича от тази на Medieval Party. Какво мислиш ти за декорацията на партито?
  P2: Оу, не, определено има голяма разлика. Има и прилика, разбира се, но като цяло острова на Frozen Takeover ще е по-модерен от вида си на Medieval Party. Но като цяло декорацията си я бива.

 3. Значи ще си пазя мембърството за тогава. 🙂 А до коя дата ще продължи?
  P2: До 4 септември.

 4. Филмът е много готин и тези, които не са го гледали, непременно трябва да го гледат!

 5. Да, но защо винаги всичко е по-късно? Например да започне от 12 август и да е до 1 септември.
  P2: През последните няколко години повечето партита започват в предпоследната седмица на месеца и приключват в първия четвъртък на новия, тоест са с продължение две седмици. Просто иначе ще омръзне много лесно на всички.

 6. Това парти мисля, че ще е най-якото на което съм бил. Нямам търпение! 🙂
  Филип: И аз смятам така! Замръзналото кралство е невероятен филм и се надявам да останем приятно изненадани! 🙂

 7. tsvetencetoo

  Защо това парти ще се празнува през месец aвгуст, когато е лято, а не например през ноември?
  P2: Просто така са решили Club Penguin. Ако не се лъжа и във филма не беше зима, просто Елза умееше да създава много сняг. Той започна с доста обичаен вид, а после всичко се превърна в снежна приказка.

 8. Ох, радвам се, че е от 21 августм защото съм мембър до 24-ти и ще мога да осиновя пъфъл Олаф.

 9. Нямам търпение да видя това парти! 🙂

 10. Ще бъде страхотно! Мисля, че ще бъде най-якото парти за тази година, а вие?

 11. Аз също съм на мнение, че партито ще бъде страхотно! ^_^

 12. Апликацията на Club Penguin се развива все по-добре и по-добре!

 13. Ако ми купят списанието ще си активирам платеното членство на това парти!

 14. mileysairas

  Какво стана със Summer Party?
  P2: Всъщност май беше обединено с Music Jam тази година. През септември ще е Medieval Party, затова явно няма да се празнува тази година. Надявам се, че през 2015 Summer Party най-после ще се завърне. :]]

 15. Mimi Kasova

  Всички ли ще можем да си осиновим пъфъла, който е тип Олаф?
  P2: На този етап нямаме информация, но според мен ще е за платените играчи.

 16. kristian155

  Аз си мисля, че ще можем да се трансформираме в снежния пъфъл, а Олаф, Елза и Анна май ще са специалните гости на партито.
  P2: Не, ще можем да ставаме Олаф, но не пъфъла, а нормалния. Пъфълите, които приличат на него ще са само за осиновяване, а не се знае дали Анна ще ни посети, но съшо е вероятно. На този етап е сигурно само за Елза.

 17. Новият пъфъл за платени играчи ли е? 🙂
  P2: Честно казано нямам представа, но е по-вероятно да са само за мембъри. Все пак има и шанс Club Penguin да ни изненадат приятно и да позволят на всички да го имат. Предполагам, че ще трябва да изчакаме до 21 август, за да разберем.

 18. Всъщност, ако получа платено членство за месец ще си го активирам на 6 август. Така ще хвана това с колите и това парти. Обаче аз трябва да заминавам и точно, когато ще е това парти, аз ще съм там и не знам дали ще има Wi-fi чак на четвъртия етаж. Е, това са подробности, но все пак споделям мнение. 😀

 19. Супер! Малко е странно, че ще е през август, но все пак е супер! А кога почва партито? Ами кога почва Summer Party?
  P2: Frozen Takeover ще започне на 21 август, а за съжаление Summer Party вероятно няма да се празнува тази година.

 20. Пъфълът Олаф за мембъри ли е?
  P2: В момента не се знае дали е само за платените играчи. Предполагам, че скоро ще научим, затова следи сайта ни за повече информация.

 21. Това парти ще бъде супер!

 22. Дано да има пъфъл Олаф за всички, защото аз нямам възможност за мембърство.

  • Всички готини пъфъли са за мембърите, така че няма шанс. Все пак трябва да има стимулация за мембърството, тъй като играят над 2,5 милиарда души.

  • И аз смятам така!

 23. Това парти ще е страхотно! Нямам търпение!

 24. Супер ще бъде! 😉

 25. Коя известна личност ще ни посети на Frozen Takeover?
  P2: На този етап е рано, за да знаем, но е много вероятно да няма известна личност, която да можем да видим или поне от тези с марки. Елза ще може да се срещне в една от стаите, но ще е нещо като робот, тоест ще се появява автоматично навсякъде и само ще пее.

 26. Пъфълът за мембъри ли ще бъде?
  P2: В момента нямаме тази информация, но е по-вероятно да е само за платените играчи, да. Но нека да не изключваме и варианта екипът на Club Penguin да ни изненада приятно.

 27. Ще си изтегля филма, тъй като нямах време и възможност да отида на 3D премиерата. Искам да съм запозната с темата на партито. Този филм е супер! Който също мисли така, нека напише коментар под този, за да покаже, че е съгласен!

 28. Супер, този филм ми е любим. Нямам търпение! Но защо не направиха партито по-рано, когато даваха филма по кината?
  P2: Правят го сега, защото Club Penguin са получавали най-много молби да има точно такова парти и съответно почти всички ще харесат Frozen Takeover. Нямам представа защо не са рекламирали филма преди излизането му, но е по-добре късно отколкото никога, нали така?

 29. Като се замисля, дори и пъфълът да е за платени играчи, пак ще има мебели за иглу, които всички ще могат да вземат. 🙂

 30. Може би Herbert ще ни посети на партито, тъй като той е полярна мечка. Свързан е със снега и вероятно има общо с темата на филма.

 31. Аз съм гледал филма два пъти и е много хубав!

 32. Аз преди около две седмици писах коментар, че ще има, даже и линкове сложих, но никой не го одобри. (:
  P2: Оу, аз го видях, но просто страницата ни „Въпроси“ е предназначена само за запитвания от посетителите ни. Но иначе беше прав, че партито ще се състои.

 33. Mitko 2002

  Много ще се радвам, защото за рождения ми ден ходихме да го гледаме!

 34. Може Club Penguin да ни изненадват за пъфъла. Помните ли как на Holiday Party 2013 имаше иглу за всички играчи? Сега пък може да има пъфъл и за безплатните играчи. И аз не съм сигурен, но трябва да чакаме партито и то ще бъде много готино. P2, ти какво мислиш?
  P2: Аз също съм на твоето мнение. Честно казано имам предчувствие, че ще е за всички. Дано да не греша, защото ще е страхотно и безплатните играчи да имат малко по-различен вид пъфъл.

  • Този пъфъл е рядък и едва ли е за нас. Има шанс да е за всички, но все пак аз не вярвам много. Мисля, че шансът да го получим е 40%, а да не го получим – 60%. Може и да не съм права. 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s