Turbo Race 3000 в Stadium

Здравейте пинговци!

Пистата за Turbo Race 3000 е добавена в Stadium до 7 август, затова побързайте да се състезавате на нея, а също и да помогнете на Gary. Тестовете са с научна цел – за да изпробваме здравината на картовете, а също и да видим дали горивото от лютив сос е подходящо за употреба. Това изобретение на Gary е доста модерно, не мислите ли? Съчетава забавното с полезното.

stadium

Как да се състезавате със своите приятели? Само отидете пред старт линията и когато броячът ви каже – започвайте обиколките. Трябва да преминавате през линиите, за да може лампите да светнат. Минете през целия път по този начин са всички три обиколки и вижте кой от вас ще победи.

racing

А иначе имаме и безплатни айтеми. Каските са за наша безопасност и могат да се вземат от всички играчи, а костюмът е за платените.

freeitems3000

Изберете „Yes“, когато видите това съобщение и айтемът успешно ще е добавен в инвентара ви.

karterhelmet

Същото е и с костюма, разбира се.

kartersuit

Това е всичко, което мога да ви покажа, а сега остана само да се забавлявате. А вие вече победихте ли своите приятели? Можете да ни кажете чрез коментар в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 31.07.2014, in Parties. Bookmark the permalink. 17 Коментари.

 1. Страхотно! Искам да кажа, че какъвто цвят ви е пингвина, такъв цвят ви е и колата. 🙂

 2. Страхотно!

 3. Супер, но ние ли контролираме движенията?
  P2: Да, ти трябва да кликаш върхо мястото, където искаш пингвинът ти да отиде.

 4. Нали дрехата е била за мембъри? Ами как вие почти сте я взели? И може ли да се вземе марката за продаване на риба? Има будка. А за да я взема каква емотиконка трябва да покажа?
  P2: Аз я взех, защото съм платен играч за месец. А за марката – за съжаление не може да се спечели, тъй като в момента няма парти в Club Penguin.

 5. Веднага ще опитам! 🙂

 6. Страхотно! Р2, ти мембър ли си? 🙂
  P2: Да, в момента съм платен играч за един месец и вероятно вече ще бъда постоянно.

  • Радвам се за теб, Р2, но за жалост при мен не е така. Не стана това със списанието. 😦 Той е студент, но живее в една част на Уелс, в която няма будки или лафки. Имало само книжарници, но за жалост нямало и там. Трябвало да отиде в Лондон, за да отлети със самолета, но късно вечерта и тогава работела само една будка, но и там нямало. За жалост аз няма да съм платен играч никога, но се радвам за теб. 🙂
   P2: Не е сигурно, че никога няма да си платен играч. Може родителите ти да ти позволят да си или пък той да намери списанието. Надявам се да успеят да те зарадват скоро! ^.^

 7. Супер е!

 8. P2, защо Penguin Style за Frozen Party е вече добавен? Искам да купя нещо, но ми изписва, че има грешка. Обаче го видях от iPad.
  P2: Нормално е да не ти позволява, тъй като каталогът излиза чак другата седмица – на 7 август. Изчакай до тази дата, когато всички ще виждат новия Penguin Style и ще можеш да си купиш айтемите, които искаш.

 9. Супер! Страхотен айтем!

 10. P2, това е страхотно! Но когато спрем на квадратите по-горе, гумите наистина ли ще ни се сменят?
  P2: Не, не се сменят, но можеш да използваш въображението си при състезанието. Така ще е по-интересно ^.^

 11. P2, благодаря за съвета. Имам тема за следващото парти в Club Penguin. Ако се съгласиш ми пиши.
  P2: Напиши ми каква е идеята ти и аз ще я предложа на Club Penguin. За съжаление няма как да е осъществена за следващото парти, но може да се използва през 2015 година. Има голям шанс екипът на Club Penguin да харесат предложението ти.

 12. P2, моята идея е за МакКуин. Тъкмо така можем да се вузползваме от пистата около целия остров. Също и може да има костюми на колите като на Матю и на МакКуин. Може и те да дойдат, за да ги добавим като приятели. Е, какво ще кажеш?
  P2: Идеята ти е чудесна! Аз също много харесвам двата филма и бих се радвал да има парти, което да е вдъхновено от тях. Ще предложа идеята ти на Club Penguin и да се надяваме, че ще я одобрят. :]]

 13. О, да, също и така ще има състезание „Най-бърз пингвин“. Ще има писта до Lighthouse около целия Club Penguin. Който първи стине кулата, той ще спечели купата за първо място!

 14. P2, как мога да взема мембърски код безплатно?
  P2: Направи си нов родителски акаунт оттук: http://www.clubpenguin.com/parents Трябва да използваш името и имейла на вече съществуващ пингвин. Когато акаунта е готов, влез в него. После си влез в акаунта си и сложи тикче на двете опции от “Subscriptions”, след което избери Update. Ще намериш тези настройки ето тук: http://i.imgur.com/shDaXvo.png Проверявай имейла си на няколко седмици и може да получиш безплатен код за 7 дни мембърство. Кодовете се изпращат на случаен принцип, затова не е сигурно, че ще имаш.

 15. О, да и първо Club Penguin харесаха ли моята тема и второ – вярно ли е, че си раздавал мембърски кодове? Също ти изпратих и покана за приятелство.
  P2: Да, харесаха я и ще бъде предадена за одобрение. А иначе може да съм давал кодове за 7 дни мембърство преди, но е било отдавна. Също имахме и конкурс и един наш посетител имаше шанса да е платен играч за 30 дни.

 16. Ооооо, супер! А само да знаеш – моят пингвин се казва Pinkolora12.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s