Мистериозният Саскуоч e истински?

Здравейте пинговци!

Тъй като напоследък забелязахме, че много пингвини имат новата мистериозна известна личност – Саскуоч за приятел, както и фона му, решихме да попитаме екипа на Club Penguin за какво точно става въпрос. В обратен отговор от тях получихме няколко интересни реплики, които ни убеждават, че кадрите изпратени от някои от вас са истински и не са монтаж. Повече информация под този текст.

SasquatchReply

Навярно повечето от вас си спомнят, че на 19 декември миналата година сайта на Herbert получи поредното си обновяване, в което се вижда как Klutzy разглежда карта на гората или по-точно казано горите на острова. Според мен, както и според много играчи, споделили мнението си в Twitter най-вероятно точно тази карта разкрива къде точно се е криел мистериозният Саскуоч, който Klutzy все още продължава да търси.

club-herbert-image

ОБНОВЕНА: Стаите, които той посещава са: Ski Village, Dock, Town, Snow Forts, The Plaza, Forest и Mine Shack. Запомнете – той се движи много бързо, затова не го изпускайте от погледа си. Благодарим на slabaka за актуалната информация. 

Изглежда той наистина е истински и може да се среща из различните сървъри в играта, като лично аз предполагам, че името му не случайно е „??????“. За да видите изображението с отговора от екипа на CP в пълен размер натиснете върху него с ляв бутон. Нека не забравяме, че към момента това не е напълно потвърдена информация от екипа на играта. Вие какво мислите? Дали наистина новата известна личност ще остане мистериозна за част от нас – играчите? Не пропускайте да ни споделите мнението си относно темата. :]]

– Olwan –

Advertisements

Posted on 09.08.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 71 Коментари.

 1. P2, дадоха ли ти срещи със Саскуоч?
  P2: Не, казаха, че влиза напълно случайно и няма да има срещи с него.

 2. А хора, само да кажа за онези листа на игралната карта на Голямата стъпка – те не са част от тялото му, просто сигурно е ходил и листата са се закрепили за него. След това ги е махнал и леко си е прикрил лицето с тях!

 3. Днес цял ден обикалях из острова и не можах да го срещна. От СР не казват ли нищо друго за него, освен онова в писмото?
  P2: Не, дори аз ги попитах и не ми казаха в кои стаи или сървъри влиза. Никога няма да има срещи с него, затова ще трябва да го търсим сами.

 4. Ох, няма ли Club Penguin вече да разкриват какво е станало? Дали е играч, който е взел бета шапката и се е загубил или пък Klutzy му е бил приятел, но го е загубил и затова е при Herbert. А най-лошото е, че колкото повече мнения, толкова повече ти се иска да знаеш каква е историята, защото всички предположения изглеждат достоверни.

 5. Според мен от СР ни държат в неведение, защото знаят, че по този начин интересът към Саскуоч, както и към самата игра ще се повишава все повече и повече с всеки изминал ден. Хората изгарят от любопитство, непрестанно обсъждат и съответно играят по-често. Мисля, че ще разкрият тайната, но ще изчакат още малко да се помъчим. 😀

 6. Защо имам само готови фрази, а не мога да пиша?
  P2: За да промениш това си направи родителски акаунт, използвайки имейла, с който е регистриран пингвина ти. http://www.clubpenguin.com/parents Влиза се от менюто вдясно – с бутона Login, а с Create an Account се създава профил. Когато си готова, влез в него, натисни името на пингвина си и избери Chat Mode от менюто. После натисни точката до Standard Safe Chat и е готово. http://i.imgur.com/PoEsmuO.png

 7. Как да хвана Mullet?
  P2: В коя игра – Ice Fishing или в Aqua Grabber?

 8. P2, кажи ми едно за Sasquatch. На една среща той се крие от нас, но защо? Ние нищо няма да му сторим, защо той бяга от нас?
  P2: Личи си, че не е точно съвременен пингвин. Нямам представа защо се крие от нас, но може би просто има лоши спомени с пингвини от острова или е свикнал да се крие от нас, защото така и не ни е опознал. Ние сме доста забавни и мили, затова се надявам един ден да го разбере.

 9. Ох, просто не мога да намеря Саскуоч. Търся го във всички стаи и сървъри, където е бил срещан и го чакам, но го няма.
  P2: Малко е трудно, така е. Трябва ти доста търпение и свободно време, но съм сигурен, че ще го намериш скоро.

 10. Иван, мисля, че на Frozen Party ще има още един пъфъл за осиновяване. Ето виж снимка от новата игра на CP: http://i.imgur.com/eJ1D0eX.png
  P2: Аз също знам за този поглед. Не е сигурно, че ще е точно на Frozen Party. Може да е през декември на Holiday Party и все пак пъфъла наистина подсказва, че ще може да се осинови скоро.

 11. Аз го срещнах вчера в португалските сървъри, но си изгубих снимките. 😦

 12. Аз срещнах Саскуоч в испанския сървър Yeti. Тъкмо щях да му изпратя покана за приятел и лаптопът прегря! :/

 13. Дори и да не съм го виждала, мога да ви кажа един съвет. Ако ще го търсите, по-добре влезте в испанския сървър, но може и друг, ако искате. И вижте кой сървър е най-пълен. Убедена съм, че ще го срещнете. Дано да съм ви помогнала някак!

 14. Mitko 2002

  P2, P2, P2, Саскуоч влиза само в испанските, португалските и английските сървъри!

 15. Р2, има ли значение за сървър на другите езици – испанските, португалските, английските, френските и руските?
  P2: Не, Голямата стъпка е еднакъв на всички езици и името му си е „??????“. Дава и един фон, а иначе пак е хубаво да го търсиш в сървъри с поне 3 зелени черти и свободен чат.

 16. Mitko 2002

  Много рядко влиза в руските! Искам и да кажа, че от английските влиза най-често в Big Foot. 😀

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s