Club Penguin Times #460

Здравейте пинговци!

Анна, Олаф, Елза и всички останали герои от Frozen (Замръзналото кралство) на Disney идват на острова ни след седмица – на 21 август. Те ще променят лятото ни, а също и ще донесат от чара на Арендел. Елза дори ще е достатъчно добра, за да създаде леден замък за ВСИЧКИ играчи на острова, а взимането му ще е безплатно! Не всяка седмица каним кралски особи, затова всички сме малко притеснени. И все пак Aunt Arctic е била сигурна, че Олаф ще дойде. Всички нямаме търпение магията да дойде! Остават само седем дни, затова бъдете търпеливи.

460

Изследвайте гората! Rookie наскоро отиде там, за да разбере повече за нея. Той е открил много различни животни – мечки, кучета, крави и дори вълци! Всички живеят и играят заедно на едно място. Rookie също е видял и странни следи, които се различават от другите, защото са много големи. Може би трябва да се пазим от мечките? Предстоящи събития:

up460

21 август – Frozen Party

21 август – Вземете си безплатно иглу (за всички играчи)

21 август – Нов пин

28 август – Гледайте представлението на Елза

___________________________________________________

Какви пингвински продукти се предлагат тази седмица? Време е да си купите още нещо ненужно и то само заради невероятната реклама.

comics460

Е, честно казано трябва да си призная, че ме убедиха да си взема нещо, но пък и рекламата изглежда отчаяна. Вие решете дали имате нужда от нещо и се свържете с тези забавни пингвини. 😀

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 14.08.2014, in Newspapers. Bookmark the permalink. 16 Коментари.

 1. Иглу за безплатни играчи! Това е супер!

  • И аз смятам така. А кога излиза новият вестник? Един път в седмицата ли, а ако да, кога?
   P2: Да, нов вестник идва на всеки 7 дни – в четвъртък.

 2. Страхотно, иглуто е за всички играчи!

 3. Ще можем ли да срещнем Елза и да я добавим към приятелите си?
  P2: Не, тя само ще изнаса представление в една стая на няколко минутки, точно както беше на Music Jam с други изпълнители. Но хубавата новина е, че ще дава безплатен фон на всички.

 4. P2, а Олаф ли ще ни посещава на партито?
  P2: Не, никой няма да посещава Frozen Party. Ще можем да срещнем само Елза, но тя ще е нещо като робот и ще се показва на всеки няколко минути в специална стая.

 5. Това иглу ще можем ли да си го запазим завинаги?
  P2: Да, иглуто си остава завинаги.

 6. Р2, ще ми обясниш ли комикса? Не го разбрах при частта с Rookie!
  P2: Текстът трябваше да е: „Всъщност количествата ни няма да се изчерпят. Rookie поръча мнооооого наковални за продаване“. Комиксът не е много забавен на български, защото са използвани изрази от английския език. Например „iron“ може да се преведе като ютия или желязо.

  • За съжаление пак не го разбирам, но ти не си виновен за това, Р2! А как се превежда комикс? С програма ли? Би ли ми обяснил малко повече за това, Р2?
   P2: Използвам Paint за смяната на текста. Не е трудно, просто с гумичката изтривам текста, а самия фон на балончето е бял. Така става празно и после поставям текста на български на същото място. В Windows XP става чрез тези два бутона: http://i.imgur.com/dqGO4wF.png

 7. Georgi85407

  Може ли да организирам парти в Club Penguin? В сървър в моето иглу. Видях, че други са го правили. Може ли и аз някой път?
  P2: Да, разбира се, но в момента не позволяваме на хората да организират. Всеки ги прави с различни причини и реших, че ще е честно да им даваме само, ако имат рожден ден на избраната от тях дата. Ще започнем да предлагаме това много скоро.

 8. P2, комиксът е много забавен. 😀 😀 На теб хареса ли ти? И исках да те питам, всеки вестник ли има комикс?
  P2: Да, на мен ми харесва много. На английски е по-забавен, но смятам, че и така ще се хареса на другите. :]] А иначе няма комикс във всеки брой, но те се добавят в повечето издания.

 9. Georgi85407

  Добре, P2, кога си на линия в Skype?
  P2: Ще вляза следобед утре. Нямам представа кога, но ще гледам да стоя няколко часа.

 10. А дали може Herbert, да е при онези мечки и да си е направил армия? 😀
  P2: Според мен е възможно. 😀

 11. Georgi85407

  Р2, стоях цял следобяд в Skype, но не се появи на линия. Защо?
  P2: Съжалявам, влязох малко късно – към 19:00. Нямах възможност по-рано, но предполагам, че утре ще съм цял ден в Skype.

 12. Georgi85407

  Много ти благодаря! Нали не е проблем да напиша данните утре вечер или на самия ден – сутринта? Защото сега съм извън града и нямам компютър. Пиша от мобилния си телефон.
  Olwan: Няма проблем, можеш да ни изпратиш данните по всяко време. :]]

 13. Страхотно! Нямам търпение да си взема новото иглу! 🙂

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s