Купете мембърство с подарък

Здравейте пинговци!

Фен ли сте на Disney Infinity? Ако да, тогава имам вълнуващи новини за вас. С всяко платено членство от днес до 1 октомври в 02:59 часа по българско време, всички ще получат страхотен подарък за своята игра на компютър или за iOS устройството си. За съжаление офертата не е валидна за такива с операционна система Android. За 30 дни мембърство получавате един герой, който да е подарък, за 3 – един игрален комплект, а за 12 месеца – 3 игрални комплекта с включени и героите от тях. Хубавото е, че преди плащането имате опция да изберете наградата си.

infinityMemberOffer

Кодът ви за отключване на подаръка ще е изпратен чрез писмо в имейла ви, а той може да се използва по всяко време, защото няма дата на изтичане. Можете да го подарите и на приятел. „Disney Infinity: Toy Box“ кода може да се активира и от http://infinity.disney.com, а за системните изисквания при безплатната компютърна версия посетете http://infinity.disney.com/pc-game. Всяко мембърство се обновява автоматично след изтичане преди опцията да е спряна от вас. А вие смятате ли да се възползвате от специалната оферта? Кажете ни чрез коментар в тази публикация.

– Penguinn2 –

Advertisements
Без категория

19 thoughts on “Купете мембърство с подарък

 1. Хубава оферта, но смятах, че ще е за допълнително мембърство, а това е съвсем ненужен подарък. Е, ще правя конкурс за 2 кода. Р2, ако искаш мога да ти дам единия.
  P2: Да, съгласен съм, за мен също наградата е ненужна, но вероятно има наши посетители, които играят Disney Infinity и биха се зарадвали. А за кода – бих се радвал, ако не ти трябва. Надявам се да стиге до човек, който ще хареса наградата си.

  • Ще го дам на Р2 и той ще реши какво да прави. Аз не играя Disney Infinity.

  • На мен ми трябва кода, аз играя Disney Infinity. Cpthebest, може ли да си дадеш кода на мен?

 2. Мама не ми позволява, но поне съм доволен, че ми купи пингвин с дрешка и нови футболни бутонки. 🙂

 3. А как така ти дават награда – в реалния живот или във виртуалния?
  P2: Във виртуалния и по-точно под формата на код. Ти сам трябва да въведеш кода си, за да си отключиш подаръка, ако случайно си фен на Disney Infinity.

 4. Страхотно е, но сега ми е гадно, защото майка ми не ми дава да си купя мембърство.

 5. Какво е игрален комплект?
  P2: Съжалявам, но не мога да отговоря на този въпрос. Не съм запознат с Disney Infinity и затова не знам какво представлява. Надявам се да има наши посетители, които да могат да отговорят на въпроса скоро.

 6. Принципно тази награда е много удобна за пускане от Disney. Причините са едновременно и да рекламират Disney Infinity – дават награда на тези, които играят, но единствено е безсмислена за останалите.

  • Да, аз също мисля така. Disney просто иска да си рекламира новата игра, за която игралните комплекти са адски скъпи. А аз намерих български сайт в който ги продават: http://www.emag.bg/search/Disney%20Infinity

  • Ще го дам на Р2, а доколкото разбрах смята да прави конкурс.
   P2: Да, конкурсът ще е през септември. Аз също предполагам, че ще имам още един Disney Infinity код за награда, един Coin код и вероятно такъв за 30 дни мембърство. Ако стане както го планирам ще е конкурсът с най-много награди в сайта ни досега.

  • Ако искаш мога да ти дам и втория, няма да е проблем за мен. Имах предвид в предишния коментар, че няма никой да ми го иска, защото сайта ми не е популярен, затова ще го дам на теб, някой може да се зарадва.

 7. Р2, какви точно са подръците? Аз не уча англииски, а немкси, но дори и да го направя пак не мога да ги преведа.
  P2: Подаръците не са свързани с Club Penguin, а с друга игра – Disney Infinity. Нямам представа за какво служат героите или игралните комплекти, тъй като не познавам играта.

  • Disney Infinity е забавна игра, в която участват всички герой от филмите на Pixar, като например „Университет за таласъми“, „Карибски Пирати“, „Колите“ и други. Дано да съм помогнал! 🙂

Оставете ни въпрос или мнение!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s