Club Penguin Times #461

Здравейте пинговци!

Лятото е тук, както и нашите приятели от Арендел! Елза вече създаде магически снежинки и ги пръсна навсякъде из острова ни. Тя направи и снежни иглута за всички играчи, което е страхотно, защото вълшебството от Frozen Party ще се запомни дори и след края му – 4 септември. Но има и още изненади! След няколко дни ще можем да наблюдаваме как Елза танцува, а освен това тя ще ни подари и няколко мебели за иглу. Има много трансформации, както и забавни неща за правене като създаване на снежен пъфъл. Какво чакате още? Открийте магията на партито още сега!

461

Напоследък PH е заета с изучаването на елените от Анна и Олаф. Изглежда тя обича всякакви животни, защото сега иска да ги опознае, докато героите от „Замръзналото кралство“ са още тук. Северните елени са доста важни в Арендел, защото дърпат шейните на жителите. Анна дори казва, че Свен е скочил над пропаст и е спасил нейния живот. Олаф пък споделя, че елените наистина обичат моркови. Точно както пъфълите не могат да устоят на пъфъл O. Това е начинът да стигнете до сърцата им! Е, все пак кой би отказал вкусотийка? Предстоящи събития:

up461

28 август – Гледайте представлението на Елза

4 септември – Нов пин

Мистериозната статия от Sensei миналата седмица накара много пингвини да се зачудят дали само едно от написаните неща е истина. В момента из целия остров лятат слухове за много странни неща! Отидете в Boiler Room, ако искате да видите стария брой на Club Penguin Times, където е показана статията. Което и да е вярно от всичко, със сигурност ще разтърси доджото!

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 21.08.2014, in Newspapers. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s