Daffo Doodles: Диско треска!

Здравейте пинговци!

Време е за показване на най-хубавите рисунки от миналата тема на Daffodaily5 за рисуване. И този път тя си е прекарала много весело, докато е гледала това, което е получила от вас. Изборът несъмнено е бил труден, но не може всички рисунки да се покажат в нейната публикация, затова имаме само няколко публикувани.

DaffoDoodlesDisco_0-1408983394

Невероятни са, не мислите ли? А тази седмица темата е… барабани, моля… Frozen Party с Daffo! Тя очаква много снимки със зимна картина, а и снежни пъфъли! И все пак имате свобода, затова нарисувайте каквото си поискате по темата. А сега се захващайте на работа, защото следващите победители ще са определени след Frozen Party, тоест имате около две седмици. Картинките се изпращат в този линк, но не забравяйте да кръстите файла си с името „Daffo Doodles Frozen Party“, заедно с името на пингвина ви, за да може да улесним работата йна Daffodaily5. Е, приятно рисуване и не пропускайте да ни кажете дали вие ще участвате и този път.

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 21.08.2014, in Без категория. Bookmark the permalink. 6 Коментари.

  1. Ще участвам, разбира се! 🙂

  2. Аз съм слаб в рисуването. 😦

  3. Рисунката ми е вече почти готова. 😀

  4. Къде мога да видя рисунките на победителите?
    P2: Име проблем с картинката в публикацията на Chattabox, но иначе трябва да са добавени тук: http://www.clubpenguin.com/blog/2014/08/daffo-doodles-disco-inferno Очакваме проблемът да е поправен скоро.

  5. Защо не показвате картинката? Минаха 5 дни! http://www.clubpenguin.com/sites/default/files/images/blog/DaffoDoodlesDisco_0-1408983394.jpg
    P2: Да, така е, но просто имаше проблем и снимката не се показваше в блога на играта няколко дни. Не бях видял, че вече я има. Благодаря ти, че ми каза! ^.^

  6. Днес изпратих картинката си. Стискайте палци! 🙂

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s