Club Penguin Times #462

Здравейте пинговци!

Елза най-после завърши своя леден замък и той вече е достъпен за посещения на всички пингвини. Нейно величество поговори с Aunt Arctic за плановете й относно посетителите, които тя очаква. Подготвени за подаръци за всички играи – мебели за иглу, а в стаята можем да видим и самата Елза да пее песента „Слагам край“ (Let It Go). За да стигнете до мястото само трябва да кликнете върху замъка от картата или пък да влезете в него от Snow Forts.

462

Олаф бе интервюиран от нашия любим репортер, затова нека да научим малко повече за него и Арендел. Наистина има много замъци от сняг, а и други от пясък, но той харесва всички. На нашия остров пък се срещат хиляди кралици, а в прекрасния Арендел е само една – кралица Елза! Тук пингвините се опитват да потопят нашия айсберг, който е дооооста голям, но все пак Олаф е виждал подобни, когато Елза е замразила всичко. Със сигурност е било много забавно, не мислите ли? Предстоящи събития:

up462

4 септември – Облечете се за училище с новия каталог в Clothes Shop

4 септември – Ruby and the Ruby в The Stage

4 септември – Нов пин

– Penguinn2 –

Advertisements

11 thoughts on “Club Penguin Times #462

 1. P2, защо когато взех фона на Елза, той стои преди автографа на Голямата стъпка? Имам предвид, не трябва ли да е обратното и в инвентара?
  P2: Да, но просто айтемите се нареждат според номера на айтема, например 81618. Този на Елза е добавен като по-малък номер и затова се показва преди фона на Голямата стъпка, макар и да е бил добавен за взимане по-късно. Това е система, чрез която Club Penguin правят добавянето на айтемите по-лесно.

 2. Ако без да искам не съм си взел предметите, какво да направя, за да ги получа? А те само за мембъри ли са? Мислих, че са за всички.
  P2: Ако става дума за мебелите – за всички са, но могат да се вземат само до 4 септемвр. Тук е написано как: http://bobonikacp.com/2014/08/28/visit-the-ice-palace/ Побързай, остана само седмица!

 3. Кой е пингвинът на втората снимка и кой е „нашият любим репортер“?
  P2: На втората снимка в публикацията ми е поглед към дрехите от каталога за дрехи, който ще дойде на 4 септември. А за другото – говорих за Aunt Arctic.

 4. Когато кликнах на Елза, тя ми даде фон! 🙂 Взех предметите за иглу, но са твърде големи!

 5. Брат ми много се натъжи като разбра, че не са ни изпратили код за 7 дни мембърство. Нашите родители не ни дават да даваме пари за игри, защото било глупаво. Яд ме е!
  P2: Много съжалявам, че е станало така, но може да получите за другото парти или пък на него да има повече неща за безплатните играчи. Със сигурност септември ще е доста забавен месец в играта.

 6. Облечете се за училище? Това да не би да е подсказа за непотвърденото парти „Отново на училище“.
  P2: Вече е потвърдено. 😀 Да, наистина се очакват невероятни училищни дрехи другата седмица.

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s