Club Penguin Times #462

Здравейте пинговци!

Елза най-после завърши своя леден замък и той вече е достъпен за посещения на всички пингвини. Нейно величество поговори с Aunt Arctic за плановете й относно посетителите, които тя очаква. Подготвени за подаръци за всички играи – мебели за иглу, а в стаята можем да видим и самата Елза да пее песента „Слагам край“ (Let It Go). За да стигнете до мястото само трябва да кликнете върху замъка от картата или пък да влезете в него от Snow Forts.

462

Олаф бе интервюиран от нашия любим репортер, затова нека да научим малко повече за него и Арендел. Наистина има много замъци от сняг, а и други от пясък, но той харесва всички. На нашия остров пък се срещат хиляди кралици, а в прекрасния Арендел е само една – кралица Елза! Тук пингвините се опитват да потопят нашия айсберг, който е дооооста голям, но все пак Олаф е виждал подобни, когато Елза е замразила всичко. Със сигурност е било много забавно, не мислите ли? Предстоящи събития:

up462

4 септември – Облечете се за училище с новия каталог в Clothes Shop

4 септември – Ruby and the Ruby в The Stage

4 септември – Нов пин

– Penguinn2 –

Advertisements

Posted on 28.08.2014, in Newspapers. Bookmark the permalink. 11 Коментари.

 1. P2, защо когато взех фона на Елза, той стои преди автографа на Голямата стъпка? Имам предвид, не трябва ли да е обратното и в инвентара?
  P2: Да, но просто айтемите се нареждат според номера на айтема, например 81618. Този на Елза е добавен като по-малък номер и затова се показва преди фона на Голямата стъпка, макар и да е бил добавен за взимане по-късно. Това е система, чрез която Club Penguin правят добавянето на айтемите по-лесно.

 2. Ако без да искам не съм си взел предметите, какво да направя, за да ги получа? А те само за мембъри ли са? Мислих, че са за всички.
  P2: Ако става дума за мебелите – за всички са, но могат да се вземат само до 4 септемвр. Тук е написано как: http://bobonikacp.com/2014/08/28/visit-the-ice-palace/ Побързай, остана само седмица!

 3. Кой е пингвинът на втората снимка и кой е „нашият любим репортер“?
  P2: На втората снимка в публикацията ми е поглед към дрехите от каталога за дрехи, който ще дойде на 4 септември. А за другото – говорих за Aunt Arctic.

 4. Когато кликнах на Елза, тя ми даде фон! 🙂 Взех предметите за иглу, но са твърде големи!

 5. По-пълно дори от среща на известен пингвин! http://i.imgur.com/COKrf4B.png

 6. Брат ми много се натъжи като разбра, че не са ни изпратили код за 7 дни мембърство. Нашите родители не ни дават да даваме пари за игри, защото било глупаво. Яд ме е!
  P2: Много съжалявам, че е станало така, но може да получите за другото парти или пък на него да има повече неща за безплатните играчи. Със сигурност септември ще е доста забавен месец в играта.

 7. Облечете се за училище? Това да не би да е подсказа за непотвърденото парти „Отново на училище“.
  P2: Вече е потвърдено. 😀 Да, наистина се очакват невероятни училищни дрехи другата седмица.

 8. Страхотни са! 🙂

 9. Какво е Ruby and the Ruby, което ще бъде в The Stage от 4 септември?
  P2: Нищо особено – пиеса в стаята. Ето как изглежда: http://bobonikacp.com/2013/08/15/ruby-and-the-ruby-the-stage/ И този път се очаква пинът там да е скрит и да е нов.

 10. Новият каталог с колко страници е? 🙂
  P2: Още не се знае. Ще разберем на 4 септември.

 11. Каталогът и новите фонове сигурно ще са супер!

Оставете ни въпрос или мнение

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s